Řešidlo

Řešidlo https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473061/bmid_residlo-rFL-473061.png 4 10 5

Každý den dostává Petr Casanova okolo tří set otázek na partnerské nebo jiné vztahy. Téměř každou s tvrzením „možná je to už beznadějné“. Není. Pochopte podstatu naděje. Naději nezajímá konec, naději zajímá začátek. Nový začátek všeho. Vůbec nevadí, že věci už nemohou být jako dřív. Alespoň mohou být takové jako ještě nikdy předtím. Vztah k ostatním, Vztah k dětem, Vztah k sobě. Tak se jmenují tři oddíly unikátní knihy, která má 288 stran a představuje výběr přepisů autentických odpovědí Petra Casanovy na nejzajímavější otázky položené v podcastovém pořadu Řešidlo. Ten vznikl v roce 2019 jako další z cest, kterými se Petr Casanova snaží pomoci čtenářům a posluchačům v neztrácení síly v náročných okamžicích života.... celý text

Přidat komentář

Koblenzer27
14.02.2023 5 z 5

Skvělá knížka od pana Casanovy, přečetla jsem ji jedním dechem a můžu říct, že mi i v určitých oblastech pomohla pochopit a už se těším na Řešidlo 2, pokud máte nějaké trápení, nebo Vás jen zajímá vztahová oblast, či jsi nejste jistí - takhle kniha, je ta pravá.

LuciNka93
28.07.2022 5 z 5

Knihu jsem nedočetla celou, protože některé pasáže nejsou pro mě, určitě si je někdy přečtu, ale v nějakých pasážích jsem se našla co se týče minulosti. Kniha je dobře napsaná, myslím, že je to všechno v hlavě o uvědomění si co kdo chce a co ho dělá šťastným.


Domča405
01.07.2022 4 z 5

Kniha spíše určená pro ty, kteří mají nějaké trápení a neví si rady kudy kam, takže jsem některé pasáže přeskakovala, protože mám život srovnaný :-) Ale i tak se mi líbilo jakým stylem je kniha napsaná!

RanMori
21.02.2022 4 z 5

Takový výcuc vztahových situací, zdůvodnění a "návodů", jak s nimi naložit. Je to přehledné a dobře podané, nicméně je to hodně totéž co v jiných dílech a proto to ve mně nevyvolává potřebu číst ještě další knihy .

Ashi
04.07.2021 4 z 5

Typický Casanův styl pojatý trochu jinak. Líbí se mi rozdělení na otázku + odpověď. I když jsem si často říkala, že taková situace se mě výbec netýká.