Řekni něco legračního

Řekni něco legračního https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397975/bmid_rekni-neco-legracniho-fV6-397975.jpg 4 699 138

V té chvíli mi to připadalo jako dobrý nápad. Zavolat Landonu Roderickovi, s nímž jsme se znali jako děti a na kterého jsem nikdy nedokázala zapomenout – přestože on tak snadno zapomněl na mě. Jenže všechno zní jako dobrý nápad, když to před spaním přeženete s vínem, viďte? Měl to být jen jeden úplně bezvýznamný, praštěný telefonát. Místo toho jsem na něj vysypala všechno, co jsem celých těch třináct let potlačovala. Nečekala jsem, že zavolá zpátky. A už vůbec mě nenapadlo, že budou následovat týdny rozverných hovorů po telefonu, při nichž zároveň zjistím, jaký člověk Landon je. Vyšlo najevo, že na mě ve skutečnosti nikdy nezapomněl. To zvláštní pouto, které jsme kdysi měli, vůbec nezmizelo. Hodně jsem mu o sobě prozradila, ale stále toho o mně spoustu nevěděl. A stejně tak i on měl svá tajemství. Strávili jsme povídáním na dálku mnoho a mnoho hodin, a já přemýšlela, jak by mohlo vypadat naše setkání. Jednou večer jsem se znovu rozhodla. Tentokrát jsem jela na letiště a koupila si letenku do Kalifornie. Přišel čas zjistit, zda může jeden telefonní hovor dát dohromady dvě ztracené duše, nebo jestli zavolat mu opilá byla jen veliká chyba.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Drunk Dial , 2017


více info...

Přidat komentář

LenkaStr
22.03.2024 1 z 5

Uf, tohle mi moc nesedlo. Zpočátku mě poměrně dost iritovala Rana, jednak svojí lehkomyslností ohledně toho pošahaného spolubydlícího, ale hlavně tím, jak se cukala Landonovi ukázat. Ta křeč, v jaké ohledně toho byla, mi vůbec nepřišla adekvátní. Když odhlédnu od tohohle a budu příběh hodnotit jako celek, musím říct, že mi přišel zpracovaný docela uspěchaně, chemie mezi hrdiny pro mě nefungovala a celkově to na mě působilo spíš jako takové klouzání po povrchu. Emočně se to trochu zvedlo, až když začali analyzovat ty adopce, ale celek to už moc nezachránilo.

petraj30
12.02.2024 3 z 5

Byl to pěkný, klidný příběh bez větších dramat a zápletek. Četlo se to dobře, ale o nic převratného se nejedná.
Od začátku každý věděl, jak tohle skončí. Žádné kličky, jen rovinka a fábory v cíli. Takových příběhů jsem přečetla mraky a moc mě mrzí, že nejsou ničím okořeněné. Za pár dní si nevybavím název natož obsah. Škoda, ale na jedno odpoledne je to jak dělané.


moudivlacek
25.11.2023 3 z 5

Tato kniha mi dala jedno velké ponaučení. Není umění spadnout na dno, ale pravé umění je dostat se sám ode dna a udržet se od něj co nejdále. Je snadné na někom najít chyby a říct mu, že tohle neměl dělat, ale mnohem těžší a statečnější je říct někomu, že on sám udělal chybu a snaží se ji napravit, a proto chápe chyby druhých.
Kniha mě ze začátku moc nechytla, ale každou stránkou dál jsem pochopila, co mi ten příběh má dát. A i když je to červená knihovna, lidé potřebují věřit v lásku a že vše se dá napravit. Hlavní hrdinové jsou svým způsobem sví, ale více mi byl bližší on. Každopádně jsem si knihu užila.

Ála1968
19.11.2023 4 z 5

První část knihy mě moc nechytala,ale pak už to bylo jen lepší a lepší.Konec jsem samozřejmě obrečela.

VevodkyneLinda
09.05.2023 4 z 5

Klasická slaďárna, kdy je vám od začátku jasné, jak to dopadne, ale čtete, čtete a culíte se u toho, červenáte se a nemůžete se čtením přestat.

Pája699
28.11.2022 5 z 5

Upřímně mě překvapuje tak nízké hodnocení knihy. Je to moje 4 kniha autorky a tuto musím zařadit mezi ty nejlepší co jsem od ní zatím četla. Příběh Landona a Rany Banany mě dostal a chytil za srdce. Jeden opilecký telefonát a jak to oběma změnilo život. Postupně vidíte, jak se jejich vztah vyvíjí. Oba dva mají svá tajemství se kterými se musí vyrovnat a porvat. Téma adopce je vážně silné. Nejsem žádný cíťa, ale tahle kniha mě dohnala k slzám. Jsou tam ale samozřejmě i pasáže u kterých se od srdce zasmějete. Za mě jedno velké ANO a doporučení. No a ten krásný chlap na obálce je příjemný bonus :-)

MAU256
04.11.2022 3 z 5

Pěkné čtení, ale nějak mě to nenadchlo, určitě to umí líp. Landon a Rana byli jako děti nerozluční, pak se Rana s rodiči narychlo odstěhovala, aniž by se s Londonem rozloučili. Po jednom opileckém telefonátu se opět dali dohromady. Ani jeden tento mezičas, kdy byli bez sebe, neměl moc dokonalý, každý si nesl své temné tajemství. Až ho na sebe prozradí dokážou ho překonat? Námět byl hezký, ale nějak mě to nedokázalo vtáhnout.

Michelleee
25.10.2022 4 z 5

Pěkné čtení. Příběh o Raně a Landonovi, kteří se znali jako děti a kvůli opileckému telefonátu se opět setkávají. Virtuální rande se mi líbilo. Po telefonu si povídali pořád a Rana říkala vždy něco legračního. Byla jsem překvapená z jejího tajemství, pak mi to dávalo vše smysl.

evik2710
06.10.2022 4 z 5

Pěkná oddechovka

Iva B.
18.04.2022 3 z 5

Neurazí, nenadchne.. neříkám, že se mi nelíbila nebo že by se špatně četla, ale autorka to umí líp... na jedno odpoledne stačí.

Toledo
05.04.2022 3 z 5

Taková lahůdka na jedno odpoledne.
Příběh není špatný, ale není to WOW! román od kterého se nebudete moct odtrhnout. Zařadila bych to k lepšímu průměru.

mariva
23.02.2022 3 z 5

Téma adopce dodalo knize zajímavý rozměr, bez něho by to nebylo tak zábavné a šlo by jen o běžný erotický román.

wielka
26.12.2021 4 z 5

Celkom mila knizka. Ranino tajomstvo ma prekvapilo a bola som zvedava, ako na tom autorka popracuje. Urobila to presne tak, ako som cakala. Pekny koniec. Ale ved, co ine by sme v tomto zanri ocakavali, vsak? :-)

Knižnítoulky
13.10.2021 2 z 5

Kniha mne nenadchla, ničím nepřekvapila a tentokráte Penelope Ward chválit nebudu, i když mám její knihy v oblibě. V průběhu knihy mne napadlo jedno slovo a to mě provázelo po celou dobu čtení. A tím je kýč. Všechno bylo až přespříliš intenzivní, ale nicneříkající, chyběla mi pořádná zápletka. Bohužel to nezachránila ani témata prostituce, náhradní rodinné péče a transvestitismus. Ale věřím, že si kniha najde své čtenáře a je to tak v pořádku.

suzanne1997
17.08.2021 4 z 5

Příjemná kniha od které čtenář zpočátku nic moc nečeká a možná právě proto ho dokáže tak příjemně překvapit. Příběh Landona a Rany utíká už od první stránky a není potřeba se do čtení nutit. Přestože je v knize rozebíráno poměrně těžké téma adopce, dokázala jej autorka zapracovat čtivě a nenásilně. Člověk se do čtení nemusí nutit a sama zvědavost ho nutí číst dál. Za mě je tohle rozhodně skvělá kniha, která čtenáře rozbrečí aniž by si to uvědomil. Na to, že brečí přijde až ve chvíli, kdy se mu po tváři začnou kutálet první slzy. Úžasně zpracovaná zápletka, skvěle propracované postavy a překvapivé zvraty v jinak předvídatelném ději. V příběhu nic nechybělo, ani nepřebývalo. Za mě ideální kniha na jedno odpoledne.

alzbeta2843
08.08.2021 3 z 5

Dlho som premýšľala ako túto knihu hodnotiť. Na začiatku ma kniha veľmi bavila. Asi tak do polovice a potom už som sa len čudovala, čo sa tam preboha deje. Krásna myšlienka, ktorá by sa dala pojať i inak. Nejako som to tušila tak ma to tajomstvo neprekvapilo. Ale neviem asi by som čakala lepšie spravovanie a musím sa priznať, že poslednú tretinu knihu som ani nechcela už čítať a záver mi prišiel ozaj už zbytočný.

Haňulilinka
09.07.2021 5 z 5

Kniha se krásně četla. Líbilo se mi, že se v ní autorka zabývala vážnějším tématem, jako je adopce. Příběh mě několikrát dohnal k slzám.

Miška935
28.06.2021 5 z 5

Moje první kniha od této autorky a hned si mé srdce získala. :) Skvělá kniha

johana3160
06.06.2021 4 z 5

Myslim, ze tohle byla nejlepsi samostatna kniha od PW co jsem cetla. Neni dokonala, ale moc se mi libila. Coz je celkem co rict, protoze jinou knihu od PW jsem nebyla ani schopna docist..

Petronella.k
01.06.2021 2 z 5

Tuto recenzi si zapisuju už od poloviny knížky, abych něco nevynechala a byla přínosem pro potencionální čtenáře. Potřebovala jsem oddychovku po dočtení knih Amo Jones, tak jsem sáhla po této. No,... Vtipný, to jo, to bylo, rozhovory, taky,... Ale spíš chvílema až trapné. A završí tu trapnost náramkem od pandory (teď by se mimochodem hodil emotikon pro plácnutí se do čela). Taky jsem měla tendence protáčet na Ranu oči pokaždé, když prožívala Landonovu minulost, no bóže, tak to dělal no. Ovšem Ranina minulost, jo to bylo drámo, to už mě za srdce chytlo. A teď vážně, je možné, že v knize není nějaká srdcervoucí zápletka? Nebo mi chybí stránky? Čtu, čtu, čtu a najednou epilog. Ok teda. Neřadila bych mezi odpad, ale nechytlo mě to a já prostě nerada odkládam nedočtené knihy. 2 hvězdy za vztah k Lilith a odhodlání Landona se vším praštit a jít za Ranou.