Pochod ke hvězdám

Pochod ke hvězdám https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24105/pochod-ke-hvezdam-24105.jpg 4 38 10

Roger MacClintock série

< 3. díl

Třetí kniha série Roger MacClintock. Princ Roger Ramius Sergej Čang MacClintock má za sebou skutečně příšerný rok. Nejen, že byl rozmazleným princátkem, kterému nikdo nedůvěřoval a s nímž nikdo nechtěl mít nic společného... Nejen, že byl vyslán na zbytečnou diplomatickou misi - čili byl prostě odstraněn z cesty - v doprovodu mariňáků, kteří ho nenáviděli a pohrdali jím... Nejen, že byl prohlášen za mrtvého a téměř rok strávil na pekelné planetě, kde se musel společně s těmi samými mariňáky probíjet zástupy krvelačných bytostí, vražedných domorodců i neustálými dešti, aby se dostal do vesmírného přístavu... který byl však v rukou nejhorších nepřátel Impéria... Ale ani Roger, ani jeho mariňáci, ani jejich spojenci netuší, že bitva o opuštění Marduku je pouze začátkem. A princ už bude mít brzy příležitost promluvit si s císařovnou - svou matkou. Ale to nic. Protože galaxie ještě neví, že obdrží čerstvý důkaz pravdivosti již známého pravidla: „Není radno si začínat s MacClintockovými!"... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Wales
Originální název:

March to the Stars , 2003


více info...

Přidat komentář

abydoss
12.12.2023

Kolují zvěsti, že parta nadšenců sérii dopřekládala a vůbec ne špatně. Jako ebook. Prý se to jmenuje Jen málo. Čert ví co je na tom pravdy.

Afrodedek
22.12.2021

Update mého předchozího příspěvku, pokud to tedy ještě někdo někdy bude číst ;-) Nakonec jsem se dokopal k zakoupení originálu v angličtině a před chvílí jsem knížku dočetl. Nebyla to taková paráda jako s českým překladem, ale co se dá dělat, že. Takže dočteno a za mě velká spokojenost! Pokud byste někdo chtěl vědět jak to dopadne, ozvěte se mi ;-)


Afrodedek
04.12.2021

Přesně jak je napsané níže, to jako poslední díl nebude nikdy přeložen??? :-(

Luigi1
05.09.2020 5 z 5

Co,že konec?Kde je nějaké rozuzlení.Otevřený konec,to mě mrzí,scháněl jsem další díl,ale ouha u nás ještě nevyšel.Škoda.Vyjde?

protokol
15.08.2020 5 z 5

no a mame tu poslednú časť . len škoda že to nemá viac dielov bola to super séria .

Hadati
04.10.2018 5 z 5

Po předchozím díle zlepšení. Po většinu děje sice stále bojují s barbarskými obyvateli planety, ale v poslední třetině se už řeší i útok na kosmoport, tedy na civilizaci, která by mohla být pro prince a jeho vojáky tvrdším oříškem. Kniha pak má otevřený konec, kdy se princ vydává na cestu domů, kdy už ví, že jeho návrat nebude tak snadný, jak si představoval. Poslední díl této tetralogie naneštěstí v češtině nevyšel a zřejmě jen tak nevyjde.

witko
07.12.2016 4 z 5

Tak se Roger a spol probojovali ke kosmoportu a co jako dál? Proč nevyšel poslední čtvrtý díl? Teď abych to louskal v angličtině, což budu číst minimálně půl roku s mojim talentem na jazyky.

lampernaqui
14.11.2016 4 z 5

Je to tady. Princ se svými vojáky se plaví na lodi na další kontinent, kde konečně budou mít po půl roce na cizi planetě možnost dorazit ke kosmodromu. Jenže znovu jsou tu všechny možné rody mimozemšťanů a všechny něco potřebují. Někdo pomoc, někdo oběti. Nejhorší na této sérii je ten okamžik, kdy čtenář dojde na konec knihy a zjistí, že poslední čtvrtý díl u nás česky nevyšel.

lanusinka
26.10.2012 5 z 5

Jediné, co se tomu dá vytknou je, že poslední díl série u nás nevyšel, takže nevím jak to dopadlo!!!

vic11
24.08.2011 5 z 5

U těchto pánů nepřekvapivé, dodržují standard který nasadili při začátku série.

Autoři knihy

David Weber
americká, 1952
John Ringo
americká, 1963

Kniha Pochod ke hvězdám je v

Přečtených57x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce44x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x