Za hranicí nevinnosti

Za hranicí nevinnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/404376/bmid_nikdy-viac-KPm-404376.jpg 4 610 80

Rosemary Beach série

< 2. díl >

Rush a Blaire se k sobě vůbec nehodí. On je bohatý syn známého rockera, Blaire jen obyčejná holka z malého alabamského městečka, která nedávno přišla o mámu i střechu nad hlavou. Co ty dva spojuje? Když se konečně zdá, že by se Blaire mohla odrazit ode dna a být zase šťastná, všechny jistoty se jí znovu hroutí. Když se dozví pravdu o Rushově sestře, kterou před ní Rush i všichni v okolí tajili, je pro ni skutečnost, že jí celou dobu lhali, natolik bolestivá, že se rozhodne opustit Rosemary Beach a nikdy se nevrátit zpět. Zároveň si uvědomuje, že Rushe nedokáže přestat milovat, není si ale jistá, jestli mu bude moct někdy odpustit. Vrací se zpět do Alabamy, do rodného městečka, které je pro ni posledním útočištěm, v naději, že snad někdy na uplynulé nejkrásnější léto v Rosemary Beach dokáže zapomenout. Okolnosti se ale nečekaně změní a Blaire se opět ocitne v Rushově blízkosti. Dokáže v sobě najít odvahu znovu mu důvěřovat?... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: ekniha , Yoli (ČR)
Originální název:

Never Too Far , 2013


více info...

Přidat komentář

Dela90
09.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Blaire zjišťuje, že čeká dítě s Rushem. A teď se musí rozhodnout co bude dál. Nemůže se vrátit zpět, zradil ji, lhal ji. Zůstává proto u Cainovi babičky. Jednou ji přijede navštívit Bethy, která ji přemlouvá, aby se nastěhovala s ní do nového bytu v Rosemary Beach. Blaire prvně nechce nic takového slyšet, ale pak se věci zkomplikují a ona je zpátky v Rosemary Beach, začne chodit opět do práce. Všichni pro ni mají pochopení. Rush se snaží ji dostat zpět, podaří se mu to? A dokáže mu Blaire odpustit to, co provedl? A co teprve Nan? Nan nebo Blaire - komu dá Rush nakonec přednost?

Kde se tahle série tak dlouho schovávala. Rush je prostě božan, to jak se snažil, ačkoliv mám pocit, že se ji pořád za něco omlouval. I tak to bylo dokonalé. Blaire - z nevinné holky se stala žena, která pod srdcem nosí další život. Ačkoliv její jednání někdy bylo fakt nepochopitelné, cloumaly s ní hormony a ty její chutě. Tenhle díl byl fakt nabytý pikantními scénami. Palec nahoru má i Woods, který Blaire moc pomáhal a já si ho zato oblíbila, a to v prvním dílu Rush vykresloval jako nějakého děvkaře, nepřišlo mi to. Bethy - kámoška s velkým K. Nan - tu bych fakt profackovala jedna dvě, ta mě tak vytáčela do běla fakt! Příběh je pořád čtivý, možná o kousínek čtivější než jednička. Mně se tedy líbil o něco víc. Měla jsem pocit, že se tady pořád něco děje. Konec knihy mě rozbrečel, to vyprávění otce Blaire i pak Rush. Bože, doufám, že ve třetím dílu nebude nějaký mega zvrat! Takže jdu na něj. A vy, kteří jste ještě tuhle série nečetli, tak neotálejte, je to boží!

ivetapl
25.04.2022 4 z 5

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli tento díl miluji nebo nesnáším.
Co mě štve, že je to opět plné chyb! Nejsem nějaký češtinář, ale tady to vidím i já. Hodně jsou i špatně jen písmena. Třeba z Rushova pohledu. Např. Věta: ,,Chtěla odejít. NemohlA jsem ji nechat ..." A to je tam časté..

Bohužel za to může Blair! Rush sice občas něco ,,podělal", ale to jak se vše snažil napravit, dokázat ji, že je tam pro ni... To se mi moc líbilo. A Blair?! Za to, co mu neřekla bych ji profackovala! To její chování bylo opravdu strašný!
Jak se tu některé věci vyvynuli...zajímavý. jsem zvědavá na poslední díl. Poznáme tam konečně taky Rushova otce... A opět tam bude až moc Nan. Přijde mi, že si přijde až moc ublížená! A zbytečně v jejím věku podle mě... ‍️

Opět je to šílené čtivé! Jednohubka na večer. Já se jdu vrhnout na poslední díl!!


moma08
23.03.2022 3 z 5

Tady bych dala určitě o půl hvězdičky více o proti prvnímu dílu. Myslim, že tomu hodně pomohlo psaní stylem, kdy vypráví svoje pocity každý hrdina zvlášť. Byla to taková oddychovka, která asi ani neurazí a ani nenadchne..

Ralemo
05.01.2022 5 z 5

Přečetla jsem všechny díly za jeden den jen proto, že se o této série nedalo odtrhnout! Jedním slovem pecka. Krásný příběh Rushe a Blair. Pokračování se vším všudy, těhotenství, zapírání a nakonec stejně happy end.

NikolaSkop
29.12.2021 5 z 5

Skvela serie! :) Za me stoji za precteni!! :)

musivila
07.09.2021 5 z 5

I druhý díl se mi četl skvěle, vůbec mi nevadilo, že byl vesměs předvídatelný. Jen tedy to okolo otce Blaire jsem nečekala. Tentokrát na příběh nahlédneme i Rushovo očima, protože je psán z pohledu obou hlavních postav. Za mě pěkná oddechovka a jde se na další díl :)

janina66
20.03.2021 4 z 5

Pěkné pokračování, na rozdíl od většiny, se mi toto pokračování líbilo více, než 1.díl. Příjemná a milá oddychovka.

ErčaV.
14.02.2021 5 z 5

Kniha se četla skoro sama. Je to pěkná oddychovka.

Alnima
07.11.2020 3 z 5

Pěkná, velmi čtivá a místy smutná trilogie. Když čtu knihy z tohoto prostředí, tak jsem vděčná za to, že u nás funguje nejen jiný systém, ale i rodinné vztahy. Za mě 4,5 hvězdy

aniger
09.10.2020 4 z 5

První díl se mi moc líbil, ale druhý také není špatný. I když většinou prostě první kniha vyjde na jedničku a pak už se to zbytečně vleče. Ale dobrá oddychovka

Ála1968
22.08.2020 3 z 5

První díl byl nádherný,začátek druhé se slibně rozjel a najednou se zasekl a už to bylo o jednom a tom samým.Nezachránilo to ani tajemství na konci knihy.Hlavně jsem nepochopila otce Blaire,proč utekl a zůstal s Rushovou matkou,když to všechno věděl.Nevím jestli se pustím do třetího dílu,v tomto díle bylo celkem všechno vyřešeno a opravdu od poloviny to nebylo ono.

Myška43
01.07.2020 5 z 5

Super pokračování. Pozvolné plynutí příběhu a v poslední třetině opět velký zvrat, emoce jak na horké dráze. Ještě že to skončilo tak, jak jsem předpokládala. Konec mě donutil ihned sáhnout po dalším dílu, tak jdu na to.

Kristy.Seb
04.05.2020 4 z 5

Příběh dost předvídatelný, ale hezký.

jinbr
23.04.2020 4 z 5

Klasický vývoj, byť se zajímavým průběhem.

Zuzana207
20.04.2020 4 z 5

Na pokračovanie tohto príbehu som sa tešila a autorka opäť nesklamala. Dej sa vyvíjal zaujímavo, postupne sa odhaľovali rôzne tajomstvá, ktoré čitateľa nútili pokračovať v čítaní.
Jedine, čo ma štvalo, boli pasáže, v ktorých hlavná hrdinka vždy pomýšľala na útek v situáciách, ktoré boli iné, ako samozrejme vyzerali.
Ale inak by to nebola romantika a nemohlo by dôjsť k uzmierovaniu, však? :)

Chvilkasnění
03.04.2020 5 z 5

Už jsem si myslela, že to dopadne jinak..má štěstí. :D

tanecnica
06.09.2019 4 z 5

Pokračování, které nenudí. Romantika, úsměvy, starosti a jejich řešení adekvátní věku hrdinů... Ideální oddych po náročném dni..

Nika320
11.08.2019 1 z 5

SPOILER Nedočetla jsem a do dalšího dílu se ani nepustím. začátek byl super, ale pak jak se prozradilo její těhotenství, tak šlo vše do kytek. Celý příběh. Znovu bych si tuto knihu nevybrala.

makynka911
04.05.2019 3 z 5

Klasická romance stylu on ji nechce - ona si nedokáže představit proč - on ji vlastně chce, ale to by mohlo mít špatný dopad, apod. No na oddech nebyla série špatná, i když na to, že je Blaire nějakých devatenáct, tak to berou docela hopem :) Relax za 3* :)

uminaa
15.04.2019 4 z 5

Takže zas hodnotím ako celok, a nie knihy jednotlivo. Bolo to pekne zamotané. Miestami som si spomenula na „otcovho koňa brat“ a mala som chuť nakresliť si rodostrom postáv. Nakoniec som si zvykla. Príbeh to bol (hlavne zo začiatku) rozhodne zvláštny, ale postupne sa to začalo utriasať, na povrch začali vychádzať rôzne tajomstvá, komplikácie a pod. Občas som škrípala zubami a nevedela som si vybrať komu by som radšej nakopala zadok (a na výber bolo rozhodne – od hlavných postáv až po rodičov - najviac viedla Nan), ale nakoniec to všetko do seba zapadlo a ja som bola spokojná :)