Podvod

Podvod https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/143667/bmid_podvod-76x-143667.jpg 3 22 7

Regan Reillyová série

< 15. díl

Regan Reillyovou by nenapadlo, že její návštěvu na západním pobřeží, kde začínala jako soukromý detektiv, tak ovlivní náhodně setkání s kamarádkou, s níž se před lety seznámila v televizní soutěži. Tentokrát přijela do Los Angeles s manželem Jackem, velitelem policejní jednotky pro řešení závažné trestné činnosti, který má ve městě pracovní povinnosti. Až jeho jednání skončí, chtěli si jen tak vyrazit po okolí. Regan si krátí dlouhou chvíli nákupy a v garáži nákupního centra potká Zeldu, s níže se setkala před sedmi lety v televizním studiu. Ani jedna v soutěži neuspěla, ale Zelda měla štěstí a zdědila osm milionů dolarů po osamělé sousedce, které pomáhala venčit psa. Na charitativní akci vydražila týdenní pobyt ve starém domě v Hollywood Hills. Právě ten den v něm pořádá večírek a pozve i Regan. Dům i jeho okolí jsou překvapivě zanedbané, Zelda má pocit, že by to mělo být naopak, zaplaceno by měl dostat ten, kdo se do něj nastěhuje. Na večírku se Regan seznámí se Zeldinými přáteli, jejím asistentem, finančním poradcem i účetní. Když zábava skončí, Zelda Regan požádá, aby se ještě zdržela, chce se s ní poradit a požádat ji, aby prověřila otcovu novou manželku Bobby Jo, s níž se otec nečekaně oženil na výletě v Las Vegas. Jenže během večera se Zeldě udělá špatně a Regan se neodváží odejít a nechat ji v domě samotnou. Představuje hrozbu pro Zeldu opravdu Bobby Jo? Je to ona, kdo má zájem o její peníze? Komu vlastně patří starý dům a proč je tak zanedbaný? Je jen náhoda, že Regan našla v lese kousek od domu u auta úplně nový řeznický nůž?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Gypped , 2012


více info...

Přidat komentář

čef
15.01.2023 3 z 5

Tak toto má k opravdové detektivce hodně daleko, i když se zde vyskytují detektivové z předešlých dílů série. Konají se různé večírky a hemží se zde hloupí podvodníčci a ještě blbější zloděj rádoby vrah. Plká se a plká a za chvíli je konec, což je jediné plus této knížečky psané asi v časovém presu, jinak si to neumím vysvětlit, jiné knihy této autorky jsou o dost lepší.

Monike
13.04.2019 3 z 5

Za me oddychovka na dovo rychle prectena.


konicekbily
03.03.2017 2 z 5

Primitivní a nudné. Na rozdíl od její matky se tato dceři moc nepovedla.

Kubíííína
29.10.2016 4 z 5

Bylo to vcelku pěkné, ale musím konstatovat, že na svou matku rozhodně nemá.

Miruš
22.05.2016 2 z 5

Už jsem četla lepší knihy...

Marthas
11.04.2014

Já se nemohu donutit poslední dva vyšlivší díly přečíst, autorka nepíše špatně ale po nějaké době se její styl trochu přejí anebo okouká, jak je libo!! Jinak jsou to takové ty knížky s minimem násilí a i celkem napínavé ale s maximem postav!!
Americký styl šťastného života je člověku trochu cizí - až nereálný ale furt asi lepší čtivo než knihy její matky!! Můj názor!!

RADOST
19.02.2013 3 z 5

Dílo z kategorie nezaujme ani neurazí. Výchozí situace velmi nepravděpodobná, ale průhledná. Její zpracování je jako jednoduché puzzle pro malé děti. Vše do sebe zapadne na první pokus, stavba postrádá napětí. Od této autorky jsem četla dvě knihy, obě mě zklamaly. Potřetí to zřejmě zkoušet nebudu.

Štítky knihy

Los Angeles

Autorovy další knížky

Carol Higgins Clark
americká, 1956 - 2023
1996  64%Výhra v loterii
2002  79%Kdo se dívá,když spíš
2001  76%Únos
2009  61%Vánoční zloděj
2009  59%Horká noc

Kniha Podvod je v

Přečtených37x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce46x
Chystám se číst7x
Chci si koupit1x