Rozhovor s andělem

Rozhovor s andělem https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426639/bmid_rozhovor-s-andelem-nWr-426639.jpg 4 14 5

Rozhovor se dvěma z nejznámějších andělských bytostí, Gabrielem a Michaelem, odhaluje skutečnou úlohu andělů a přináší odpověď na mnoho otázek: Jaké je to být andělem? Pomáhají andělé všem bez rozdílu? Mohou se inkarnovat jako lidské bytosti? Existuje Bůh? Pracují andělé pro církev? Jak, kdy a proč jsme se oddělili od Jednoty? Existuje mnoho představ a nedorozumění ohledně toho, kdo nebo co jsou andělé a jaká je jejich úloha na Zemi. Většina náboženství roli a úkol andělů zkreslila, aby posílila svoji moc nad lidmi. Kniha Rozhovor s andělem uvádí naše představy i náboženskou interpretaci na pravou míru a otevírá nové obzory a možnosti vnímání. Knihu obohatil svou předmluvou Pjér la Šé'z.... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Zlatý květ
Originální název:

Interview With an Angel , 2016


více info...

Přidat komentář

Brigit147
17.11.2022 5 z 5

Výborná knížka! Děkuji moc za ni. Rozšířila mi obzory na téma andělé, víra, vývoj lidstva tady na Zemi i úlohu církve. Čtu ji podruhé a zase nacházím nové věci.

Uruana
20.06.2022 5 z 5

I kdyby jen úvod od Pjera, ale poté- Ineliin vklad, Gabriel a Michael (k tomu seriál Lucifer) Vás vezmou do světa poznání, uznání, buněk i prostorů , vytáhnou z bažin manipulací do úlevy a přenastaví vysoko... kam jen v tu chvíli dosáhnete!


GepardLady
15.01.2022 3 z 5

Taky jsem po knize zatoužila, když jsem o ní slyšela od Pjéra La Šéze. Přinesla mi ale značně rozporuplné pocity a něco nového jsem se dozvěděla opravdu jen v pár otázkách. Ne, nechci tím nijak kritizovat autorku, která je mi jinak velmi sympatická, ani knihu, tohle je spíš než hodnocení záznam dojmů, které ve mě knížka vyvolala. Jednak když jsem si na začátku přečetla, že jde o román, a následně zjistila, že forma tomu ani omylem neodpovídá, díky svému profesnímu postižení jsem si vytvořila první malý bloček ve vztahu ke knize. Když Inelia na konci zdůraznila, aby čtenář nezapomněl, že jde o román, utvrdilo mě to v přesvědčení, že autorka moc dobře věděla, co píše, ale beletrizací díla se chtěla distancovat od svého... nevím, jestli zážitku, setkání s anděly... Bylo to tak, nebo je to jen forma do které nalila své myšlenky nebo zjištění, kterých nabyla třeba v meditaci? Je to důvěryhodné? Už to samo vyvolalo hodně otázek a nevěděla jsem, co s tím. Nu nic, šla jsem dál s tím, že určitě na nějaké zásadní myšlenky narazím. Když se kolem 60. stránky pár takových věcí objevilo, zakousla jsem se do čtení, jenže vzápětí to zajímavé zase bylo pryč a opět šlo jen o líčení dialogů mezi andělem a hrdinou, přičem jsem měla pocit, že víc jde o autorku samotnou než o cokoli jiného. Suma sumárum, je dost možné, že jsem nějaké informace nechytila. Je taky možné, že jsem čekala něco jako "Hovory s Bohem", což knížka nemohla splnit. Nevím... Každopádně teď, s odstupem času, když jsem jakoby náhodou natrefila na knížku "Christina: Dvojčata zrozená jako světlo" a mám možnost porovnat sdělení v této knize s Rozhovorem s andělem, nebojím se dát ty tři hvězdičky, přesto, že jsem původně nechtěla hodnocení přidávat vůbec, abych na základě svého nepochopení nesnižovala hodnotu Ineliina díla.

petra7309
07.10.2020 5 z 5

Knihu jsem si koupila na základě zmínky a doporučení Pjéra Lašéze v jedné z jeho přednášek. Vůbec jsem nevěděla, co mám čekat.
Knížka je hodně zajímavá, pomáhá vidět a pochopit systém víry a fungování na Zemi v novém světle.

Turiel11
20.08.2020 5 z 5

Skvělá kniha! Pomohla mi zbořit zcestné představy, které jsem si vytvořila a se kterými jsem žila, a zároveň jsem si díky této knize mnohé uvědomila. Místy to pro mě bylo složitější čtení, ale podle hesla:"Každý pobere, co v danou chvíli unese." :-)

Štítky knihy

andělé

Autorovy další knížky

Inelia Benz
španělská, 1966
2017  80%Jsi čaroděj/ka? - Naslouchej svému vnitřnímu hlasu
2019  84%Rozhovor s andělem

Kniha Rozhovor s andělem je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce5x
Chystám se číst25x
Chci si koupit18x