Královsky obdařen

Královsky obdařen https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510780/bmid_kralovsky-obdaren-jAJ-510780.jpeg 4 144 28

Royally série

< 3. díl >

Každý ví, že práce osobního strážce s sebou nese jistá pravidla: nikdy neztrácej pozornost, nenech se rozptýlit a nezamiluj se do klienta. Sexy bodyguard, Logan St. James, tato pravidla dodržuje, ovšem jen do jistého okamžiku – než dostane za úkol hlídat Ellie Hammondovou, sestru Olivie Hammondové, která se provdala za prince. Ellie se do Logana zamiluje na první pohled, ovšem kvůli jeho masce chladného profesionála zpočátku netuší, že jsou jejich sympatie vzájemné. Bohužel šťastný konec se nekoná ani ve chvíli, kdy se Ellie rozhodne sebrat odvahu a svěří se mu se svými city. V cestě za společným štěstím před nimi stojí hned několik překážek. Překonají je, nebo se jimi nechají navždy rozdělit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Royally Endowed , 2017


více info...

Přidat komentář

Ála1968
06.01.2024 5 z 5

To nejlepší bylo na konec.Logan byl sexy bodyguard a na něj sem se těšila už od prvního dílu. Tenhle díl byl rozhodně krásnou tečkou, akční, romantický,sexy.A skvělý konečný epilog

petraLI
17.09.2023 3 z 5

Nebylo to špatné. Příjemný díl, ale nic oslnivého.


Lucie.285
14.09.2023 5 z 5

Za mě to mělo vše, co mám na příběhu ráda. Asi tuším, kde se Ana Huang s knihou Twisted Games inspirovala (konkrétně jednou žhavou scénou). Máme zde Ellie a bodyguarda Logana. Kniha je vtipná, romantická, najdou se tam akční, ale i pořádně žhavé scény. I přesto, že se jedná o kratší knihu, měla vše, co jsem očekávala. Ellie je mladší sestra Olivie, je to příjemná mladá holka, která si na nic nehraje a postupně se z ní stává žena, které je těžké odolat, Logan by mohl vyprávět. Sympatický hlavní pár plus se ještě dozvíte, jak se žije párům z předchozích dílů. Trop: zakázána láska, bodyguard. Doporučuji.

Silvisek
05.08.2023 4 z 5

Docela hezky dil.

Katka7922
26.06.2023 5 z 5

Další nádherný příběh z pera (tedy dnes už nejspíš z klávesnice) této autorky. Moc se mi líbí, že se příběh odvíjí prakticky od začátku jejich setkání až do šťastného konce a že to trvá roky. No Ellie je zamilovaná okamžitě, to jsme věděli již od 1 dílu, ale city nebojácného a hrdinného osobního strážce nám byli až do tohoto dílu tajeny.
Ze ztřeštěné dívky, co při každé příležitosti udělá nějakou bláznivinu, se nám před očima a řádek za řádkem, stává překrásná mladá dáma, která má obrovské srdce, která patří jen Loganovi.
Při scéně, kdy se Ellie zjeví na schodech a Logan zjistí, že je na živu jsem brečela jak malá holka :-)
Moc se mi líbilo, že tu byl dán velký prostor předchozím párům (Olivie + Nicholas, Herry + Sarah) a také samozřejmě královně Lenoře na jejíž příběh se chystám a velmi těším.

Nemůžu za to, že mě klíče pořád opouští. Dám je na určité místo, abych je tam pak našla a přísahám bohu, narostou jim nohy a utečou.
Houdiniho bastardi.

Je to víc než kamarádka? Kamarádka taky rádka?

Můj krásný, naštvaný, strážný anděl.

A celý tento sladký příběh bych zakončila slovy - Šťastné konce jsou pro všechny.

Kačí137
23.06.2023 4 z 5

Tedy ještě jsem nečetla předchozí díly, ale tenhle díl byl moc hezký. Příběh hezky běží, příjemně se čte. Občas jsou tam i vtipné momenty. Logan hlídá Ellie několik let, takže je děj knížky celé toto období. Vážně pěkný.

rampapa
15.05.2023 5 z 5

Tak tohle bylo super. Mám moc ráda tuhle sérii a tuhle rodinu. Moc krásný příběh. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

Fidibus
07.05.2023 3 z 5

(SPOILER) Pro mne zatím nejslabší díl série, hlavně ten začátek. Námět není nijak objevný - bodyguard se zamiluje do střelené dívky Ellie, Oliviiny sestry. Když se dají dohromady a vztah se provalí, on skončí s prací, ale zachrání jí při napadení... Mezitím sledujeme osudy ostatních členů rodiny včetně královny. Rozhodně nezapomenutelná scéna s baseballovou pálkou, kdy se postupně objevují ve dveřích ti, kdo chtějí se chtějí pomstít za Ellie po jejím napadení jedním z amantů. A královna a její reakce reakce na děti na konci :-)
Za přečtení to stojí, zvlášť pokud znáte celou sérii. Těším se na další díl.

Dela90
29.04.2023 5 z 5

(SPOILER) On je bodyguard a ona tu co má chránit. Je to sestra vévodkyně. Logan má jedno pravidlo, nikdy se nezamilovat do klienta. Jenže, opak je pravdou a on své pravidlo poruší. Ona to má stejně, ale miluje ho už několik let. Čeká je společné štěstí za cenu toho, že by se Logan musel vzdát své práce nebo tohle nebude mít happyend?

Zatím nejlepší díl z celé série. Proč? Bodyguard a klientka. Tady by mohl někdo říct, zase klišé. Jenže, já na tohle slyším. A zrovna tyhle dva, to k sobě přitahovalo jako magnet.

Logan se několik let držel zpátky. Ellie se zpátky nedržela a zamilovala se už jako náctiletá.
Logan, Ellie hlídal už v době, kdy byla její sestra s princem. (tj. z 1.dílu) ten příběh je tak krásně dokreslen, že víte co se dělo i tehdy před lety.

Ačkoliv je kniha opravdu tenounká, najdete tu všechny předešlé postavy tj. Prince Nicholase a Olivii, Následníka trůnu Henryho a Sarah. Jak jsem se přesvědčila už v 1. díle Nicholas je prostě naprosto skvělý člověk. Autorka zde dotáhla do konce všechny tři páry.
Nechybí zde ani akce, humor, krásné i smutnější scény.
O to víc se těším, co se dozvíme v následujícím díle, který se věnuje samotné královně.

Ač by pod názvem Královsky obdařen mohl někdo hledat něco erotického, podle mě Logan dostal opravdu královský dar.

Za mě jednoznačné doporučení celé série.

Můj krásný naštvaný, strážný anděl.

Láska je naší inspirací, naší motivací . a odměnou.

Zomy
19.04.2023 4 z 5

Opět super odpočinkové čtení, stejně jako předchozí díly.
Ale asi jsem se na Logana a Ellie těšila až moc (protože bodyguard, že jo). Ale tady se hodně okecávalo všechno ostatní - jak to vypadalo v paláci apod., ale samotná dvojice dostala doopravdy prostor pro sebe až v druhé půlce. Nebylo tu ani tolik vtipu, dokonce podle mě i Ellie tady ztratila tu svou jiskru z předchozích příběhů.
Ale jako rychlá romantika pořád dobré.

evik2710
16.04.2023 4 z 5

Další pěkný příběh

Gabriela143
14.04.2023 5 z 5

Všetko čo som od knihy čakala, som aj dostala...veľmi pekná oddychovka.

petusska01
09.04.2023 5 z 5

Skvelé! Okej, viac menej som nadšená preto, lebo som mala chuť presne na niečo takéto - vtipné, milé, jednoduché, s príjemnými postavami a ich bláznivými kamošmi, sexi chlap, sexi scény, chémia medzi postavami.... také zemilovávanie skrz roky, potom taký spád aby prišla očakávaná zápletka a pekný (trošku "priveľký) koniec. Zľúpnuté za chvíľu, zostala príjemná nálada a to je to co ni trebalo a toto úplne splnilo. Takže za mňa v tomto stave plný počet, aj keď si uvedomujem, že ďalší krát to už možno čítať nebudem. Ale celá séria je veľmi príjemná!

Tesset
05.04.2023 5 z 5

Taková fajná jednohubka. Vztah bodyguard - chráněnka pořád funguje. Logan byl prostě nejvíc. Konec trošku zrychlený, klidně bych celému příběhu věnovala více stránek. Za mě možná nejlepší díl ze série. Čtení jsem si užila a uteklo to jako nic. Skvělá oddechovka.

kacenka6144
31.03.2023 5 z 5

Za mě z celé série nejlepší. Ellie a Logan - nebezpečně třaskavá směs. :-)

"Nemůžu za to, že mě klíče pořád opouští. Dám je na určité místo, abych je tam pak našla - a přísahám bohu, narostou jim nohy a utečou. Houdiniho bastardi." - Bože, jak já té holce rozumím.

Andrejka91
30.03.2023 5 z 5

Opět krásný díl této série. Bylo to vtipné, napínavé, mělo to zápletku a nic mi tam nechybělo. Doporučuji přečíst tuto i předchozí knihy, čte se to skvěle. Už se těším na poslední díl o Lenoře, ta mi jako jediná moc sympatická nepřipadá.

georginaa
28.03.2023 5 z 5

Příběh sice není královský princ, ale Olivii mladší sedmnáctiletá sestra, tak trochu ztřeštěná, plná energie a prostořeká. Jelikož se Olivia vdala za prince, je nutné mít všude bodyguardy. Logan obzvlášť byl sexy, když prošel, jeho vůně ji rozechvěla po celém těle. Tajně do něj Elli byla zamilovaná a on ji přehlížel. Po letech, když byla dospělá, stále nemohla najít žádného přítele, potíž byla ta, že se žádný nevyrovnal s Loganem. Jednou, když byli v baru, ona zpívala a Logan se jen díval a už to nemohl vydržet, celých pěl let co ji miloval a nesměl to dát najevo. Odešel, nechal ji s dalším bodyguardem. Stala se hrozná věc, bar lehl popelem a Logan šílel, nechal ji tam místo aby ji hlídal, nikde ji nemohli najít, tohle se nemělo stát. Nikdy nebude Elli vědět jak ji strašně miluje, nestihl ji to říct....

Jita160
26.03.2023 5 z 5

Další moc povedený příběh z královské rodiny i když tentokrát z pohledu osobního strážce.
Při čtení mě okamžitě naskočil Kevin Costner (můj nejoblíbenější osobní strážce)... byl naprosto úžasný, flexibilní, chladný,neústupný, tvrdý jak na sebe tak i na ostatní své spolupracovníky. Jenomže ani on nedokázal uniknout před láskou a šťavnatou a prostořekou Ellie, která ho doháněla k šílenství. Nejenom tím jak byla spurná, ale i svoji osobnosti a krásou.
Emma Chase prostě umí psát poutavě a zábavně s nádechem erotiky takže za mě rozhodně moc doporučuji.

happy19
26.03.2023 5 z 5

Pohádkový díl jak se patří.;-)
Miluji,když se objevují postavy z předchozích dílů!
Skvělá rodina a to prostředí si mě taky získalo.:-)
Tahle série se nehorázně povedla!
A už se těším na poslední díl,který nás zavede na samotný začátek.;-)

,,Láska vychází z touhy lidské bytosti být jiné bytosti nenahraditelnou i za předpokladu, že vše na tomto světě je nahraditelné."

Anna195
13.03.2023 5 z 5

Toto je jedna z tých kníh, kde nesúdim knihu podľa obalu, pretože obsah je omnoho lepší. Ďalšia časť z tejto skvelej kráľovskej rodiny. No teraz sú hlavnými postavami osobný strážca Logan a Ellie - mladšia sestra princeznej. A ja tento pár milujem rovnako ako predchádzajúce dva.

Autorka nás vtiahla do ich úplných začiatkov a v krátkych kapitolách nám ukázala, ako sa rokmi vyvíjali ich vzťah. Ich zoznámenie, priateľstvo či prvé chvíľky vzplanutia medzi nimi boli úžasné. Mne osobne sa ich postupný vývoj vzťahu veľmi páčil, nebolo to nič unáhlené, ale skôr vzťah krok po kroku a uvedomenie si, čo každý z nich cíti. Najmä Logan s tým bojoval, ale to sa dalo čakať. Pravdupovediac takto som si ich spoločné chvíle viac užívala.

Obaja sa skvelo dopĺňali. Ona usmievavé slnko, plné života a on bodyguard, ktorý by sa od nej mal držať, čo najďalej. Chémia, vášne či láska opäť čosi úžasné. Toto autorka jednoducho vie. Opäť niečo nádherné medzi hlavnými postavami, čo ma rozhodne bavilo čítať.

Aj v tejto časti je skvelý humor, ktorý ma bavil od samého začiatku. Stretávame sa tu s postavami z predchádzajúcich častí, ktoré tiež zasahujú do deja. Túto kráľovskú rodinu zbožňujem, pretože napriek tomu, že sú všetci z vyššej spoločnosti, ukážu vám, že aj oni sú len obyčajní smrteľníci.

Už teraz sa veľmi teším na ďalšiu časť, pretože čosi mi hovorí, že sa mám na čo tešiť.

Ak hľadáte oddychovú sériu z kráľovského prostredia určite odporúčam.

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Emma Chase
americká
2014  81%Zapletený
2015  80%Zaskočený
2015  80%Zkrocený
2016  82%Spoutaný
2022  82%Královsky v háji

Kniha Královsky obdařen je v

Právě čtených2x
Přečtených217x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených1x
Knihotéce172x
Chystám se číst114x
Chci si koupit25x
dalších seznamech8x