Hlas krve

Hlas krve https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510515/bmid_hlas-krve-HER-510515.jpg 3 12 4

Román plný zvratů vypráví o hlubokém poutu mezi dvěma sestrami a zločinu, který se jedna z nich pokouší utajit, aby druhou ochránila. Frankie Barrerová, učitelka a svobodná matka, svou mladší sestru Izzy vždy vášnivě bránila, ať už se jí to líbilo či nikoliv. Izzyiny nechvalně známé eskapády vždy dělaly Frankie těžkou hlavu a pokoušely její trpělivost. Zejména pak incident, který se odehrál před pěti lety. Zdrogovaná a dezorientovaná Izzy jí tenkrát v noci zavolala o pomoc. Šestice přátel tehdy odjela popíjet za město, ale jedna dívka se z toho večírku nikdy nevrátila… Místní policie právě zadržela Frankie. Její pick-up odpovídá popisu auta použitého při únosu dítěte v sousedním městě. A jediná další osoba, která měla přístup k jejímu autu, je Izzy. Tentokrát se Frankie bude muset rozhodnout, kam až je ochotna zajít, aby svou sestru ochránila, protože nebezpečná hra, kterou ona šestice toho teplého letního večera rozehrála, ještě neskončila.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Thrillery

Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Blood Will Tell


více info...

Přidat komentář

Rosse
27.10.2023 4 z 5

Kniha na 100% splnila má očekávání. Byla jsem napnutá až do konce a měla jsem i tip, kdo by v tom mohl mít prsty a moc jsem se nesekla.

Stejně jako u první autorčiné knihy, i zde smekám nad vykreslením jednotlivých postav. Sesterské pouto mezi Frankie a Izzy bylo neskutečně silné a dechberoucí.

Jak daleko člověk dokáže zajít jen proto, aby ochránil své dvojče? Tak přesně na tuhle otázku dostanete po přečtení knihy odpověď.

Suma sumárum -> já jsem nadšená a stejně jako Tři dny do pekla, tak i tuto knihu budu doporučovat na každém kroku! Za sebe jí nemám co vytknout a budu se těšit na autorčinu další knihu.

Martiiiik
18.08.2023 3 z 5

Po pár dnech od dočtení tak přemýšlím, zda jsem se čtyřmi hvězdami nebyla až moc unáhlená.. A byla.. Je to celé překombinované, partička mladých si vyrazí pít na zakázané místo, jedna z nich se nevrátí domů.. někteří mají okno a tak žijí s pocitem viny a ničí se.. a když se pak čtenář dostane k pointě, tak vlastně ani moc nechápe.. tak snad příště :-)


zimolka
28.06.2023 3 z 5

Do čtení jsem se spíše nutila, co nebylo špatné, tak byl snad až konec knihy.

Hope80
08.06.2023 3 z 5

Zbytečně dlouhý-táhnoucí se příběh, který mě moc nenadchl.

Štítky knihy

sestry

Autorovy další knížky

2021  74%Tři dny do pekla
2023  68%Hlas krve

Kniha Hlas krve je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce63x
Chystám se číst43x
Chci si koupit9x
dalších seznamech2x