Rock proti proudu A-L (I. díl)

Rock proti proudu A-L (I. díl) https://www.databazeknih.cz/img/books/89_/89087/rock-proti-proudu-a--89087.jpg 5 9 3

Přidat komentář

jerisno
10.02.2022 5 z 5

S touto encyklopedií (oběma díly) jsem byl v té době snad častěji, než s vlastní manželkou ... né, kecám (žena sem občas zabrousí), ale velká konkurence to byla !
Alternativní, nezávislá, indie, nebo jenom "jiná" hudba, než byl oficiální hudební proud, mě velmi přitahovala a to už od doby, kdy se Punk začal drobit na své další, mnohdy zajímavější, odnože (Post Punk, New Wave, No Wave, Shoegaze, Hard Core, EBM, New Industrial, Noise Music ... a Bůh ví, jak se všechny ty žánry a subžánry jmenovaly). Informace zde nabyté, jsem si ještě doplňoval četbou v časopise alternativní kultury "UNI Jazz".
V obou dílech jsem vyhledával zajímavá jména, většinou mně neznámá a posléze si zaopatřoval jejich hudební nosiče. Během let a nekonečným listováním se lepené vazby poroučely a knihy se začaly téměř rozpadat. Teď už do nich nahlédnu jen občas, hlavně když si potřebuji něco ověřit.
Ve své době neocenitelná pomůcka a zdroj zásadních informací každého fanouška těchto menšinových, hudebních žánrů.

onRock
03.08.2019 5 z 5

V svojej dobe kniha určovala čo si fakt treba nahrať na kazety alebo napáliť na CD. Teda ak to niekto v okruhu 100 km mal.


Jackjelly
19.09.2011 5 z 5

V době "předinternetové" důležitý zdroj informací o kapelách známějších i pro mne zcela neznámých :-)

Kniha Rock proti proudu A-L (I. díl) je v

Přečtených9x
Doporučených2x
Knihotéce10x
Chystám se číst1x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x