S láskou tě nenávidím
Dvě knihkupectví. Dva světy. Jedna nečekaná láska. Summer Russoová věří v sílu osudu a opravdovou lásku... možná proto investovala všechny své úspory do obnovení téměř zkrachovalého nezávislého knihkupectví, které se specializuje na romantické romány a plážové čtení. Ale právě ve chvíli, kdy se jí začíná dařit, se do sousedství nastěhuje velké korporátní knihkupectví, které vede nevrlý a arogantní Wes Kingston, jenž je zřejmě odhodlán zničit jí den (a její živobytí). Wes Kingston je bezohledný ředitel, který nevěří na lásku – ani na neúspěch. Svůj podnik řídí tak, jak vede sám sebe. A nehodlá dopustit, aby ho ohnivá femme fatale zničila. Zvlášť když je odhodlaná zabránit otevření jeho nového knihkupectví. Aspoň že se Summer může těšit na každoroční rodinnou dovolenou v Mysticu v Kalifornii, která má pro ni být odpočinkem od této patové situace. Když však dorazí do chaty na pláži, uvědomí si, že její obvyklý letní odpočinek možná přece jen nebude tak bezstarostný. Její sestra s sebou přivezla nejen svého přítele, ale i jeho bratra, který je shodou okolností ten stejný, nevrlý, ale neskutečně sexy knihkupecký magnát, od kterého si Summer myslela, že se jí podaří utéct. Válka knihkupectví stále pokračuje a ani Summer, ani Kingston se nehodlají vzdát bez boje. Když však jedna věc vede k druhé a boj se změní v předehru, oba uvíznou v bitvě o knihkupectví – a o svá srdce.... celý text
Originální název: Love to Hate You
Komentáře knihy S láskou tě nenávidím
Ano, zápletka je jednoduchá, ale jinak příběh není špatný. Líbí se mi vývoj, kterým postavy procházejí. Wes je poměrně tajemný, masku odhazuje postupně, takže ho postupně poznáváte. A dvě knihkupectví? Myslím, že knihomolům se příběh líbit bude.
Budiž mi tohle poučením, že než do knihy investuju prachy, mám investovat trochu toho času na přečtení ukázky, kór když bývají dostatečně dlouhé na to, aby si člověk mohl udělat obrázek. Ale to né, já si řekla „Láska přes internet“ vibes, baby a musela jsem se do toho vrhnout hlava nehlava, žeáno. No, takže kromě té války OSVČ versus korporátní moloch a knižního prostředí tak akorát houno houno, zlatá rybko. Oba hlavní hrdinové jsou permanentně na pěst, vedlejší postavy jakbysmet, chemie mezi ústřední dvojicí žádná. Navíc je vyprávění chaotické, přímá řeč nepřehledná, kolikrát jsem se musela třikrát vrátit, než jsem rozklíčovala, která věta patří komu. A tu ségru roku radši nekomentuju, tam nedávalo smysl vůbec nic. A to velkolepé Wesovo gesto v závěru, a tím nemyslím epilog, mě akorát dorazilo.
Hodně jednoduchý, až příliš předvídatelný příběh. A mužské postavy byly napsány jako ženské, to jak mluvily a přemýšlely - hodně nerealistické. Chtěla jsem knihu oddechovku, ale i tak to bylo hodně slabé.
Rozpaky. To je to co cítím.
První strany jsem si myslela, že je to jak vyprávění pro děti. Dokonce jsem přemýšlela, že knihu odložím. Nakonec jsem se začetla.
Ty emoce jsem tam tolik necítila. Ano, špičkování mezi Summer a Wesem bylo. Ale že by Wes byl výrazně bezohledný ředitel, to na mě nepřešlo. Ne že by se to nedělo, ale ty negativní emoce jeho osoby ke mně nedoputovaly.
Je to jednoduchá romantika, nenáročná, k odpočinku, na zahnání špatného počasí a zlé nálady.
Bohužel víc mě na emoce přitáhla obálka než samotná kniha.
Ale za co je rozhodně pochvala - za vyřešení podnikatelského záměru obou knihkupectví.
S láskou tě nenávidím je typická romantikuš kniha bez výraznej pridanej hodnoty. Neurazí, ale ani nepresvedčí. Knihu dočítate skôr zo zvedavosti, než z nadšenia.

91 %
76 %
S láskou tě nenávidím
Asi je to kniha určena pro hodně mladé lidi, spíš dívky. Jednání mužů ,(kromě táty) je vysoce nereálné, žádný muž by se takhle nechoval ani nemluvil. Ten konec byl děs.Ale jako oddechovka se dá.