Řeč těla a umění komunikace

Řeč těla a umění komunikace https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77821/rec-tela-a-umeni-konverzace-77821.jpg 4 7 2

Velice průměrní lidé, pokud jsou schopni druhé přesvědčit a zmanipulovat, mohou dosáhnou v životě netušených úspěchů. Vždyť na čem je postavena existence většiny politiků? Ale i v případě, že se člověk nepustí na tenký led kariéry poslance, ministra či senátora, může tato kniha velmi prospět v nejrůznějších situacích, které přináší život. ([příručka prakticky pro všechny, kteří se chtějí zlepšit v řešení běžných životních situací])... celý text

Přidat komentář

Ybodizer
17.03.2022 2 z 5

Dozvěděl jsem se něco o asertivitě a osobnostech člověka. Chybí mi více ukázek z praxe orientovaných především na moderní dobu.

tynacte
25.05.2011 4 z 5

Kompletní teorie a praxe řeči verbální i neverbální. Návod jak zmanipulovat lidi a jak se sám nenechat ovládat. Autor – psychiatr co učí psychologii – napsal knihu zábavně a přesto velmi poučně. V textu jsem nalezla teorii i praxi a vlastní zážitky autora. Nejdříve jsem chtěla knihu jen tak prolistovat a snad, že najdu nějaký zajímavý fakt, nakonec jsem si knihu dokonce dvakrát hned po sobě přečetla. Knihu jsem pochopila bez problémů a ponaučila jsem se jak se zachovat v nejrůznějších situacích.