S láskou z Riviéry

S láskou z Riviéry https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512230/bmid_s-laskou-z-riviery-NYh-512230.jpeg 4 207 40

S láskou série

< 4. díl >

Vztah Carrie s Alanem je na první pohled dokonalý. Až na to, že před snoubencem tají svoji minulost. Má za sebou manželství s Richardem, kterého herecká kariéra odvála do Hollywoodu, takže nikdy nedošlo k jejich rozvodu. Nyní má Carrie příležitost svoji dávnou lásku potkat na Azurovém pobřeží a udělat si konečně pořádek v soukromí. Léto na Riviéře rozhodně změní její život. Sama ale netuší, jak moc.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

Escape to the Riviera , 2016


více info...

Přidat komentář

zuzi9
15.04.2024 4 z 5

Hodnotím 4,5 hvězdičky.

Knížka mě bavila a dobře se mi četla.
Je to pohodové romantické čtení na jaro / léto nebo dovolenou.

vera5841
09.04.2024 5 z 5

Carrie má skvělého přítele, který ji náhle požádá o ruku. Prostě učiněná pohádka! Má to ovšem jeden malý háček - Carrie už vdaná je! Její manžel není nikdo jiný, než slavný hollywoodský herec a i proto není tak úplně snadné jej zastihnout a rozvést se dříve, než to zjistí její snoubenec.
Osud tomu chce, že se shodou okolností setkávají na nádherné francouzské riviéře. Richard s rozvodem souhlasí pouze v případě, že s ním Carrie stráví ještě nějaký čas.
Stihnou se rozvést včas nebo přeci jen stará láska nerezaví?
Příjemný oddechový, trochu pohádkový příběh z nádherného prostředí


EmillyT
06.04.2024 4 z 5

Příjemné odpočinkové čtení. Zápletka byla neuvěřitelná, ale hezká. Trochu mi bylo líto Alana a doufala jsem, že i jemu autorka pošle tu správnou spřízněnou duši. Autorka mě touto knihou opět mile potěšila.

Cucy
15.03.2024 5 z 5

Již několikátá kniha od této autorky a opět příjemné čtení na uvolnění mysli. Styl psaní je velmi příjemný a zápletka velice povedená (občas jsem sama měla chuť tu puberťačku proplesknout :-) . Zatím řadím na první místo z této série.

pogmanka
02.02.2024 5 z 5

Za mě další skvělá kniha od autorky, nemyslím si že je tahle série slabší, je prostě jiná a tenhle díl byl za mě zatím z těch co jsem četla nejlepší. Moc jsem si oblíbila obě hlavní postavy a puberťačka a její chování tam také skvěle zapadla. Moc jsem si to užila a těším se na další díl.

Nika151
22.01.2024 5 z 5

To, že série “S láskou je trochu slabší, to už se tady psalo mockrát. Nicméně pořad výborné ve rámci srovnání s jinými romantickými knihami. Já se úplně do příběhu “zažrala.

rumova_kulicka
27.11.2023 4 z 5

Celkově mi tato série "S láskou" přijde slabší než romatické útěky. Ale tento díl mě bavil trochu víc než přechozí. Možná to bylo lokací a závanem luxusu. Každopádně hlavní hrdinové mě bavili, včetně pubertačky, která to okořenila.

Tynyton
25.10.2023 5 z 5

Ach to byla krása. Možná za mé nadšení může skutečnost, že jsem si knihu přibalila na dovolenou k moři. Absolutně u mě podpořila atmosféru pobytu. Přišla jsem si na své, zasnila jsem se, přenesla jsem se do krásných míst Riviéry, co víc si člověk může přát? Moc se mi líbila hlavní postava Richarda a znovuseznamování hlavních hrdinů. Nemohu si pomoci, ale měla jsem celou dobu předobraz britského herce Richarda Madden, což navíc pak podpořila autorka tím, když zmínila, že Richard měl hrát v marvelovce...

anovy64
18.10.2023 5 z 5

Tak jako v přechozích dílech, i od této knížky jsem dostala to, co jsem očekávala - romantický příběh, který sice byl předvídatelný, ale na čtivosti to knize neubralo.

Rapeh
04.10.2023 3 z 5

Tuto autorku velmi ráda čtu když potřebuji relax, Bohužel tato kniha mi od ní přišla nejslabší, nedokázala začíst a přečíst jedním dechem.

Péťa86
20.09.2023 4 z 5

Když si potřebuji odpočinout, tak knížky od této autorky jsou jasná volba.

AndulinaU
17.09.2023 4 z 5

Fajn oddechovka

ikul
02.09.2023 5 z 5

Krásná čtivá letní červená knihovna. Pro dovolenou jak vyšitá.

aquaver
30.07.2023 5 z 5

Další oddechovka od autorky, která se úplně nabízí k letnímu čtení.

makkuska
30.07.2023 3 z 5

Kdybych věděla, že autorka píše pod pseudonymem, knihu bych si nekoupila. Již jsem od této autorky četla knihy, které mě velmi nezaujaly. Toto bylo ze stejného šálku, spíš pohádka než reálný příběh, který vypadá, jako že někdo vzal typické scény z filmů a nacpal je do 100 stran, takže děj působí splácaně a uměle.

Až úplně na konci romantický příběh dostal trošku hloubku a chování obou hlavních postav nějak zapadlo, ale většinu knihy se jen plácali v pocitech, nevyjasněné minulosti, dialogy byly plytké a postavy celkově nudné. Za uzavření příběhu, které mě nakonec bavilo, dávám tři hvězdy, jinak mě kniha zklamala.

LuciLu
23.07.2023 5 z 5

Nádherná, skvělá oddechová romantika, kterou jsem přesně potřebovala. Hlavní hrdinka Carrie odjíždí strávit léto se svojí sestrou Angelou a její dcerou Jude na Azurové pobřeží. Tuto destinaci si nevybrala náhodně, ale z důvodu toho, že se dočetla, že její manžel Richard (slavná hollywoodská hvězda) tam právě točí film. Carrie se totiž potřebuje s Richardem rozvést. ... U těchto knih je jasné, jak dopadnou. Ale i tak kniha rozhodně stojí za přečtení, krásné prostředí, dialogy i harmonické rodinné vztahy (i když je pravda, že Jude je velmi často na pár facek ...., ale dobře, mlátí s ní puberta).
S knihami od J. Wakes respektive J. Caplin nelze sáhnout vedle.

Dádulka67
08.07.2023 1 z 5

Popravdě bych knihu použila jako podložku pod skříň s ulomenou nohou. V knize mi vadí nevychovaný spratek Jade a to, jak se čtenáři podsouvá nutnost být bohatší, úspěšnější, známější - prostě "in" a "cool"...Uf. Žádná hloubka, tu tady opravdu nečekejte. Jsem v polovině knihy a nejsem si jistá, zda ji dokážu dočíst.

Lelaqu
03.07.2023 5 z 5

Tohle byla opravdu skvěle napsaná oddechová romantarna. Autorka má velmi hezký styl psaní. Kapitoly vám mizí pod rukama a vy se chcete dočíst dál a dál. Moc se mi líbila hlavní postava Carrie, byla si vědoma svých činů a uměla se jim poté vystavit čelem. Taky postava puberťačky Jade byla moc hezky zpracovaná - takhle by měla puberťačka vypadat. Budu moc ráda když si od autorky přečtu i další knihy. Jednoduše doporučuji, je to skvělé letní oddechové čtení!

petulkapeta
30.06.2023 5 z 5

,,Ta skutečná Carrie chodí běžně na pláž bez plavek. Krade lodě a unáší na nich lidi, naskakuje na skútr a řítí se do západu slunce a řeže ve ferrari zatáčky. Jedná zbrkle a užívá si každou minutu.
Nestará se o to, co bude. Úplně jsem už zapomněla, jaké to je skutečně žít. Nebo jít za tím, co opravdu chci.

Tento romanticky příběh se odehrával na tak nádherném místě,mela jsem pocit jako bych tam byla. Celá jeji rodina byla super a když se jeji minulost střetla s přítomností...to bylo teprve něco.

Karoll_ina
23.06.2023 5 z 5

opět splnilo mé očekávání, krásný romantický příběh, sympatické postavy a nádherně popsané prostředí, jak kdybych sama byla na dovolené! :)Už se těším na knihu "s Láskou z Říma", která na mě čeká doma.

Kniha S láskou z Riviéry je v

Právě čtených7x
Přečtených262x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených9x
Knihotéce201x
Chystám se číst194x
Chci si koupit76x
dalších seznamech14x