Ruce světla

Ruce světla https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/53119/bmid_ruce-svetla-LTK-53119.jpg 4 21 5

Autorka se v současné době zabývá léčitelstvím, pracovala jako psychoterapeut a původně se věnovala vědě. Její kniha se zabývá historií vědeckého zkoumání energetického pole a aury i zkušenostmi a zážitky léčitele. Uvádí psychodynamiku do souvislosti s lidským energetickým polem a popisuje jeho změny ve vazbě na osobnostní funkce. Čtenář zde také nalezne vysvětlení podstaty spirituálního léčení jak z pohledu léčitele, tak i léčeného.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Duchovní literatura , Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Hands of Light , 1987


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
13.03.2021 5 z 5

Už v knihovně mě kniha překvapila jak svým A4 formátem, tak tím, jak moc "opůjčovaná" byla. Zřejmě máme v Pardubicích hodně léčitelů, protože především jako příručka pro ně byla zamýšlena. A napsána je skutečně poctivě (když nepočítám překlepy, nechápu jak někdo může napsat stejné příjmení 3x jinak, no vážně 3 verze). Autorka se snaží předat veškeré své know how. A že to není jednoduché (to už říkám já). Sice tvrdí, že prací na sobě může všech těch schopností nabýt snad každý, no já moc dobře chápu, proč do toho každý nejde. Je to věda. A člověk tím může ublížit sobě i druhým, když nebude dostatečně zralý. Užitečná kniha, díky ní vidím, co všechno to obnáší, a zatím se do toho teda nehrnu.

Bylo by dobré, kdyby uživatelka MirrorIsis napsala, co konkrétně už neplatí. Resp. jaká kniha je pro zájemce vhodnější. Protože takhle "zvenčí" to sama nepoznám.

MirrorIsis
05.11.2018 2 z 5

Jako profesionál v této oblasti mohu napsat, že některé náhledy autorky jsou velice erudované, ale některé dávno neplatí...


s.mirka1
14.11.2017 5 z 5

Výborná učebnice pro všechny kteří pracují či chtějí pracovat s energií a záměrem léčit ....

marcela8717
11.08.2016 5 z 5

Kniha je plná infomací, které jsou uchopitelné pro všechny, kteří pracují s energiemi, může být těžká na čtení, vyžaduje hodně soustředění a troufám si říct, že opakovaných návratů k určitým tématům.

Varvara
06.06.2013 5 z 5

Výborná kniha, kterou doporučuji každému, kdo se zajímá o energetický systém člověka a práci s ním. Autorka v knize detailně popisuje jednotlivé energetické vrstvy, které jsou okolo hmotného těla, dále pak čakry, různé způsoby energetického léčení atd. Ale nečekejte žádný sladký new-age přístup, vše je podáno věcně a realisticky. Přístup autorky k problematice je až vědecký, což není divu vzhledem k její profesní minulosti. Autorka nikomu neslibuje zázraky ve smyslu, že po přečtení knihy všichni uvidí auru atd., naopak přímo píše, že je potřeba tvrdě cvičit a pracovat na sobě, aby se dostavil nějaký pokrok. Kniha je velmi praktická, Barbara uvádí spoustu cvičení, která jsou ověřená praxí. Jsou zde také návody pro léčitele, jak vést léčení apod. Je to učebnice, kniha, kterou je potřeba studovat (alespoň pokud se někdo chce zabývat tímto typem léčitelství). V knize je mnoho ilustrací, jak černobílých, tak také barevných. Oceňuji také případy z autorčiny léčitelské praxe.

Štítky knihy

léčitelství aura

Autorovy další knížky

Barbara Ann Brennan
americká, 1939
1998  89%Ruce světla
2002  92%Zjevení světla
2018  0%Léčení světlem

Kniha Ruce světla je v

Právě čtených3x
Přečtených34x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených3x
Knihotéce26x
Chystám se číst25x
Chci si koupit21x