Růže z Cherrybrooku

Růže z Cherrybrooku https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/47086/bmid_ruze-z-cherrybrooku-bob-47086.jpg 3 36 13

Mladá a krásná Rose Maddifordová žije sama se svým otcem, správcem výrobny střelného prachu, v krásné a divoké krajině Dartmooru. Když ale dojde k tragédii a její otec zůstane upoután na lůžko, ocitá se Rose a její rodina bez prostředků a bez střechy nad hlavou. Jediným řešením se stává sňatek s bohatým panem Chadwickem, jemuž Rose učarovala. Vášnivá a prudká Rose však Charlese nemiluje. Přijde snad láska časem?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány

Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Cherrybrook Rose , 2008


více info...

Přidat komentář

marli58
11.12.2017 3 z 5

Víc se mně líbila Dívka od řeky a Dívka z přístavu...

hambra1
30.01.2017 1 z 5

Bohužel mě kniha velmi zklamala, příběh mi přišel slabý a nezáživný :(


Rosana
10.10.2016 5 z 5

Skvělá knížka s nádherným příběhem, stejně jako Dívka od řeky. Nesouhlasím s tím, že tato kniha byla slabší než Dívka od řeky. Byla stejně tak poutavá. Souhlasím s tím, že by si zasloužila pokračování.

Etule
18.11.2015 1 z 5

Dokonce i teď, po několika letech od přečtení, si pamatuji, jak moc mě kniha zklamala. Bohužel se mi vůbec nelíbila...

sabca
14.02.2015 3 z 5

Trochu jsem byla zklamaná. Po dívce od řeky, které jsem dala plný počet hvězdiček, tady jsem musela 2 ubrat. Opravdu byla zakončena tak, jako by měl následovat další díl.

LibraryGirl
29.04.2013 4 z 5

Od knihy jsem asi očekávala více, než mi dala. Po příběhu Dívky z přístavu jsem trošku zklamaná. Sice opět nezdolná hrdinka, která se opravdu pěkně popere s překážkami, co jí osud skládá pod nohy, ale jako bych držela v ruce jen půlku příběhu. Druhá půlka jaksi v nedohlednu:-(
Rose jsem si od začátku oblíbila, ale Charles... to byl ale neotesanec. Naoko a před jinými se k Rose choval pěkně, milující manžel. Ale v soukromí ložnice se asi převtělil do kůže jeskynního muže, či co. Prostě to chce druhou část, aby byl příběh kompletní a doufám, že končí podle mého očekávání. Seth tam měl opravdu velmi málo prostoru.

kubusova.barbor
05.03.2013

Zdravím :) Mně se knížka líbila a do jejího konce sem čekala nějaký pořádný happy end a ono nic :-/ Pročetla jsem si vaše příspěvky, přečetla si anglickou anotaci jejího pokračování a došla k závěru, že si tu knihu prostě nemůžu nechat ujít :) Dnes jsem napsala email vydavatelství, které vydalo Růži z Cherrybrooku, zda neplánují vydat v češtině i její pokračování :)

evasamankova
05.03.2013 4 z 5

Čtivá kniha s hezkým příběhem, ale mizerným koncem. Bohužel existuje i 2.díl, který u nás nevyšel-( A autorka píše díl 3, který se má odehrávat po x-letech. Toto nemám ráda a snažím se tomu vyhýbat a nekupovat knihy na pokračování. Velmi často u nás další díly už nevyjdou. A počítám, že to bude i tento případ -( No a po dotazu na nakladatelství, to tak i je. V současnosti nic od autorky neplánují. Takže zbývá originál.

Andulienka
05.12.2012 5 z 5

No tak, mne kniha sadla, nie je to klasická červená knižnica, ale možno práve preto sa mi páčila :)
Ano, koniec je akýsi nedoriešený a preto som googlovala na základe predchádzajucich komentárov.... Existuje anglické vydanie druhej časti pod názvom "A Bouquet of Thorns ", kde , ak som správne pochopila, dôjde k nejakému prekvapivému koncu.....
K stručnému obsahu - Rose požiada Charlesa o pomoc pri získavaní informácii totožnosti Setha, samozrejme bude žiarliť, atď, atď...
Asi napíšem vydavateľstvu, či neplánujú český preklad tejto knihy :))) Uvítala by som !

Andy.Kshandy
21.08.2012 4 z 5

Je to lehká kniha, vhodná pro odpočinek, snad někdy vyjde u nás i její pokračování. Dobře se u knihy relaxuje. Ale s románem ,,Dívka z přístavu" od stejné autorky se to moc srovnat nedá. Do té jsem byla daleko víc začtená :).

shenandoah
11.08.2011 3 z 5

Taky se mi ten konec zdál nedokončený. A je to proto, že kniha má pokračování, které u nás ještě nevyšlo: A Bouquet of Thorns.
http://www.tania-crosse.co.uk/a_bouquet_of_thorns.php

Tanuska
20.06.2011

Knížku jsem právě dočetla, nebyla špatná, ale konec byl takový utnutý, jako by mělo následovat pokračování, ale nenašla jsem, takže jsem z ukončení zklamaná.

Soptinka
30.01.2011 3 z 5

Knížka, při které se dobře odpočívá. Není to až zas takový román jak jsem si představovala. I ten konec by se dal pojmout jinak a napsat víc rozsáhle.

Autorovy další knížky

2008  82%Dívka od řeky
2012  84%Dívka z přístavu
2010  68%Růže z Cherrybrooku

Kniha Růže z Cherrybrooku je v

Právě čtených1x
Přečtených47x
Doporučených1x
Knihotéce56x
Chystám se číst14x