Brácha je superstar

Brácha je superstar https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25277/bmid_bracha-je-superstar-Ey5-25277.jpg 4 46 6

Rockerka Sadie série

< 2. díl >

Opět Sadie a její netradiční rodina. Tentokrát Sonny míří k hvězdné slávě (kdoví jestli) jako člen chlapecké hudební skupiny a kamarád Cormac pořád ještě touží po kariéře jevištního komika (i když pro jistotu se dál připravuje na dráhu zaměstnance rodinného pohřebního ústavu). A "nezajímavá" Sadie se náhle neubrání otázce: Co kdybych se v centru pozornosti ocitla pro změnu já?... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Deep joy or something like that , 2007


více info...

Přidat komentář

vodopad152
09.05.2015 5 z 5

Kniha byla velmi dobrá i když jsem z ní byla na začátku trochu zklamaná. Určitě ji doporučuji.

BojácnéKuře
16.01.2015 2 z 5

Myslela jsem, že to bude něco lepšího. Moc mě to nebavilo. Příběh je takový nudný. :(


Jolilinka
23.11.2014 5 z 5

Další, příjemný a zábavný příběh mrzoutky Sadie. Někteří by možná mohli říct, že je příběh nezaujal, že tam není žádná akčnost, napětí ani to není žádný přelomový bestseller. Ale kdo by to potřeboval? Přece jenom si můžeme položit spoustu otázek. Je kniha originální? Ne! Je šíleně napínavá? Ne! Je akční? Ne! Ale je i přesto dobrá? Ano! Kdo by chtěl číst milion Harry Potterů pokaždé v jiné verzi? Já tedy ne. Knížka není sice ani originální, ani akční, ani napínavá, ale je zábavná a je to příjemná oddechovka, u které se člověk nenudí. Číst samé akční scifi... Co bychom z toho měli? Mně se Sadie líbila, přečetla jsem ji rychle a opravdu nemám zapotřebí číst samé Pottery, Divergence nebo Hunger games. Co je přeci špatného na tom se sem tam trochu pobavit? Takže rozhodně dávám plný počet hvězd, protože jsem s knihou spokojená.

Sirael
29.07.2013 5 z 5

Oddechové, nenáročné, zábavné.

TessDragon
02.09.2012 5 z 5

Á moje další oblíbená hrdinka od Karen - Sadie. Sonny mě dost často rozčiloval jako Sadie. Ale to platí k povinnostem bratrů ;D .Sadie touží po pozornosti, protože její bratr je superstar. Uvidíme jak se to vyvine. ;)

Tuffy
08.08.2011 2 z 5

Nudné, obyčejné, o ničem. Nenadchlo mě to. Znám lepší knihy cílené pro skupinu čtenářů.

Kniha Brácha je superstar je v

Přečtených95x
Doporučených4x
Knihotéce13x
Chystám se číst2x
Chci si koupit4x