S diablom v posteli

S diablom v posteli https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159300/bmid_s-diablom-v-posteli-CvL-159300.jpg 4 174 25

Po Záhadnej snúbenici prichádza Sabrina Jeffriesová s ďalším príbehom o súrodencoch Sharpovcoch, nespútaných šľachticoch zo Stonevillu. Lord Jarret súhlasí s návrhom starej mamy, aby viedol pivovar namiesto nej, a dokonca je ochotný vzdať sa hazardu, ak ona odvolá ultimátum, podľa ktorého sa mal do roka oženiť. Hráčska vášeň sa v ňom však znova prebudí, keď mu krásna a bystrá Annabel Lakeová ponúkne stávku: ak nad ním vyhrá v kartách, Jarret jej pomôže zachrániť upadajúci rodinný pivovar; ak prehrá, strávi s ním noc...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

A Hellion in Her Bed , 2010


více info...

Přidat komentář

Kudík
26.10.2023 3 z 5

Druhorozený karbaník Jarret Sharpe a sládková Annabel Lakeová byla zajímavá dvojice, hlavně jejich počáteční sázka whistu pro dva. Byl to sympatický pár, ale několik výhrad jsem přesto měla, hlavně ohledně "mlžení" Annabel, i když označení lhaní je asi více na místě. Chápu příčinu i následek, ale na danou dobu by to asi tak jednoduše neprošlo a její bratr se švagrovou byli úžasní, jak se ke všemu postavili. Chybělo mi zde víc intrikaření babičky a rodiny, i když slabé záchvěvy proběhly, ale na první díl to prostě nemělo. Jsem zvědavá na zápletku a vyšetřování ohledně úmrtí rodičů a nepřekvapivě tuším protějšek Minervy. :) 3,5*

Ála1968
01.04.2023 4 z 5

Asi se nedá srovnávat první a druhý díl, protože každý byl z jiného prostředí.I tento měl své kouzlo,až na ty věci okolo piva, které mě moc nezajímali.Ale stále mi přijde, že jiné série jsou lepší. Přesto dám čtyři hvězdičky, protože Sabrinu miluji.


milena8281
12.05.2022 4 z 5

Ááááá - žena v nesnázích. Jak by mohl gentleman odmítnout pomoci, obzvlášť když je Annabel tak půvabná, bystrá, vtipná, dokonalá pokušitelka :D
Povedené pokračování série

kacenka6144
28.01.2022 4 z 5

Tak a můžeme si odškrtnout dalšího ze sourozenců. Annabel a Jarred jsou pro sebe stvoření. Sérii jsem už kdysi četla a pořád se dobře bavím.

uminaa
28.11.2021 4 z 5

Dobré pokračovanie série ;)

katkaq
17.11.2021 4 z 5

Jsem moc ráda, že jsem tuto autorku objevila, protože ona opravdu umí napsat čtivý příběh. Vykreslit postavy, ať už se mi potom libí nebo nelíbí. Už jenom to, že se mi nějaké chování postavy nelíbí, pro mě značí, že mě autorka vtáhla do děje.

havrmoni
07.03.2021 5 z 5

Tak Annabel jsem moc na chuť nepřišla, ale jinak opět pěkný díl. Čtu tuto sérii asi po třetí, takže jo hezké oddychové čtení.

petraj30
16.12.2020 5 z 5

Mě se jednička celkem líbila, ale tento příběh se mi líbil ještě o něco víc.
Annabel se mi moc nezamlouvala, někdy jsem ji ani nechápala. Ale Jarret byl zlatíčko, toho bych si s chutí vzala hned.
Moc se mi líbí, jak v příběhu vystupují i jiní hrdinové, se kterými se seznámíme později a nesmím zapomenout na jejich babičku. Tady nedostala zrovna moc prostoru, ale v těch ostatních dílech je skvělá.
Bohužel jsem sérii nečetla postupně, takže teď mě čeká čtvrtý díl a já se moc těším na další kousek skládačky ze smrti jejich rodičů a pochopitelně na Gaba.
Moc pěkný a zajímavý příběh.

Maruš.D
28.03.2020 4 z 5

První díl nasadil vysokou laťku a tu bohužel druhý nepřekonal. Ačkoliv kniha špatná rozhodně nebyla. Za mě jen občas trošku nudnější pasáže, ale to spíš asi, že mě ty pivovarské věci moc nezaujali. Vlastně ani Annabel ne. Nebyla mi vyloženě protivná, ale sni jsem si ji neoblíbila. Jarett byl senzační. Líbil se mi jeho charakter. Konec byl tedy naprosto super! Jeho vyznání asi nejlepší ze všech, co jsem v tomto žánru četla- a že jsem se toho už docela načetla haha. Takže solidní 4 hvězdy. Samotnou knihu bych si znovu asi nepřečetla, ale když se vrhám na celou sérii tak nesmí chybět!

Etule
27.08.2019 4 z 5

Líbí se mi jak v každém díle má každý sourozenec nějaký dílek do skládanky, co se týká smrti jejich rodičů. Jarret se mi zamlouval už od začátku, takže mě jeho příběh nesmírně bavil. Opět čtivé, tohle autorka prostě umí, se spoustou sympatických vedlejších postav.

cukrovka
25.06.2019 5 z 5

Příjemné oddychové čtení. Milá romantika se zajímavou zápletkou a příjemnými postavami.

ariel platto
03.03.2019 4 z 5

Bylo to moc hezké, hlavní hrdinové bezvadní a přesto, nevím proč, nemůžu tomu dát pět hvězdiček...

michaela8804
03.08.2018 4 z 5

První díl byl jednoznačně lepší! Některé pasáže mě tady nudily. Oba hrdinové se k sobě sice hodili, jiskřilo to mezi nimi, ale nebylo to tak vtipné jako v tom předchozím příběhu. Občas se to už zbytečně táhlo a konec byl takový mdlý.

TaLu
02.03.2018 5 z 5

K tomuto dílu ze série jsem se dostala až teď a ani trochu nelituji. Odstup v čase zafungoval tak, že jsem zápletku v podobě intrik tvrdohlavé babičky vnímala znovu jako svěží. Přečíst si romantický příběh, když kolem běží mrazivé dny, ve kterých se pracovně musím pohybovat venku a doma se pak s hrnkem teplého čaje a teplými ponožkami probírám stránkami, které mě zahřejí, rozesmějí a dokonce lákají k tomu, znovu si přečíst příběh všech sourozenců, to svědčí o tom, že autorka psát tento žánr umí.
A ona opravdu umí.
Příběh plynul krásně, hlavní hrdinové byli, každý svým osobitým způsobem, neodolatelní a závěrem se mi moc líbily tyto věty:
" V životě je potřeba radovat se z toho, co máme, a je jedno, na jak dlouhou dobu. Přijít o ty, kteří jsou člověku drazí, je vždy bolestné, ale mnohem horší je nikdy nikoho drahého nemít. "
Pro mě byly přesně tím, co jsem potřebovala číst. Zajímavé, že ? V romantické knize najde člověk slovo, které je pro něho tím pravým v daný čas. Krása literatury a její pestrosti.

alzbeta4340
14.12.2017 5 z 5

Ve svém žánru svým způsobem originální, to se musí ocenit. Lehké čtení pro dámy.

karamelka57
05.11.2017 5 z 5

úžasný príbeh...silný, komplikovaný, dojímavý.... zas som sa aj smiala, aj si poplakala, dobre sa to čítalo. Určite odporúčam.

Majdule
02.04.2017 4 z 5

Pro mě horší než první příběh, nebavila mě počáteční neupřímnost, i když samozřejmě chápu, že byla zcela nezbytná pro dokončení zápletky. Od chvíle, kdy se mezi hrdiny rozdaly čisté karty, to byla opět ta správná jízda. A já naštěstí spokojená.
70 %

janesy
25.08.2016 4 z 5

I tento díl mne pobavil, babička je prostě vynikající a Jaret získal mé sympatie víc, než Oliver :). kdo hled lehké čtení na léto, nebude zklamán

Jass
07.08.2016 4 z 5

Mě se tenhle díl líbil víc než ten první, Jarret mi tak nějak sednul víc než Oliver a Annabel byla víc lidská než je u hrdinek tohoto typu literatury obvyklé. Nejlepší byl ale stejně George, který "se choval jako dokonalá malá gardedáma" musím říct, že urputnost s jakou hájil počestnost své "tety" byla roztomilá - a nad Jarretovými rozpaky, co mu má na jeho dotazy odpovědět jsem se upřímně zasmála. Asi nejzajímavější stránkou celého příběhu pro mě ale byly karetní hry, takovéhle hry, co už dneska nikdo nehraje mně totiž neskutečně zajímají (i když jsem ve většině z nich mizerná...).

LilianaFalcon
05.08.2016 5 z 5

A já se celou dobu tak uculovala :-) na jednu stranu chápu, že to není tak oblíbené jako když si lady bere lorda...
Dokonce jsem měla radost, že hrdinka není 35 letá úchvatná panna, kterou chtějí všichni (od hejsků po barony) , že je v tom aspoň trochu hlubší zápletka...
Na druhou stranu... ne že by se to celé nedalo proškrtat a uchránit čtenáře všech těch trapností...