Řeči řeči

Řeči řeči https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/126015/bmid_reci-reci-iPR-126015.jpg 4 23 4

Román současného amerického spisovatele je postavený na zločinu, který charakterizuje jednadvacáté století. Krádež identity se přihodí, aniž vám někdo prošacuje kapsy. Takový typ zločinu klade na své oběti jak pragmatická, tak existenciální břemena. Jak je ale ponese žena oddělená navíc od světa slyšících neprostupnou zdí? T. C. Boyle vytvořil román k prasknutí nabitý akcí a emocemi, který bez nadsázky přímo ožívá před očima. Zakuste na vlastní kůži zoufalství a bezmoc okradeného a nechte se ovanout chladem zločincových myšlenek...... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Argo
Originální název:

Talk Talk , 2006


více info...

Přidat komentář

KapitánSmrt
06.11.2019 1 z 5

Nudná a rozvleklá kniha o krádeži identity. Postavy jsou bohužel nesympatické, děj kostrbatý a literární forma mdlá a tuctová.

bob0985
07.08.2019 4 z 5

Moc příjemný čtenářský zážitek. Chvíli jsem si myslel, že by si to zasloužilo pokračování, ale asi by se z výborné knížky stal jen kýč.


ber-tram
20.04.2016 4 z 5

Leccos by se jistě dalo vytěžit ještě hlouběji – zejména »handicap« neslyšící, také bolest zubu – nicméně i beztak se jedná o tuze naléhavý, polidštěný thriller, ve kterém soupeří lidé z masa a kostí, ne předprogramovaní agenti či supermani; netřeskne jediný výstřel. Finále taktéž vyplyne spíše životně a očistně než triumfálně a destruktivně. Nač taky všechno završit efektním masakrem, to by snad blažilo milovníkům tarantinovských blábolů, jenže degradovalo předešlý děj této knihy. 20/16

markuc
03.07.2013 4 z 5

Kniha dobra, celkem napinava, ale s trochu slabsim koncem (takovy zbytecne otevreny, jako kdyby mel nasledovat dalsi dil)