S.E.X

S.E.X https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209342/s-e-x-209342.jpg 5 24 9

Skandální kniha skandálního českého spisovatele Masakr morálky davu je revoluce za osvobození jedince. Legenda o hledání superhrdinství v současné době, která nevytváří idoly a sama přetéká průměrem, nám odpoví, jak jsme na tom s tolerancí, jak moc podléháme síle slov a předsudků.

Přidat komentář

jaroiva
26.10.2018 3 z 5

Nenadchne, neurazí, ani nijak zvlášť nezaujme. Myslím, že brzo zapomenu, o čem to vlastně bylo. Ale možná je to i dobře. Nepotřebuju si pamatovat úplně všechno.

JustWomen
06.08.2016 4 z 5

Raději nedejchat než nešokovat. Originální, pobavilo i dojalo, proč ne?
Jen těch čárek mezi slovy tam bylo opravdu příliš...


jeepe
04.03.2015 5 z 5

ty vole to je něco úplně jiného a nového.Asi jsem nečetl zatím nic best, než tohle.Fandím hrdinovi, ale neměnil bych s ním.
jeepe

zombiland
26.02.2015 5 z 5

tahle knížka mně teda zamíchala se životem.Mám ji moc rád a děkuji za ní.
M.

jirinkaa
23.02.2015 5 z 5

V mém životě hrají knihy velmi významnou úlohu. Ještě nikdy jsem nebyla zasažena jejich obsahem tak silně, jako když jsem přečetla S.E.X. Je tak naléhavá a mě jako matku s postiženým synem, oslovila dvojnásobně. Styl psaní je nenapodobitelný. Máme tedy vzácnou příležitost, těšit se na další setkání s výraznou osobností. Knihu doporučuji všem, kteří chtějí spatřit pravdu, bolestivou a nesmlouvavou a rádi se smějí.
Mlejnská

cizinkaa
19.02.2015

Ihned po dočtení knihy S.E.X usedám k počítači a přidávám i já své hodnocení.Je skvělá a nesrovnatelná s jinou spíše s jinými knihami.Těším se na další knihu České vidle,která je v knize taktéž představena.Nepochybně to bude zase bombice.

Olin 17

petrconti
26.01.2015 5 z 5

Milý pane spisovateli.

Dočetla jsem Vaši krásnou knihu S.E.X a hádejte, co jsem učinila.Oběhla obchody a knihovnu a obstarala si Vaše další knihy.Mnozí z těch, kteří si ten dojemný příběh četli, učinilo to samé.Jste nadán Bohem, k tomu, aby Vaše magické knihy, okouzlovaly čtenáře. Budu sledovat Vaši karieru a jsem si ji téměř jistá.Pište tak, abychom mohli být v životě šťastnější, díky Vašim novým příběhům.

Vaše oddaná "cizinka."

petrconti
27.06.2014 5 z 5

"Kniha S.E.X mě velice překvapila, a to velice šokově! Kniha je velmi vtipně napsána, ale i přes sprostá slova a veselé příhody popsané s grácií nevystihují pocity, které mě zastihly při čtení posledních stránek. Nadšení, nedočkavost, překvapení ale hlavně dojetí.
Kniha i přes komické zpracování a na první pohled primitivní příběh v sobě ukrývá mnoho skrytých významů a pravd skutečného života panelákového dítěte, nebo vlastně jakéhokoliv dítěte, který se narodí do světa, aniž by se ho někdo zeptal.
ve své podstatě není kniha komickým dílem, ale smutným příběhem jednoho hrdiny, který je neviditelný, hrdiny, který může chodit mezi námi, aniž by o něj někdo pohledem zavadil. Hrdiny, který se může skrývat na těch nejspodnějších místech.
Děkuji za toto čtení. Zhltla jsem ho na jeden dech!"

petrconti
27.06.2014 5 z 5

moc jsem toho v životě nepřečetl, takže sem nebudu psát nějaké odborné hodnocení o které stejnak nikdo nestojí... když jsem viděl na FB obálku, tak jsem si pomyslel co to asi bude,, ale reakce byla pravý opak, opravdový šok, ale v tom dobrém slová smyslu - SUPER..skvělá kniha, která není vubec sprostá a vulgární, tak jak se na první pohled zdá. je v ní více reality a pravdy o dnešní společnosti, než by jsi kdo pomyslel.. moc se těším na další díl a držím palce v dalším snažení, změnit tuhle prohnilou dobu. PS: některé hlašky dokázaly fakt rozesmát :-D