S láskou z Paříže

S láskou z Paříže https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/500637/bmid_s-laskou-z-parize-ush-500637.png 4 267 51

S láskou série

< 2. díl >

Tím nejlepší vánočním dárkem… jsi ty Siena se rozhodla opustit snoubence i život francouzské smetánky a hledá útočiště u sestry nedaleko Londýna. Ta však změní plány a Siena musí vzít zavděk spolubydlením s věčně nespokojeným Jasonem. Zpočátku se nemůžou vystát, ale když dostanou příležitost jeden druhého lépe poznat, začne to mezi nimi jiskřit stejně jako na svátečně vyzdobené Eiffelovce. Společná cesta do Paříže může splnit jejich nejtajnější přání. Vánoce se nezadržitelně blíží… Román plný lásky od autorky Romantických útěků Julie Caplinové píšící pod jménem Jules Wake. Paříž je pro mnohé nejromantičtějším městem na světě, ale Siena z francouzské metropole prchá před panovačnou matkou a snoubencem, kterého více než láska zajímá byznys a společenské postavení. Útočiště hledá u sestry nedaleko Londýna, ale Laurie změnila plány, a tak Sieně dělá společnost věčně nespokojený Jason. Společné bydlení je pro oba velkou komplikací, ale postupem času si jeden na druhého zvykají. Jejich původně pracovní víkend v Paříži se promění ve chvíle plné touhy. Od Sieny se ovšem očekává, že se vrátí do Francie. Vánoce jsou však časem splněných přání, ne povinností. A její sen může splnit jedině Jason. Ten se však do vztahu se ženou, která nemá vyřešenou minulost, nehrne. Je nejvyšší čas ujasnit si priority a začít doopravdy žít.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Motto
Originální název:

From Paris With Love This Christmas , 2015


více info...

Přidat komentář

Cucy
13.03.2024 4 z 5

Pohodové čtení na večery. Autorka opět nezklamala, její styl psaní mě vždy nadchne. Čekala jsem sice více o Paříži, ale nakonec mi to ani moc nevadilo.

Sabča817
08.02.2024 2 z 5

Jedna véééélká nuda! Sice se to dobře četlo, ale okolo Paříže to sotva běželo. Autorku pod tímto pseudonymem rozhodně už vyhledávat nebudu. Nic extra se tam teda nedělo.


nada3314
07.02.2024 4 z 5

Jules Wake (Julie Caplin) rozhodně patří k mým nejoblíbenějším autorkám románů pro ženy. Miluji její romantické útěky, vždy se těším, kam nás tentokrát zavede a přiblíží nám zemi se vším všudy plus jako bonus přidá pokaždé nějaký romantický příběh s pohádkovým koncem.
S láskou z Paříže patří do trilogie s názvem: S Láskou
Tohle je má první kniha z této mini série, ale ve skutečnosti se jedná o druhý díl, ale vůbec ničemu to nevadilo. Příběh se i tak dal číst samostatně a nalákal mě, tak že určitě hodlám sáhnout po dalších.
Siena žije v Paříži – má se vdát, ale je si jistá, že muž, kterého ji její bohatá rodina vybrala, není ten pravý. Uteče tedy do Londýna za sestrou, ale ta zde není a pro Sienu tak začíná dobrodružství. Není zvyklá pracovat, žila po celou dobu v luxusu ve stínu své rodiny. Jak se jí to vše podaří a jestli najde svou pravou lásku to vše se dozvíme. Moc krásně se mi to četlo a úžasně jsem si odpočinula po pracovním shonu.

EmillyT
01.02.2024 3 z 5

Milé odpočinkové čtení v tradičním duchu této autorky. Kniha by klidně mohla patřit do série Romantických útěků. Z čeho jsem hodně zklamaná (a odrazilo se to na počtu udělených hvězd) je, že dle názvu jsem očekávala, že se příběh bude odehrávat v romantickém prostředí Paříže, které autorka skvěle popíše, jak je jejím zvykem, a nikoli, že dějištěm bude malé městečko v Anglii a hlavní postavy Paříž pouze navštíví na dva dny v rámci služební cesty. Příběh se hezky četl a postavy byly velmi sympatické.

LenkaMacak
17.01.2024 3 z 5

Milé odlehčení na jeden let z Madeiry. Název je lehce zavádějící, jelikož většina děje se odehrává u Londýna a ne v Paříži. 3/5*

Rowana
13.01.2024 3 z 5

Příjemná oddechovka. Mám chuť se vrátit do Paříže a znovu si ji projít ve stopách Sieny.
Vadu na kráse jsem zaznamenala na posledních asi pěti stránkách, kde pravděpodobně z důvodu krácení textu došlo k dějové nelogičnosti. Musela jsem si ten konec přečíst třikrát, abych se ujistila, že mě oči neklamou. Ale až na tento nedostatek nemám námitek.

amanda99
12.01.2024 3 z 5

oddechovka,super

MatBla
11.01.2024 5 z 5

Nádhera, já tyhle romanťárny fakt miluju.

libuse6749
10.01.2024

Knížka s nádhernou zimní obálkoumi dělala společnost po vánočních svátcích. Přesně ten čas, kdy jsem nechtěla svou mysl zatěžovat krimi případy nebo náročnými romány.

Byla to moje čtvrtá přečtená knížka od autorky, takže jsem naprosto přesně věděla do čeho jdu.

Jedna ztrápená dívka, která se seznámí s prvním mužem, co jí zkříží cestu. Přestože se od počátku nemohou vystát, tak po bližším poznání jiskra přeskočí. Přiznávám se, že i mě byla hlavní hrdinka na prvních stánkách hodně nesympatická a také jsem potřebovala čas, abych přehodnotila můj vztah k ní.

Čím mě však autorka v této knížce překvapila byl název knihy. Snad moc neprozradím a neodradím další čtenáře, ale po přečtení zhruba půlky knihy jsem byla zklamaná, že se děj odehrává stále v blízkosti Londýna. Ale Paříž bude! Navíc v nádherném vánočním obdobím s neopakovatelnou atmosférou.

Knížku hodnotím jako příjemnou romantickou pohádku pro ženy a dívky všech věkových kategorií.

vizda
29.12.2023 4 z 5

Ďalšia prečítaná od Julie. Séria "S láskou" sa mi zdá slabšia ako séria "Romantické úteky". Kniha S láskou z Paríža sa mi na začiatku čítala veľmi ťažko. Stále to bolo nudné, vláčne. Ale po 100 stranách sa to rozbehlo. Len škoda, že Paríž tam bola len trochu zmienená. Ale nevadí, z Paríža je kniha "Cukráreň v Paríži". V každom prípade je to to čo od Julie Caplin očakávam, žiadne veľké premýšľanie, predvídatelný dej, romantika na ktorú sa teším.

Dixinka
27.12.2023 5 z 5

krásná romantárna.

Nika151
23.12.2023 5 z 5

Ideální pro předvánoční čas. Pokud jste romantická duše milující Vánoce a chcete si čekání na Ježíška okořenit knižní jednohubkou, tak příběh Sieny a Jasona je jasná volba.

eliska2126
26.11.2023 4 z 5

Na tuhle oddechovku jsem se celkem i těšila. Od autorky Julie Caplin, která píše právě i pod pseudonymem Jules Wake, jsem četla zatím jen jednu knihu a to Hotýlek na Islandu. Bylo to fajn, ale na zadek jsem si z toho nesedla. A tohle je bohužel ten stejný případ.

První, co mě zarazilo po dočtení (a vlastně i během čtení) je samotný název. Nechápu, proč je to láska z Paříže, když se v Paříži odehrává možná jedna dvě kapitoly. Možná jen kvůli tomu, že je Siena z Paříže? Těžko říct.

Samotné postavy Siena a Jason byli fajn. Siena byla správná a zdála se mi i celkem statečná, protože utekla z předchozího života, kde nebyla spokojená. Jason se mi líbil charakterově víc. Na začátku ho poznáváme jako morouse, který ale pak začne ukazovat i svou jinou stránku. Citlivější, přátelštější a nápomocnější. Líbily se mi i vedlejší postavy, třeba si někdy přečtu i jejich příběh.

Příběh jako takový je fajn, odpočinula jsem si u něj, ale stejně jako u Hotýlku na Islandu jsem si z něj na zadek prostě nesedla. Čte se to dobře, o tom žádná, ale jaksi mě to trochu zklamalo. Asi to bylo i tím, že jsem očekávala vánoční Francii a dostala jsem vánoční Anglii. Proti které samozřejmě nemám nic, ale název je opravdu zavádějící.

rumova_kulicka
17.11.2023 5 z 5

Hlavní hrdinka byla zpočátku na pár facek a Paříž by tam člověk taky pohledal... Ale proti prvnímu dílu z této série, který jsem četla už atrašně dávno, se mi to jako celek líbilo mnohem víc. Taková ta klasická šablona této autorky, ale pořád mě to baví. Když si chci odpočinout od detektivek, sáhnu po ní.

Jen si neodpustím poznámku. Nevím, jestli to je i v papírové knize nebo jen v eknize, ale francouzské město, kde hlavní hrdinka původně žila, se jmenuje Besançon ne Bresançon.

zoja
15.11.2023 5 z 5

Z prvních třech dílů (Pozdrav z Itálie, S laskou z Paříže a S laskou z Říma) se mi tahle kniha líbila úplně nejvíc. Co mě ale naštvalo, že na pár místech Jakoby chyběla stránka nebo list.

Tynyton
25.10.2023 3 z 5

Připojuji se k názoru, že vánoční atmosféru by zde člověk pohledal a Paříž jakbysmet. Možná by nebylo od věci knihu nazvat "S láskou z Londýna". Paříž je zde opravdu málo, což mě velmi mrzelo. Samotný děj by se dal podřadit do série "Romantické útěky", ačkoliv chápu provázanost s prvním dílem série. Od knihy dostanete to, co očekáváte - postupné sbližování hlavních hrdinů, kteří si na začátku moc nesedli, následně prohlubování jejich charakteru, trochu dramatičnosti, dobrá přátelství a vypořádávání se s rodinnými problémy... Co mě ale mrzí je málo Laurie a Sieny, které si zasloužily mnohem více prostoru. Knihu si s odstupem přečtu v angličtině, protože jsem na několika místech objevila zjevné nesrovnalosti.

ikul
28.09.2023 3 z 5

Byla jsem zvědavá na novou sérii J.Caplinové a začala jsem druhou knihou v sérii. Hlavní postavy Siena a Jason mi byly zpočátku nesympatické, rozmazlená Siena to vydržela až do půlky knihy. Taková slabší červená knihovna, navíc o Paříži tam toho tedy nebylo moc napsáno.

Jaymay
27.09.2023 3 z 5

Není to úplně můj šálek čaje, koupila jsem si ji kvůli obálce a Paříži jako odpočinkovou knihu na dovolené a moc jsem od ní neočekávala. Věděla jsem, že to bude slaďárna a taky že byla, naštěstí žádná červená knihovna Bohužel Paříže jsem si v knize moc neužila.. Začátek byl čtivý, ale závěr už byl takový rozvleklý, což nakonec zapříčinilo 3*.

anovy64
17.09.2023 5 z 5

Příjemná oddechovka, kdy člověk nemusí uvažovat, jak to bude dál, protože je to předem jasné.

Marry123
01.09.2023 5 z 5

Znovu krásná oddechovka... Tohle mě prostě jen tak neomrzí, i přes to že ze začátku byla Siena zralá na facku, nakonec se vybarvila. Teď jenom ještě přemýšlím jestli si přečíst předchozí díl o její sestře nebo ne. Plus jestli se pustit i do dalších dílů, no uvidíme :) třeba časem.

Štítky knihy

pro ženy

Kniha S láskou z Paříže je v

Právě čtených6x
Přečtených361x
Čtenářské výzvě22x
Doporučených12x
Knihotéce222x
Chystám se číst238x
Chci si koupit95x
dalších seznamech15x