Řekni, že mě chceš

Řekni, že mě chceš https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506773/bmid_rekni-ze-me-chces-KEU-506773.jpg 3 109 26

Tam kde se nacházím, jsem se nedostal tím, že bych byl milý. Jsem šéf, CEO a vlastním, cokoliv si zamanu. Právě teď to zahrnuje každou osobu v budově téhle společnosti, kterou jsem právě koupil. Když se jednou rozhodnu, že si něco vezmu, nic mě nezastaví. A potom se ukázala ona… Plná nevraživosti vůči mně, muži, o němž se rozhodla, že jsem její nejhorší nepřítel. Ale jak už jsem řekl, jakmile se rozhodnu, že si něco vezmu, nezastavím se před ničím. Tahle drobná osůbka se právě přesunula do čela mého seznamu toho, co musím získat.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Tell Me You Want Me , 2021


více info...

Přidat komentář

miruska1
08.04.2024 2 z 5

No čekala jsem něco jiného.
Nápad dobrý, ale....... Asi to bude překladem, ale chvílemi to působilo dost divně.
Jináč samotný příběh by se vešel tak do jedné max dvou kapitol. Zbytek knihy na tom pořád leželi. Ale četla jsem i horší.
Četla jsem krásné příběhy co vyšli jako harlequin alebo v měkké vazbě - a pak něco takového dostane hezkou obálku v tvrdých deskách. Zajímalo by mě podle čeho se určuje jakou vazbu bude kniha mít.

MichaelaMila
20.08.2023 1 z 5

Tto mne nesedlo


Ála1968
09.08.2023 4 z 5

Myslím, že erotických scén bylo akorát a líbil se mi i příběh.Na to, že kniha má tak málo stran,to bylo čtivé.Mě se to líbilo, žádný komplikovaný děj na přemýšlení, prostě erotika s lehkým příběhem.

Ketfl
12.07.2023 2 z 5

No, na to, jak je kniha krátká, tak jsem si myslela, že jí snad nikdy nedočtu. Námět knihy není nijak originální, ale proč ne. Sexuální vztah mezi šéfem a jeho podřízenou mi rozhodně nevadí. Ale děj sám o sobě je hrozně plytký, stejně tak postavy, které vám vůbec nepřirostou k srdci. Ač je to erotický román, tak sex samotný to bohužel neutáhne. Autorka nemá úplně špatný styl psaní, ale tohle je za mě úplně zbytečná kniha :/

VeruRaj
05.06.2023 2 z 5

Krátké erotické čtení, které přečtete během pár hodin. Chyběla mi propracovanost jak příběhu, tak hlavních postav. Námět pro erotiku fajn, vztah nadřízený-podřízená, intimní scény čtivé, jen zbytek příběhu "pokulhává".

astra3
25.04.2023 5 z 5

Krátké, erotické čtení na dobrou noc.

Nuttelka
20.04.2023 4 z 5

Skvělá žhavá a sexy jednohubka - pohádka pro dospělé. Nic víc od toho nečekejte, nic nového pod sluncem, jen spousta úžasného sexu mezi šéfem a podřízenou :-)

Jita160
16.04.2023 4 z 5

Sexy ,kraťoučké ,čtivé jinak nic originálního, ale přesto na jeden večer příjemný počteníčko.
Šéf a jeho zaměstnankyně... Nenávist a láska chodí ruku v ruce.
Obálka se vážně moc povedla.
Tak za mě jo o!!!

MAU256
09.04.2023 3 z 5

Nebylo to úplně špatné, ale nějak mě to nevtáhlo. Všechno to bylo až příliš rychlé. Chápu, že láska na první pohled existuje a mezi nenávistí a láskou je jen tenká hranice, ale tady mi to prostě nějak nešlo uvěřit.

Starlet
04.04.2023 5 z 5

Tak tohle se mi sakra líbilo. Hodně mě to díky tomu prostředí připomnělo Božského bastarda, kterého mám ráda, ale tomuto příběhu to nijak neuškodilo.
Líbil se mi styl psaní, postavy jak byly vybudovány a jak se celý děj posouval.
Ano, i tady je nějakým způsobem stejná šablona jako asi u všech knih s erotických podtónem, ale jsem ráda, že ten konec úplně až tak podle tradiční šablony nebyl. Ano, stále tu máme happy ending a dokonalého chlapa, ale někdy prostě v některou určitou dobu potřebujete přečíst takový příběh.
Takže já byla velice spokojená a něco mi říká, že to budu číst ještě několikrát.

Anna195
30.03.2023 1 z 5

Na túto novinku som sa veľmi tešila, keďže romantiku z kancelárskeho prostredia rozhodne môžem, ale toto nenaplnilo ani jedno z mojich očakávaní. Vzťah šéf a podriadená je v mnohých knihách, mám aj obľúbené knihy či série v tejto oblasti, no tu autorka vôbec nevyužila potenciál, ktorý príbeh mal.

V príbehu od samého začiatku prevláda množstvo intímnych scén. Musím priznať, že už začiatok išiel medzi Suzette a Adrianom zhurta a priznám sa, že som skôr fanúšik prirodzenejšieho zbližovania. Ale ani to by nevadilo, keby neboli tieto scény na úkor deja. Suzette a Adriana som spoznala len prostredníctvom intímnych scén, čo mne nestačí. Vždy, keď sa stretli, tak v podstatne skončili "v posteli". Medzi nimi som necítila žiadnu lásku ani neviem, kedy sa do seba zamilovali, fakt netuším, ktorý moment bol pre nich ten kľúčový, pretože som medzi nimi nič necítila. V podstate mi prišlo, že spolu len spávajú a vôbec jeden druhého nepoznajú.Tieto hlavné postavy ma vôbec neoslovili a ani som si nevedela k nim vytvoriť žiaden vzťah, keďže ani ja, ako čitateľka som nemala šancu ich spoznať.

Síce dej je predvídateľný, čo mne v príbehoch nevadí, ale, keď nastal v knihe dôležitý zvrat a tešila som sa, že aspoň čosi autorka z toho vytrieska, tak celý problém sa za jednu kapitolu vyriešil.

Jediné pozitívum knihy bol, že autorka píše zaujímavé intímne scény, aj keď niektoré oslovenia boli pre mňa až vtipné, ale už aj to som vedela prehliadnuť.

Za mňa sklamanie, čakala som asi viac, ako som dostala. Možno niekomu príbeh sadne, ale toto nebola moja šálka kávy.

Fidibus
22.03.2023 3 z 5

Takový průměr, oddechovka na jeden večer. Hezká obálka, jinak mne moc nezaujalo.

rampapa
22.03.2023 5 z 5

Krásná knížka plná erotiky. Už dlouho jsem něco podobného nečetla. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

AliceTief
22.03.2023 3 z 5

Kniha se rychle přečte, děj se mi líbil i hlavní hrdinové. Rozhodně měl příběh potenciál, kdyby autorka příběh doplnila o dalších cca 150-200 stran. Takhle je to povídka na 2 hoďky a je s toho lehce zapomenutý příběh...

Ešína
21.03.2023 2 z 5

Tohle se dá nazvat spíše povídkou. Bylo to kraťoučké a rychle uspěchané. Autorka z příběhu ani postav nic nevytřískala. A že by se to dalo. Taková oddechovčička na odpoledne.

Njangu
20.03.2023 2 z 5

Jednoduše řečeno - NIC MOC. Jednoduché, bez děje, překlad nestál za nic. Občas jsem měla pocit, že je to vytržené z kontextu. Hodně tomu chybělo. I HQ mají lepší děj.
Na knížku jsem se těšila, ale jediné plus bylo, že jsem to přečetla za jedno odpoledne, být to delší, tak knížku odložím.

bowlly
16.03.2023 odpad!

Sorry, ale větší blbost jsem dlouho nečetla. Překlad jak z automatu na google. Vůbec to nedávalo smysl. Konec jsem jen prolistovala.

Ralemo
13.03.2023 3 z 5

Neurazí, ale ani nenadchne. Příběh šéfa a podřízené, rychle ukončené, chtělo by to více rozepsat, jinak zápletka byla zajímavá. Taková jednohubka k odpolednímu kafíčku, každopádně chyběl tomu ten pravý šmrnc.

Katka7922
13.03.2023 1 z 5

Další kniha co jsem nedočetla. Tohle se fakt nedalo i když jsem se hodně snažila. Jednu hvězdičku dávám za obálku, která se mi líbí.
Jinak je to děsné. Překlad se podle mého vůbec nepovedl, hodně vět jsem musela číst vícekrát a stejně jsem nepochopila co tím překladatelka (no možná autorka) chtěla vyjádřit.

žlotirova
11.03.2023 3 z 5

Jak je tady už psáno strašně uspěchany žádné navázání na hlavní hrdiny.
Je to šup šup šup a je konec.
Četlo se to dobře ale fakt tam někdy chybělo více rozebrat situace nemyslim sex

Autorovy knížky

2023  56%Řekni, že mě chceš

Kniha Řekni, že mě chceš je v

Právě čtených4x
Přečtených139x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených2x
Knihotéce118x
Chystám se číst134x
Chci si koupit23x
dalších seznamech2x