Buď mou

Buď mou https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/169832/bmid_bud-mou-Us3-169832.jpg 4 18 5

Reidsville série

2. díl

Rhyne Abbotová se určitě umí se životem prát. Jinak by také nemohla žít na samotě uprostřed pustin Colorada. Když se však vypětím zhroutí, musí se vrátit do města, aby znovu nabrala síly. Doktor Cole Monroe rozhodně není sám. Po tragické nehodě rodičů se stará o svou malou sestru. A k tomu má plnou ordinaci pacientů. Jednomu se však věnuje raději než ostatním! Tuší, že Rhyne není jen vyčerpaná, ale že má šrámy na duši, které by snad mohla vyléčit něžná, opravdová láska.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Marry Me , 2010


více info...

Přidat komentář

ariel platto
11.11.2018 4 z 5

Příběh byl okopírován podle knihy Noaha Gordona "Šaman". Ale kniha se četla moc dobře a proto beru jenom jednu hvězdičku.

havrmoni
08.03.2017 5 z 5

Četlo se mi to špatně a každou chvíly jsem chtěla toho,kdo vymyslel ten formát,švihnout po hlavě.:(( Jinak příběh moc pěkný. Popis práce doktora v tehdejší době,silná hrdinka a romantika.


jaja10
13.08.2015 5 z 5

Tak to byla vážně síla. Nechci tady prozrazovat nic z děje, ale opravdu to bylo šílené. Teda alespoň ten začátek. Kdyby se jednalo o skutečnost, hlavní hrdinka by podle mě byla super psychicky vyrovnaná a hlavně odolná, odvážná a statečná žena.

LibraryGirl
17.08.2013 5 z 5

Nádhera. Mně se příběh líbil. Sice slabší rozjezd, ale jinak pěkné. Autorka opět zkouší svoji hrdinku, co všechno vydrží. Ale ona se nedá, jednak je velmi odvážná a statečná, ale hlavně má po svém boku někoho, kdo ji velmi pomáhá. Docela změna od Anglie a celé aristokracie, tedy od toho, co obvykle Goodmanová píše. Tenhle příběh je taková kovbojka pro ženy. Doporučuji!

modranka
22.07.2013 3 z 5

Pre mňa bola tentoraz kniha sklamaním. Aj za predpokladu, že kniha Buď mou (Marry Me) získala ocenenie v ankete AAR Annual Readers Poll Awards. Nedokázala som sa zbaviť pocitu, že autor sa nevedel rozhodnúť pre jednoznačnú charakteristiku postáv, čo zrejme malo čitateľa držať v napätí, no mňa to rozčuľovalo. Na to, že dielo je zaradené medzi historické romance, absentovalo viac ženských emócii a nehy. Pripravte sa skôr na mužský pohľad na romantiku - čo však u tohto autora je akousi vizitkou. Taktiež sa pripravte na to, že príbeh začína dosť drasticky. Za to všetko som dala jednu hviezdičku dole. Príbeh má nádych kovbojky. Avšak zaujímavé sú opisy lekárskej profesie z dobového hľadiska s takmer detailnými opismi. Napriek tomu ma text nedokázal pohltiť, preto som stiahla druhú hviezdičku.
Čo ma fakt dožralo, bola skutočnosť, že Levné knihy zas vydali knihu, ktorá je vlastne druhou časťou série. Prvá časť je: Never Love A Lawman, z ktorej postavy dosť aktívne vystupujú v príbehu Marry Me. Prvá časť je o šerifovi Wyattovi a Rachel. No, a napokon, zmena formátu knižky na A6. Text je hodne hustý, písmená malé.
Ale čítajte! Verím, že môžete mať lepší literárny zážitok než ja.