Rytíři a jiná havěť

Rytíři a jiná havěť https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31112/rytiri-a-jina-havet-31112.jpg 4 9 3

Příběhy vesměs gangsterského a fantasy žánru se špatným koncem. Na své si přijdou i milovníci černého humoru. První povídky napsala autorka v jedenácti letech. Za pohádku Abecedníček získala zlaté ocenění v soutěži Zlatá Ema, povídka Cesta mrtvé duše a prázdného těla, která uvádí tuto knihu se umístila na stupních vítězů soutěže internetového portálu Meredit. Povídky: - Cesta mrtvé duše a prázdného těla - Dárek pro Sancheze - Dotknutelní - Životopis amerického Čecha - Cesta Karla Havlíčka Borovského - Víkend u dědečka - Pisálkova Spása - Příběh George Rogerse - Sluha a princ aneb Jak se stát rytířem - Barbar Ered ... celý text

Jaruš7
Jaruš7
10.04.2019 4 z 5

Prvotina od nadané autorky.
Povídky již vyšlé v časopisech. Mix postřehů a fantazie.
Citace:"Naše jediné štěstí bylo, že dědeček už odložil svoji hrozivou zbraň, poněvadž si vzpomněl, že se už celou čtvrthodinu nepodíval na svoje e-maily. Vybídl nás, abychom mu pověděli, jak se máme, a vypnul naslouchátko. Povyprávěli jsme tedy o všech problémech i úspěších v práci a ve škole. Když děda postřehl, že už nikdo nehýbe rty, prohlásil, že si nás rád poslechl a opět si sluchátko zapnul. Usedl si k počítači a začal vypalovat lightscriby tak usilovně, až se z něj i mechaniky kouřilo."
Hezký.

ondras666
ondras666
18.06.2018 2 z 5

Pár krátkých povídek, které nejsou špatné, ale dle mého nijak převratné dílo. Některé jsou dle mého zbytečné a možná jen na doplnění prázdných stran, ale celkově to sedí.
Mladá autorka, která má potenciál. Jen trochu zapracovat, aby další kniha byla lepší.


zubr
zubr
30.11.-0001 5 z 5

Super. Je úžasné, že mladí autoři takhle skvěle píší. Náhled povídek Rytíři a jiná havěť je na www.agatakestrankova.cz