Rockové tango

Rockové tango https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266524/mid_rockove-tango-266524.jpg 4 153 48

Rockové tango série

1. díl >

Niekedy sa práve zo splneného sna môže vykľuť tá najhoršia nočná mora. O tom sa musela na vlastnej koži presvedčiť aj Sunshine Lawsonová, keď sa jej po rokoch podarilo stretnúť s jej zbožňovaným idolom. Lenže sukničkár Damien Shane nie je iba populárny rocker, ale aj bezcharakterný ničomník, ktorý nemá rešpekt pred ničím a nikým. Kto by si teraz myslel, že sa stretnutie hrdzavovlasej Sunshine a trúfalého speváka Damiena bude končiť láskou na prvý pohľad, je na veľkom omyle. Práve naopak, nenávisť, sklamanie a vytriezvenie do reality sú pocity, ktoré si zdravotná sestra a bývalá profesionálna tanečnica zo stretnutia odnáša. Ľudia sa v živote vidia vždy dvakrát. Inak to nebude ani v tomto príbehu, ktorý zametie vašimi citmi hneď od začiatku. Damien Shane sa po ťažkej nehode musí stiahnuť do ústrania. Množstvo operácií a zlomenín nie je ničím v porovnaní s tým, že prišiel o svoj zrak. Na miesto jeho ošetrovateľky prichádza dievča, ktorému kedysi ublížil tak, ako len muž žene môže ublížiť. Spomenie si arogantný hudobník na túto bytosť? Bytosť, ktorá mu svojou drzosťou vyráža dych a núti ho premýšľať? Sunshine je totiž prvou ženou, ktorá mu nemieni darovať absolútne nič. Nečakaný koniec príbehu vás prinúti zamyslieť sa nad tým, že v živote naozaj nič nie je zadarmo. Len karma je zdarma. Pripravte si vreckovky, pretože tento príbeh vám zlomí srdce.... celý text

Přidat komentář

E.T.007
28.10.2023 2 z 5

(SPOILER) Začiatok bol fajn, no potom...

To, že Sunshine šla opatrovať kreténa, ktorý ju znásilnil, by som ešte pochopiť dokázala – potrebovala prácu a táto bola navyše dobre platená, aj keď neviem, či ja osobne by som sa na to dala (asi iba ak by som chcela Damienovi do niečoho primiešať kyanid :)). Ale ako inak by mohol vzniknúť príbeh, že? Aj keď to, za akých podmienok sa tam dostala – WTF?

A potom sa to celé posralo. Jedno trápne klišé za druhým. Stále som čakala, ako sa to zvrtne, ibaže nič prekvapujúce či výnimočné sa v knihe nestalo. Len klišé, klišé, samé klišé. A ja navyše nikdy nikomu neuverím, že bezcharakterný idiot a kurevník sa dokáže zmeniť na úžasného a milujúceho chlapa. A toto bola láska ako hrom! Teda mala byť, pretože ja som to autorke nezožrala, takže som len gúľala očami a priznávam, že som popreskakovala poniektoré pasáže.

Takže keď to zhrniem: minimálne polovica knihy ma brutálne nudila a ten zvyšok... no, neviem, či to stálo za ten čas, ktorý som knihe venovala.

LiLinka
21.04.2023 4 z 5

Zajímavý netradiční román s nečekaným závěrem.


tami1
02.02.2023 1 z 5

Ježíííííš - to byla slátanina.

Jedná hvězda za závěr. Jinak nepochopitelné chování nesympatických postav. Vůbec žádná chemie. Nuda.

daza.dt
26.08.2022 4 z 5

Knihy autorky znám - píše úžasné odpočinkové ptákoviny (ideálně na stonání při nachlazení, pokud by někdy došlo ke zfilmování, byl by to ideální film k žehlení). I když musím uznat od tématiky, ve které je totálně mimo mísu (tedy Pákistánská tématika) je tato o trošku více v realitě, ale musíte opět hodně silně přivřít všechna oka i ta kuří. Taková milá rádoby dramatická pohádka na dobrou noc.
Nečekejte žádnou hlubokomyslnou literaturu - to opravdu ne, ale čte se rychle a rozhodně se k ní nikdy nebude vracet. Obálku knihy raději vůbec nekomentovat - grafika by měli zavřít.

Nelajza
23.03.2022 odpad!

(SPOILER) Takže, když jsem do této knížky šla, tušila jsem z narážek mé sestry, že to nebude úplně dokonalá kniha a tak jsem se snažila o nadhled.
Ale tohle byla příšernost!
Promiňte, ale v této knížce, hlavní hrdina hlavní hrdinku znásilní, obtěžuje, ponižuje a nakonec ji donutí smlouvu, aby ji mohl znovu " znásilnit" ,i když ví, že je fakt zoufalá. Tak, po tomhle všem se do něj stejně zamiluje a on je milující chlap. Nemám slov.
Jo a nakonec autorka zabije ji i jejího psa.

Ketrin.TR
27.01.2022 5 z 5

Tak tohle mě doslova rozsekalo. Podle obálky jsem teda čekala pro mě ne moc kvalitní literaturu stylu "Božský bastard" apod., ale naštěstí jsem se šeredně pletla. Netušila jsem čím může autorka zaplnit oněch 430 stránek a ještě aby to nebyla nuda, proto jsem byla úžasně překvapená co za super čtení se z toho nakonec vylouplo. Jo, pro někoho to je moc nereálná fan fiction, ale proč ne? Děj je vcelku předvídatelný (ono toho taky docela hodně práskne samotná anotace), ale jakým způsobem zpracovaný? Autorka dokázala vykouzlit úžasně čtivý příběh mezi dvěmi naprosto odlišnými lidmi; slavným, arogantním rockerem a milou, nevýraznou sestřičkou z nemocnice. Brilantně provádí jejich vztahem, který prochází mnoha změnami a je jako na houpačce. Vývoj charakterových vlastností a emocí je úžasný, tahle knížka vás donutí smát se, smutnit a vypustí vám v břiše obrovský roj lechtivých motýlků. Jo, a taky si sakra pobrečíte, což se mi u knížky už hodně dlouho nestalo. Za mě super a ráda se pustím do dalšího dílu!

elliss
08.01.2022 2 z 5

Děsná ptákovina...na knížku jsem se celkem těšila,ale nadšení se nakonec nekonalo..příšerná,nereálná slátanina..divné postavy,hlavní hrdinka s IQ 16 -ti leté naivky.

Ella161
21.10.2020 1 z 5

(SPOILER) Tak tohle je totální kravina. Kniha vypadá, jako by jí zpracovalo sedmi leté dítě! Dialogy za nic nestojí. Ze začátku toho proběhne tolik, že by to stačilo na celou knihu. Ani jedna postava mi nebyla sympatická. Damin je hrozný prase, egoista, násilník a debil. Asi se k němu nechci víc vyjádřit, protože bych se akorát rozčílila. Však on si snad myslí, že peníze vyřeší všechno! O Sunshine se ani nemá cenu zmiňovat. Naivní holčička, která se zamilovala do rockové hvězdičky, pak ale zjistila co je zač. Nechápu, jak tu práci po tom všem, co jí udělal, mohla vzít. Situace v nemocnici je absolutně směšná. V životě by se tak sestřičky nechovaly a nevzaly jí hned první den po pohovoru k pacientovi, jen proto, že to s ním nikdo nezvládal! A určitě by se vrchní sestra nenechala tak snadno podplatit. Nehledě na to, že Sunshine ani nevěděla, co má dělat! Jako vážně se chtěla zeptat Damina, co má dělat? Je snad on zdravotník? A ta její kamarádka Viv mi také nepřirostla k srdci. Nedospělá holka, která nebere moc ohledu na ostatní. Na veřejnosti se chová jako puberťačka a mluví jako dlaždič. Já se na tuhle knihu těšila, protože mi anotace přišla zajímavá a mám ráda knihy, kde je hudba, zpěváci.. Ale tohle bylo fakt utrpění přečíst. Avšak musím se přiznat, že konec jsem proplakala. Ať je ta kniha sebevíc špatná, tohle mě vždycky dostane. Damiana jsem litovala, i když si moc lítost nezasloužil. Sice se změnil, ale tohle byl nejspíš jeho trest za všechno, co kdysi provedl. Písnička v epilogu mě fakt dojala.

lusitta05
01.10.2020 2 z 5

Toto ma tak strašne ubíjalo, ale chcela som dočítať a za obálku dávam druhú hviezdu. Fakt nemusím tie slovenské autorky, niečo hrozné, zbytočne dlhé a vôbec sa to dobre nečítalo. A ten koniec tomu dal už len korunu. Takže za mňa nie.

evineckY
16.09.2020 4 z 5

Proč si v poslední době vybírám knihy,ve kterých konec probrečím ?

be_pa
25.08.2020 2 z 5

Byl to zajímavý příběh, jen psaný tak naivně a zjednodušeně. Konec mě překvapil, jakmile jsem pochopila pointu, knížku jsem zavřela - to už bylo moc.

petra2284
07.08.2020 3 z 5

Příběh knihy je opravdu nereálný, tolik náhod, to nevymyslis!Chování jak z dob minulého století...... Ale ten konec mě dostal!

helenkan
03.08.2020 5 z 5

Tak tady mi fakt spadla brada. Tohle jsem nečekala a zvláště s takovou obálkou. Krásný,dojemný příběh a já si ho pořádně vychutnala i když jsem si pořádně pobrečela. A že to napsala slovenská spisovatelka byl další bonus. Dala bych i víc než 5*

meda2007
28.04.2020 3 z 5

Kniha se krasne cetla a docela rychle dej bezel. Bylo to jedno velke klise za druhym. Ani jsem necekala ze me neco v knize prekvapi. Stalo se tak, konec byl opravdu prekvapujici.

Annkag
11.10.2019 4 z 5

Úžasná kniha o tom,že k změně životního stylu niekedy potřebujeme poriadnu facku.
Dijímavé,milé a smutné čtení ku ktorému sa určitě niekedy vrátím.

2688
02.09.2019 5 z 5

Do knížky jsem se ponořil a jedním dechem přečetla a tak mi nezbývá nic jiného než jít do druhého dílu ????

ardeas
18.07.2019 1 z 5

K tejto knihe som sa dostala cez iny profil tu na stránke. Po prečítaní komentárov mi to nedalo... a fakticky súhlasím s väčšinou, co tu pisali, je to zmes všetkého klišé s akým ste sa kdekoľvek stretli. Snáď ani jedno nebolo vynechané :) prave pre to sa to tak"dobre" číta. Ruku na srdce, aj keď je to klišé, máme to radi... no ku koncu to už bolo pre mňa samotnú únavné čítať, uz som preskakovala a bola zvedava jak to dopadne. A dopadlo... ze snad prvýkrát tvrdím pri knihe, ktoru uz nikdy čítať nebudem, lebo je to samé klišé :D, ze tu nie je dôležité cesta ale cieľ a zaver, ktorý bol jediné plus a ktoré ozaj dokážem na tomto kúsku knihy oceniť, tak čo už, zabite ma no :)))

mysterygirl
06.07.2019 5 z 5

Jedine slovo:
Wow!

kuska
23.04.2019

Tak to prostě musím okomentovat. Kniha je naprosto klišé jak tady už někdo zmiňoval. Tolik věci zakomponovat do jednoho díla, to se mě zdá už moc, strašně hodně náhod na jednu knihu. Popravdě jsem od této knihy nic nečekala, dokonce jsem ani nečekala, že mě bude bavit vzhledem k poměrně nízkému hodnocení (není to červená barva :-D) a co už sem vůbec nečekala, že mi ukápne slzička nad takovou pitomostí. Já vlastně ani nevím jestli ji doporučuji k přečtení nebo ne, protože je to takový brak, že to ani není možné, ale prostě mě to nějak chytlo :-D

Danago
22.04.2019 5 z 5

I když je to romantická pohádka na častokrát zpracované téma knížka se mi hodně líbila. Je napsaná poutavě a velmi čtivě. Zatím to nejlepší, co jsem od autorky četla.

Autorovy další knížky

Monika Wurm
slovenská, 1983
2015  76%Rockové tango
2018  91%Hvězda nad arabským peklem
2017  77%Rockový sen
2014  67%Pakistanská princezná
2016  69%V zajatí vášne

Kniha Rockové tango je v

Právě čtených1x
Přečtených214x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených8x
Knihotéce155x
Chystám se číst67x
Chci si koupit4x
dalších seznamech2x