Hvězdička

Hvězdička https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63271/bmid_hvezdicka-Uty-63271.jpg 4 71 8

Rebelové série

< 10. díl >

Laura bývala ozdobou každé společenské události a mezi londýnskou smetánkou se jí přezdívalo lady Hvězdička. Jako osmnáctiletá kráska se provdala za dědice Caldfortského panství a díky tomu se vyšvihla do nejvyšších kruhů. Její hvězda už nemohla vystoupat výše. Místo toho ji čekal prudký pád. Uplynulo šest let a z Laury je vdova a vyděšená žena, která se oprávněně obává o život svého syna. Malý Harry je totiž po otcově smrti první v dědické linii, což se některým lidem na Caldfortském panství nelíbí. Pak ale Laura zjistí, že by všechno nebezpečí pominulo, kdyby se objevil další dědic, již dlouho pokládaný za mrtvého… Bez dlouhého váhání se proto chopí nabízené příležitosti, ochotna učinit jakýkoli ústupek: třeba i využít pomoci Stephena Balla, svého někdejšího nápadníka, s nímž se vskutku nerozešla v dobrém. Co bude zapotřebí k tomu, aby vášeň, jež mezi nimi ještě stále doutná, vzplanula v mohutný žár? Využijí Laura a Stephen své druhé šance?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Skylark , 2004


více info...

Přidat komentář

Ála1968
03.04.2023 3 z 5

Myslím, že série měla končit Ďáblovou dědičkou,kdy se uzavřela záležitost s Terezou.Další díly už jsou jen zoufalý pokus o pokračování série.Nejhorší zatím tedy Hazard,kde nebylo nic extra.Ty tři hvězdičky jsou za mé sympatie k Rebelům.

Tynyton
26.02.2023 2 z 5

Průměrná kniha daného žánru. Mně osobně děj přišel zdlouhavý a chyběla mu dramatičnost, na hlavní postavy se mi nepodařilo napojit a mezi ústřední dvojici mi chyběla větší míra napětí. Ocenila bych též epilog…


cukrovka
29.06.2021 4 z 5

Příjemná romantika pro klidné odpoledne. Zajímavé, čtivé.

miruska1
29.05.2021 4 z 5

Predošle části se mi líbili více. Hlavní hrdinové" hodně přemýšleli" o sobě navzájem, ale postrádala jsem pocit, že to mezi nimi opravdu jiskři. Spíš to působilo jako dobrodružný román a ne romantický. Ale to dobrodružství je zajímavé....

rampapa
22.08.2018 5 z 5

Kniha přečtena ani né za 3 hodinky.

vcielka
17.12.2017 4 z 5

Celkom prijemna knizka. Na Stephena som sa tesila uz dlhsie. Neviem preco ale cely cas mi pripominal trochu markiza Rothgara, teda az kym som si neprecitala tuto knizku co mi skazilo trochu iluzie o nom, ale to nevadi. Stephen je proste Stephen a nie je to jeho vina ze som mala o nom ine predstavy. Pribeh nie je velmi spletity. V podstate sa z velkej casti odohrava len na jednom mieste medzi dvoma postavami. Do konca deja je tazke odhalit rozuzlenie, co je len dobre, aspon nezacne knizka nudit.
Knizke ale chyba trochu viac dravosti a spadovosti. Je to skor pokojne citanie, nez vasnive, kedy knizku nedate z ruky.
Priznam sa, ze hlavna hrdinka by sa mi viac pacila v ulohe hviezdicky nez tej zeny ktorou bola v knizke. Rada by som si precitala knizku s takou hrdinkou akou byvala za zivota s Halom.

havrmoni
31.12.2015 4 z 5

Líbilo se mi to,jen jsem v hl.hrdince pořád viděla Hvězdičku. Až když poznala sama sebe a přiznala si co a jak, byla sympatická. Příběh napínavý až do konce a příběh Dese a Henryho na pozadí byl ,slovy autorky,fascinující.

mariva
31.03.2013 5 z 5

Oddechová četba, ale knížka mě docela bavila. Děj byl do poslední chvíle napínavý, na rozdíl od spousty knih, kde je od začátku jasné, jak všechno dopadne.