Reinkarnace: snadno a rychle

Reinkarnace: snadno a rychle https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353813/bmid_reinkarnace-snadno-a-rychle-4Ev-353813.jpg 5 15 4

Představa, že duše může být znovuzrozena, se vyskytuje již v samotných kořenech hinduismu, buddhismu i řecké filosofii. A je stejně fascinující dnes, stejně jako před mnoha tisíci lety. Avšak to nevyhnutelně vede k celé řadě otázek, k nimž patří: - Jak může náš dnešní každodenní život ovlivnit naši budoucí existencí? - Kým jsme byli předtím, než jsme se narodili? - Jak poznat naše minulé životy? Tato jednoduchá a srozumitelná kniha se vám pokusí všechny tyto otázky zodpovědět. Autoři nás seznámí se čtyřmi hlavními způsoby, jak se učit poznat své minulé životy. Jsou to: - Recese - Čtení z duše - Regrese - Spontánní paměť Reinkarnací si také můžeme do dalšího života přenést stejné zdravotní problémy, vzpomínky nebo problémové vztahy. Kniha nám ukáže, jak se z minulých životů poučit a neopakovat stejné chyby. Nádherná kniha pro začátečníky plná ilustrací vás provede tímto mystickým světem, který lidi celá staletí fascinuje.... celý text

Přidat komentář

buci875
24.08.2021 5 z 5

Jedna z nejlepších knih, co jsem na toto téma přečetla.

Zirvith
27.06.2020 4 z 5

Snadno čtivá kniha, přečtená během dvou dnů. Je tu toho spoustu vysvětleno, navíc mám ráda i příběhy konkrétních případů, které jsem v knize uvítala. Chybí mi tu však různá cvičení, jak člověk může sám nahlédnout do minulých životů, apod. Zaujalo mě tu několik zajímavých věcí, jako je ta kineziologie, skupiny duší či jména duší. Ale celkově na mě kniha dost zapůsobila.


Ira13
20.03.2020 3 z 5

První dvě třetiny knihy zajímavé, toto téma mě zajímá, pak už mě to moc nebavilo

MiaErrian
22.01.2020 4 z 5

Kniha je na jedno odpoledne, je to vzdušné čtení plné příběhů. Na těchto příkladech si člověk může udělat obrázek, jak to nějak ve stručnosti funguje. Opravdu se nejde moc do hloubky, ale i přesto je to pozitivní čtení dodávající mír a naději. Nepojednává se tu o žádném konkrétním náboženství nebo víře, autorky jsou totiž terapeutky a při vlastní sebereflexi narazily právě na minulé životy.
Je tu stručně předestřeno pár metod, jakým způsobem jde objevovat minulá vtělení, ale nic moc užitečného, pokud hledáte literaturu jenom o tomhle. Prostě několik způsobů se stručným popisem.
Ale i tak je to hezké odpočinkové čtení.

Štítky knihy

reinkarnace

Autoři knihy

Krys Godly
americká
Jass Godly
americká

Kniha Reinkarnace: snadno a rychle je v

Přečtených12x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce9x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x