Překvapení v kosmu

Překvapení v kosmu https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/49125/bmid_prekvapeni-v-kosmu-Nnq-49125.jpg 3 5 2

Ren Dhark série

< 47. díl >

Kapkovité bytosti Syntetové, které lidem několikrát pomohly, je varují před vstupem na neznámou planetu, ale lidská zvídavost je silnější než strach. Dhark musí za každou cenu obnovit kontakt z Giantským Callem a je ochoten podstoupit i sebevětší ruziko. V sázce je osud Země …

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Mental-Kugel redet


více info...

Přidat komentář

braunerova
29.08.2018 1 z 5

Na Zemi stále vládne diktátor Norman Dewitt. Proti němu stojí opozice agentů GBO, vědců, průmyslníků a Robonů v čele s Jos Aachten van Haagem. A tak zatímco Ren Dhark řeší mezigalaktické otázky s Gianty, na Zemi hrozí prozrazení celého hnutí odporu.

ludek.n
04.08.2018 2 z 5

Ren Dhark po dlouhém hledání stanul před radou Giantů, aby si společně vyjasnili otázku vyhlazení lidstva. Mají ale lidé se svou vrozenou agresivitou, fyzickou i myšlenkovou, právo koexistovat vedle ostatních galaktických ras? Do série po dlouhé době vstupuje nový autor, Terry Le Lon, a bohužel už je zase všechno špatně. Naděje na oživení z předchozího sešitu jsou rozcupovány na kousíčky a pohozeny pod okované boty pochodující uniformity. Terry Le Lon se tolik hlídá, aby nevybočil z narýsovaných mantinelů, že se jeho vyprávění táhne jako žvýkací guma. I rádoby dramatické momenty jsou v jeho podání ploché a bezkrevné, o nějakém překvapení ani nemluvě.


Autorovy knížky

Terry Le Lon
německá, 1912
1994  56%Překvapení v kosmu

Kniha Překvapení v kosmu je v

Přečtených9x
Knihotéce16x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x