Rychlejší než oko

Rychlejší než oko https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12626/rychlejsi-nez-oko-12626.jpg 4 50 4

Rychlejší než oko je nová Bradburyho povídková sbírka obsahující celkem 21 příběhů, které představují autorovu tvorbu v celé její šíři a různorodosti. Pozorný čtenář zde nalezne, Bradburyho slovy, jak science fiction, tak i fantasy, magický realismus, pohádku či surrealistickou poezii. Sbírka obsahuje příběhy plné děsu a tajemna, stejně jako na druhé straně povídky něžné a křehké anebo humorné.... celý text

Povídky Sci-fi Fantasy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Quicker Than the Eye , 1996


více info...

Přidat komentář

TreborDor
07.05.2019 4 z 5

He?!? První setkání s Bradburym....Po "zvyknutí si" na něj přes prvních pár povídek je pozoruhodné lehkostí a styly zpracování "náhodných" témat na základě životních (často velmi drobných) podnětů, viz. doslov. Nej jsou surreálné ; )

Messilina
12.04.2019 3 z 5

Možná jsem udělala chybu, že jsem četla několik (konkrétně tři) Bradburyho knihy za sebou. Možná jsem si měla dát pauzu. Takhle to hodnotím jako průměr. Ke konci jsem se už trochu nudila.


RyonMathrin
05.03.2018 4 z 5

Musím přiznat, že mám Bradburyho povídky velmi rád. Z této knihy si však nepamatuji mnoho. Oproti sbírce Kaleidoskop, která mne každou svou povídkou přikovala ke stolu a dodnes si mnohé z nich pamatuji, je to o dost slabší. Přesto to vůbec není špatné a stojí za přečtení.

VladimirTetur
16.12.2015 1 z 5

Nic moc. Pro fandy beletrie a Bradburyho možná, ale mě bavila snad jen historka s pavoukem.