Osten lásky

Osten lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20056/bmid_osten-lasky-leg-20056.jpg 4 44 10

Route 66 série

< 3. díl

Román s milostnou zápletkou mezi mladou vdovou a rančerem s pochybnou minulostí se odehrává ve třicátých letech 20. století v Novém Mexiku. Hrdinka se po smrti svého muže vrací domů, aby tam porodila jeho dítě a pokusila se zajistit oběma slušnou existenci. Čekají ji těžké časy, protože věčně opilá matka zadlužila motel u dálnice, který hrdinčin otec úspěšně provozoval. V době těžkých začátků, kdy musí zápasit s bankou, s matčinými neurvalými přáteli a se zjevným nepřátelstvím bývalého tchána, jí pomáhá člověk s pochybnou pověstí, právě propuštěný z kriminálu, jemuž se nakonec podaří nejen obhájit svou čest, ale získat i ženinu lásku.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Alpress
Originální název:

Song of the Road , 2004


více info...

Přidat komentář

vladka16
12.08.2022 5 z 5

To to , bylo přesně to, co jsem potřebovala.

účetní
13.11.2021 5 z 5

Knihy této autorky mám moc ráda, takže pro mně opět moc pěkné. Mary Lee se mi moc líbila, byla tak odhodlaná poprat se s těžkostmi života a zajistit svému miminku domov. Úžasný byl malý Eli, našel u Mary Lee domov a lásku a oplácel ji pracovitostí a odhodláním bránit ji jako velký chlap. A Jake, samozřejmě velký sympaťák, pracovitý a ochranářský. Stejně jako v jiných knihách nechyběly další postavy přátel, Deke a Trudy a další a jejich vzájemná soudržnost.


georginaa
20.03.2021 3 z 5

Těžká situace ji přivedla zpět domů, aby začala nový život. Těžce se vyrovnává s touto situací, pomoc od nikoho nečeká, ale bezútěšný život pokračuje dál. Až se nečekaně objeví rančer, který se svou minulostí též bojuje. Ovšem si najdou cestu k sobě a tím pozná, že naděje v něco lepšího je vždy, jen to vzít do své moci.

angelbooks
14.02.2018 5 z 5

Knihu jsem četla zároveň i s Letní závratí od A. Maxwell a musím říct, že tato byla mnohem lepší.
S Dorothy Garlock nemám moc zkušeností, ale práce na této knize se jí rozhodně povedla.
Vřele knihu doporučuji. :)

haWranka
27.04.2017 3 z 5

Četlo se to velice hezky, nápad také dobrý. Ovšem já měla trochu problém nějak více si oblíbil hlavní hrdiny. Ne že by byli nesympatičtí, to chraň bůh! Ale... Asi na knihu brzy zapomenu a znovu ji číst nepotřebuji.

moudivlacek
03.09.2015 5 z 5

Ze začátku jsem moc litovala hrdinku, ale ta se ukáže nakonec jako žena, která se i přes nepřízeň osudu nepoddává a bojuje za svůj lepší osud. Neodsuzuje hned lidi, kteří na první pohled odsoudí okolí, ale hledá v člověku vždy to lepší. Za to má můj obdiv.

mac.martina
03.09.2015 5 z 5

celkem zajimavy pribeh jak se tehotna ovdovela zena po neuspesnem manzelstvi vrati domu a musi bojovat s opilou matkou a jejimi prateli a taky s pritazlivosti k jednomu najemnikovi v motelu, ktery sdedila po otci. i pres vsechny nesnaze a sve laskave dobre sdrce najde svou zivotni lasku a novou rodinu :-)

helenkan
30.12.2014 5 z 5

Opět jsem se nezklamala.Pěknej příběh a tak trošku jsem tušila jak to s Jakem Romerou ve skutečnosti je.:) Tak mě konec ani moc nepřekvapil.

Kalliope
05.05.2014 4 z 5

Kniha byla hezká, vše k dobru, i když konec byl trošku... Něco tomu chybělo, ale i tak stojí knížka za přečtení! :-)

lanusinka
25.10.2012 5 z 5

Moje nejoblíbenější od téhle autorky, sympatické charaktery, jenom ten konec byl trochu vyumělkovaný...