Hledané

Hledané https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/188807/bmid_hledane-lZJ-188807.jpg 4 136 29

Říká se, že fotografie řekne víc než tisíc slov. Podívejme se společně na obrázek usměvavé rodiny, která se nechala zvěčnit na verandě viktoriánské vily. A teď si její členy prohlédněme pozorněji. Tatínek se zubí jakoby z donucení. Mamince ujíždí pohled k domu sousedů. Bratr vší silou třímá kovové zábradlí. Sestra se směje záhadně, jako by skrývala křehké tajemství. Zahrada je rozryta buldozerem a v pozadí vykukuje postava se světlými vlasy a bledou pletí. Je to kluk… nebo holka? Dost možná jen světelný přelud či prst fotografa. Ale co když všechny tyhle drobnosti, které vám na první pohled unikly, znamenají víc, než byste kdy hádali? Čtyři hezké dívky v Rosewoodu věří, že mají jasnou představu o skutečných událostech noci, kdy zmizela jejich kamarádka. Kdyby ovšem zalistovaly vzpomínkami ještě jednou, soustředily se na drobnosti a vybavily si prchlivé divné pocity, možná by se jim dosavadní obrázek změnil přímo před očima. Dost možná by holky ohromilo – dokonce vyděsilo –, nač by přišly. Pravda bývá horší než zdání. Hlavně tady v Rosewoodu.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , BB art
Originální název:

Pretty Little Liars 8: Wanted , 2012


více info...

Přidat komentář

evca7271
11.03.2024 5 z 5

Tenhle díl se mě líbil možná ze všech nejvíc. Bylo to napínavé a nutí nás to číst dál a dál. Budu se těšit na další díl.

Nikola086
23.08.2022 3 z 5

Závěrečný díl druhé série mi vyrazil docela i dech, ale pořád si říkám, zda to už není až moc přitažené za vlasy...
Každopádně velmi čtivý, máte chuť číst dál a dál. Po dočtení mám chuť rozečíst ihned třetí sérii, protože mě fakt zajímá co bude dál (a to jsem si u předcházejícího dílu říkala, jestli už to nebude moc zdlouhavé) :D


Nikychlupova
06.02.2021 5 z 5

Snad nejlepší díl z celé série. Nedokázala jsem přestat číst. Běhal mi mráz po zádech.

EvieS
07.11.2020 5 z 5

Já zírám, to je psycho! :D

Mruskulka
15.05.2020 5 z 5

Tak tohle jsem opravdu nečekala. Tohle se autorce povedlo. Hned jsem se zakousla do dalšího dílu

LucaR8
25.09.2019 5 z 5

Nepatřím už sice do věkové kategorie, pro kterou jsou knihy určené, přesto jsem četla jednu knihu za druhou. Na každá další díl jsem se těšila jak malá holka. Sérii jsem začla číst, když už běžel seriál a nutně jsem potřebovala vědět, kdo je A. Ze seriálu jsem byla zklamaná, po skončení zůstalo hodně nezodpovězených otázek. Knižní předloha je lepší než seriál/film, ostatně tak je to u všech předloh. A jsem ráda, že v knížkách vše dávalo smysl, bylo zodpovězeno a série měla hezký konec.

oblakaknih
12.02.2019 3 z 5

Při začátku bych nejradši ukončila sérii předchozím dílem, ale teď vím, že zápletka, co se v tomto nachází, je užitečná pro děj.

petra3242
11.06.2018 5 z 5

Vypadalo to skoro na závěr série. Nechápu, jak někdo může vymyslet takovouhle zápletku - geniální. Nemohla jsem uvěřit, že vše se nakonec odehrálo takto. Dvojče Courtney jsem celou dobu považovala za Alison, akorát s tím rozdílem, že jsem byla přesvědčená, že nikdy žádná Courtney neexistovala a Ali byla zašitá někde ve cvokhausu, protože rodiče už měli jejího chování dost. Přála jsem si, aby se pak vrátila "hodná" Ali a holky byly zase pohromadě. No, uvidíme, jak se bude příběh vyvíjet dál.

Lucius30
25.07.2017 5 z 5

Tenhle díl mě naprosto nadchnul. Lepší zápletky než v seriálu! Poruchy osobností dvojčat do příběhu skvěle zapadly a mnoho věcí náhle dává mnohem větší smysl, ale jako obvykle nám konec zase kompletně zamotá hlavu...

margoj
23.06.2017 5 z 5

Další poutavý díl této série!
Upřímně se mi celé drama okolo Courtney - Ali líbilo lépe, než výhrůžné zprávy od A. I když musím přiznat, že jsem se občas ztrácela mezi tím, kdo je Courtney a kdo Ali.

vevera6
21.06.2017 4 z 5

Už ani nevím čemu věřit. Myslela jsem, že Courtney je vlastně opravdu Courtney a ne Ali jak říkala, ale tohle jsem nečekala. Vadí mi jak lhářky kdykoliv je někdo označený za vraha, tak tomu hrozně moc věří a nenechají si to ničím vyvrátit i přesto, že daný člověk nemá pořádný motiv nebo proti němu není moc důkazů- Ian, Billy, podezřívaly i Melissu a Spencer, a poté se to změní a začnou zase hrozně moc věřit jiné verzi.

Jahoda197
28.01.2017 5 z 5

Všechno se to hezky završilo, už víme, kdo je A a dostali jsme odpověď na všechny otázky.
Co mě ale zajímá dál, je o čem proboha budou ty další knížky?

Sarfias
24.09.2016 5 z 5

I když jsem fanoušek i seriálu, kniha od knihy je lepší a lepší (nakonec kniha bývá většinou vždy lepší, ale je pravda, že u této série jsem si nebyla doposud jistá).
Avšak konkrétně tento díl mi hodně vzal dech s celkovým dějem a rozuzlením. Jsem napnutá jako kšanda, jak se to bude vyvíjet dál!

Babsie
15.06.2016 4 z 5

U téhle knihy se potvrdilo že knižní série je lepší než seriál. To jak se to všechno vysvětlilo mě naprosto odrovnalo, dává to mnohem větší smysl než v seriálu. Téměř všechny knihy jsou plné děje, a musím říct že jsem z nich nadšená. Přemýšlela jsem i o páté hvězdě ale přece jenom mezi nejlepší knihy to zas nepatří. Přesto skvělá, a těším se na další díly.

TheMelorry
25.05.2016 5 z 5

Další zajímavý a napínavý díl série... Zas se všechno ještě více zamotalo, někdy si ale říkám jestli to už není trochu přehnané. Když vidím kolik je ještě dílu mám strach, aby se děj zbytečně nenatahoval nebo neopakoval. Doufám že se pletu a další díly budou stejně dobré.

orangerose
04.11.2015 5 z 5

další pokračování této série, bavila mně :)

Lolaniky
29.09.2015

štve mě že knížka je jiná než serial

Anoell
06.08.2015 5 z 5

Tuto sérii jsem rozečetla jen kvůli seriálu Prolhané krásky a překvapilo mě, když jsem zjistila, že příběhy jsou tu rozdílné, leč se stejným základem. Ze začátku mě to moc nebavilo, postupným čtením a zavrtáváním se do knižního světa lhářek mě však příběh velmi upoutal a plně jsem se do něj ponořila. Stejně si myslím, že seriál je lepší (například Toby je rozhodně lepší živí, než-li mrtvý :D), ale knížky jsou také velmi vydařené. Tento díl se stal mým nejoblíbenějším, rozhodně je to pro mě zatím nejlepší knížka z této řady a dokonce si myslím, že tady by to klidně mohlo celé skončit. Pokračování se však rozhodně nebráním, uvidíme, jak to celé vlastně dopadne...

en.bee
02.04.2015 5 z 5

Úžasné knihy hltan každý díl :)

Stirek45
12.02.2015 5 z 5

Říkám si, kdy asi už autorka plánuje sérii Roztomilých malých lhářek ukončit, ale já doufám, že to ještě potrvá. Knihy jsou opravdu úžasné a stejně tak i seriál. Tak, kde je další díl ? :)