Řím - průvodce s mapou

Řím - průvodce s mapou https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329300/bmid_rim-OtE-329300.jpg 5 3 3

Průvodce s mapou National Geographic. Objevujte Řím s mapou v ruce! Od jedné čtvrti k druhé, pro všechny chutě a každý rozpočet: výběr 60 neopomenutelných míst, 150 adres restaurací, kaváren, čajoven, barů, divadel, koncertních síní, obchodů, tržišť, hotelů… A všechny praktické klíče, kvalitní mapy a cenné rady, abyste si Řím užili co nejvíce. Hlavní město Itálie se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci. Nové vydání, výrazně aktualizováno!... celý text

Přidat komentář

banánovépyré
23.04.2018 5 z 5

těchhle průvodců mám několik a nedám na ně dopustit, rozhodně doporučuju a zasluhují si tak deset hvězdiček :)

Petratra
13.05.2015 5 z 5

Malý užitečný průvodce, kde je 8 rozkládacích map. Poslouží víc jako mapa než pro informace o městě, ale je přehledný a neztratíte se s ním :-) V roce 2007 pro Řím jsem tento typ použila poprvé a kdykoli od té doby někam jedu, vždy se pídím v knihovně po průvodci z této edice. Nyní má edice název "Průvodce s mapou", dřív se jmenovala "Otevřete, rozložte, objevujte." Výběr kam s ním jet je poměrně veliký - Krakov, Budapešť, Paříž, Benátky, Amsterdam, New York, Milán, Madrid, Vídeň, Bangkok, Barcelona, Berlín, Brusel, Dubrovník, Florencie, Havana, Istanbul, Korsika, Kréta, Normandie, Provence a Azurové pobřeží.


Harry_
06.08.2014 5 z 5

Velice praktický kapesní průvodce s mapami pro orientaci ve městě. Na popis památek nezbývá moc místa, ale v té nejstručnější formě to tam je.

Štítky knihy

Řím Itálie průvodce turistické průvodce

Kniha Řím - průvodce s mapou je v

Přečtených3x
Knihotéce3x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x