Říkanky se zvířátky

Říkanky se zvířátky https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417268/bmid_rikanky-se-zviratky-wNF-417268.jpg 4 5 2

Říkanky se zvířátky doplňují oblíbenou knihu Kamarádi zvířátka, v níž se děti seznámily se zvířátky ze statku a zahrady, z lesa, vody i ze vzduchu, ale i s různými domácí mazlíčky. Tentokrát se děti pomocí nápaditých básniček a názorných obrázků dozvědí mnoho zajímavého o zvířátkách žijících na poušti, v prériích a stepích, na savaně, v polárních oblastech, v pralese, a dokonce i na korálovém útesu. Nejenže se děti podle obrázků naučí zvířátka dobře rozpoznat, ale básničky si i dobře zapamatují a zároveň si díky nim rozšíří své vědomosti.... celý text

Pro nejmenší
Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Říkanky se zvířátky


více info...

Přidat komentář

Péťa Z.
21.04.2022 4 z 5

Knížka s měkkými listy lesklého papíru je plná poučných říkanek o zvířatech z oblasti savany, pralesa, prérie, pouště, polární oblasti a korálového útesu.

Líbí se mi pestrý výčet zvířat (zebra, žirafa, nosorožec, slon, buvol, lev, gepard, hroch, prase bradavičnaté, puma, kočkodan, tygr, šimpanz, gorila, koala, kakadu, kolibřík, tukan, anakonda, lenochod, okapi, jaguár, tapír, mravenečník, ara, krokodýl, bizon, pakůň, antilopa, orel, sup, sysel, svišť, klokan, velbloud, fenek, surikata, štír, chřestýš, varan, africký pes, hyena, polární liška, lední medvěd, sob, mrož, tuleň, tučňák, zajíc bělák, medvěd grizzly, ježovka, sasanka, želva, langusta, rejnok, krab, klaun očkatý).

U buvola bych tedy netvrdila, že se mu marně brání kořist, kterou nabodne na rohy, když je to býložravec...
Jinak se mi ale básničky i ilustrace líbí. :-)

I.Zi...
07.12.2019 5 z 5

moc pěkná a vtipná knížka o zvířatech s pěknými rýmovačkami