Rebelův návrat

Rebelův návrat https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82973/bmid_rebeluv-navrat-Dlm-82973.jpg 4 64 12

Rebelové série

< 11. díl >

Simon St. Bride je úplně jiný než jeho bratři: život v Anglii mu připadal natolik nudný, že před několika lety odcestoval za dobrodružstvím do Kanady. Nyní se však rozhodl vyslechnout naléhání rodiny a vrátit se domů. Nebyl by to ovšem Simon, kdyby vše proběhlo hladce a v poklidu. Krátce před odjezdem se utká v souboji se svým letitým sokem, tragická nehoda ho připraví o nejbližšího přítele a jako by toho ještě nebylo dost, okolnosti ho donutí uzavřít sňatek s dívkou, kterou vlastně vůbec nezná. Ví o ní jen to, že je chytrá, vcelku pohledná a mnohem nižšího původu než on sám. A vlastně ví ještě něco: že ho ta nesmělá dívka čímsi silně přitahuje. Ani Jane se neocitla ve snadné situaci. Manželův aristokratický původ by ji dozajista znervózňoval, i kdyby před ním nemusela skrývat kus vlastní minulosti. Jak dlouho vydrží žít ve strachu, že pečlivě střežené tajemství odhalí právě její manžel, k němuž od samého seznámení chová hluboké a něžné city?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Domino
Originální název:

The Rogue´s Return , 2006


více info...

Přidat komentář

miruska1
31.05.2021 4 z 5

Hodně zbytečných detailu....
Inač se mi ale kniha líbila

Lembac
05.11.2020 3 z 5

Při čtení této knížky jsem pořád čekala na to, až se (konečně) něco stane. Spousta napínavých dějů se jen tak nakousla, aby posléze nevzrušivě vyšuměla do prázdna. Neuspokojivé.
Kruciální dilema hlavní hrdinky, kterým se nebohá děva zaobírala po celou děsně dlouhou plavbu lodí do Anglie, se smázlo téměř v jedné větě, přičemž úžasně tolerantní Simon nehnul ani brvou. Tedy ne, že bych chtěla, aby Simon Jane vyhodil velkým obloukem na mráz, ale reakci na VELKÉ PŘIZNÁNÍ jsem si představovala trochu jinak.
Hlavní hrdinové byli milí, ale za srdce mě nevzali.


zimolka
30.09.2019 5 z 5

Další úžasný příběh,miluju všechny knihy od této autorky.

rampapa
04.01.2019 5 z 5

Moliluku tento příběh. Knížku doporučuji.

helenkan
01.12.2018 2 z 5

Měla jsem pocit,že celou knížku se jen řešilo,zda má Jancy říct Simonovi pravdu nebo ne. Jinak se nic moc nedělo. Pro mě dost nudné.

Terisek99
12.03.2018 5 z 5

Kniha se mi moc líbila. Zajímalo mě jak Simon přijme Janenino tajemství. Doporučuji přečíst si.

vcielka
20.12.2017 3 z 5

Zacnem tym co sa mi nepacilo. A to je ze autorka strasne slabo opisala na zaciatku knihy ako sa do seba zalubili. U hrdinky len nacrtla v minimalnej kratkosti alebo skor len podotkla, ze sa jej hrdina cely cas pacil co zili pod jednou strechou a pri nom v jednej chvili hovori o tom ze nevie co je laska a ze pocituje len tuzbu a ze cakal na lasku ktora pride ako blesk ale nestalo sa a ze nevie ci by sa mal milovat so zenou ktoru nemiluje, potom nasleduje par viet o tom ako ubiehaju dni a balia sa. Vsetko napisane bez rozpisovania sa co sa vlastne tie dni medzi nimi dialo a potom uz nasleduje ze on lubi ju a ona jeho a ze je to laska co prisla ako blesk. No asi ano. Rozhodne mne to pripadalo ako blesk. V jednej chvili nelubi v druhej lubi. A vlastne cela kniha je taka.
Hlavny zly je snad vsetkym od zaciatku jasny, i ked autorka sa snazi na neho zbytocne neupozornovat a niekedy sa snazi na ineho ukazat, i tak citatela zmiast z presvedcenia o hlavnom zlom proste nedokaze. Divne je ze ich to ani nenapadlo a pritom je to jedina mozna osoba.
Simon ako hrdina sa u mna pohyboval tak nejak na pomedzi. Prilis ma totiz neoslovil a vlaste ani hrdinka. A ani dej sa mi vlastne az tak nezahovaral. Trochu ma to nudilo. Nemala som problem odlozit knizku a ist robit ine veci.
Co sa tyka kladom knihy tak momentalne si na nic konkretne nespominam. Pacila sa mi ale Jancyna minulost, respektive povod a tych par skromnych opisov jej rodiny. Mozno by som na mieste autorky do pribehu zasadila Simonovo prvotne opovrhutie tym ze mu klamala a opovrhnutie povodom, nasledne jej vyhostenie, jeho spamatanie sa, jej hladanie, uchylenie sa k Hasketovy, vykreslenie jednotlivych postaviciek jej rodiny a zitie s nimi, jej najdenie, konflikt Simona s Haskettovymi, Jeho kajanie sa a nejaky zaujimavy sposob ziskania si ju spat. To by sa mi viac pacilo. Takto ten pribeh nemal vobec stavu.

havrmoni
02.01.2016 5 z 5

Líbilo se mi to moc. Hezky popsaná rodící se láska ,dostávají se do situací,ve kterých poznávají,že se o sebe můžou opřít. Padouch je jasný nám nezúčastněným,ale v jejich situaci,bych hledala taky jinde. Jancy je sympatická a jelikož jí bylo jen 17 a byla sama,nemocná a zmatená, musela se rozhodnout co dál. To,že lhala Simonovi jí trápilo a nebylo to tak hrozné tajemství,prostě ho nechtěla ztratit a ublížit mu.

mikika
29.09.2015 2 z 5

slabý, nuda..

jaja1989
29.05.2015 3 z 5

S tolika náznaky na Simona v ostatních knihách bych čekala něco lepšího, ale celý děj se táhne Jancy se pořád bojí odhalení a předem je jasné, kdo je TEN padouch, ale nejhorší je konec ...
Strašná nuda!!!!!!Poslední knihy autorky rozhodně nemohou konkurovat jejím prvotinám.

munka
04.12.2013 3 z 5

Súhlasím s VeronikouK85, oproti predchádzajúcim " Rebelovkam" je to slabšie

VeronikaK85
22.05.2013 3 z 5

Knížka patří k těm autorčiným slabší, děj se na můj vkus poněkud vleče. Zajímavá je v podstatě tím, že se po většinou neodehrává v Anglii ale v Kanadě.