Vzácná dáma

Vzácná dáma https://www.databazeknih.cz/img/books/73_/73883/vzacna-dama-73883.jpg 3 13 5

Regency - veteráni série

< 12. díl

Ještě nikdy nikdo nespatřil vikomta Greythorpea, aby tak pozorně naslouchal nějaké dámě. Ta, jíž se to podařilo, musí tedy být skutečně mimořádná! S muži krásná, svéhlavá Annis dosud žádné zkušenosti nemá, zato se však o ní ví, že je praktická a za všech okolností si ví rady, a tak se na ni kdekdo obrací a ona pomáhá řešit problémy ostatních. Že by se někdy také mohla vdát, o tom dosud neuvažovala. A rezervovaný, vznešený lord Deverel Greythorpe teď s ironicky zvednutým koutkem úst věří, že bude právě jeho…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Harlequin
Originální název:

A Lady of Rare Quality , 2006


více info...

Přidat komentář

vcielka
30.08.2022 3 z 5

Aj táto knižka patrí k tým lepším od tejto autorky. Celkom sa mi páčila Annis a jej detektívny charakter, ale na druhej strane bola taká neemocionálna. Vlastne táto autorka veľmi tú iskru ani medzi postavami ani v príbehu zapáliť vôbec nevie. Je to škoda, lebo základ vôbec nebol zlý. Možno okoreniť nejakými záživnými dialógmi medzi hlavnými postavami by vôbec neuškodilo.

Riccia
09.06.2022 4 z 5

Klasická "červená knihovna", která tentokrát nebyla příliš přeslazená. Odpočinkové čtení, které nebylo špatné, jen bylo na začátku trochu nepřehledné a posledních 15 - 20 stránek se moc nepovedlo.


Ála1968
10.06.2020 3 z 5

Takový obyčejný příběh bez vzrušení,zločinu ap.Všichni v knize byli takoví studení,nezáživní.Číst se to dalo,ale nebudu se k ní vracet.

Luccy78
13.08.2016 3 z 5

Oba hlavní hrdinové příběhu jednali spíše rozumově, o nějakých citech nebo vášni se nedá mluvit. Bohužel mi tomuto příběhu chyběla taková ta pověstná "jiskra", která by celý příběh okořenila a donutila mě v budoucnu si ho přečíst znovu..

pavlinkaa
03.02.2016 2 z 5

Tento příběh mě vůbec nebavil, z celé série ten nejhorší. Hlavní postavy mi přišly takové mdlé, tak nějak bez citu. Chyběla tomu ta obvyklá romantika, jiskření .... Jsem z toho docela zklamaná.