Snadný terč

Snadný terč https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190324/bmid_snadny-terc-FNf-190324.jpg 3 22 6

Ray Cruz série

< 2. díl

Černý pátek Americké největší nákupní centrum na předměstí Minneapolis 15.00 hod. Deset tisíc lidí se mačká v tlačenici v uličkách, chodbách, výtazích a na pohyblivých schodištích nákupního centra America, připomínajícího obří Rubikovu kostku, jejíž součástí je zábavní park, umístěný v prostorném atriu v samém středu stavby. Z těchto lidí jich devět tisíc devět set osmdesát osm přišlo nakupovat. Zbylých dvanáct přišlo zabíjet. Hunterův nový strhující thriller Snadný terč je v podstatě kronikou jednoho dne, v němž se odehrává nemyslitelné: dvanáct mužů zahájí palbu v chodbách a na schodištích nákupního centra a žene dav před sebou. Lidé z horních pater se pokoušejí ukrýt nebo utéci všemožnými způsoby z objektu. Nicméně ozbrojencům se během několika minut podaří soustředit do prostoru zábavního parku více než tisíc lidí. Ray Cruz, jeden z hrdinu posledního Hunterova bestselleru Dead Zero, je v nákupním centru se svou snoubenkou a její rodinou. Odstřelovač námořní pěchoty si po odchodu z armády myslí, že už s plížením a zabíjením skončil. Jenže mezi tisíci lidmi, kteří se dostali do pasti, je jediný, kdo má nějaký plán a také odvahu pustit se do konfrontace se skupinou teroristu, jež sama sebe nazývá „brigádou Mumbai“. Jediné, co nyní potřebuje, je zbraň.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Soft Target , 2011


více info...

Přidat komentář

Simona838
21.07.2019 4 z 5

Paradni cteni, akcni. Knizka je ta spravna volba pro toho, komu se libila Smrtonosna past. Je zvlastni si tuhle knizku precist v dobe genderove vyvazenosti. Mozna by ted musela projit upravami ☺️

ThomasRuhe
01.07.2016 3 z 5

Spíše průměrná kniha, kde teroristé obsadí nákupní centrum. Není to špatně napsané, ale až na pohnutky hlavního padoucha(a také jeho identitu) je to klasická osvobozovací akce SWATu.


zoew
14.01.2016 5 z 5

Za mě naprostá spokojenost, nemám co vytknout.

TomK
01.10.2015 2 z 5

No teda, čekal jsem daleko více. Prvních zhruba 80 stránek to má spád a dokáže čtenáře upoutat do děje,jenže teď přichází to velké ale. Kniha je hrozně předvídatelná, po dalších stránkách Vás napadne kdo za tím vším stojí a co se dokáže odehrávat na dalších stránkách, mrzí mne taky, že tzv. zvraty, které se v knize dějí tak mne nechali naprosto klidným a nijak se mnou nezahýbali. Jediné, co bylo pozitivní, tak záporný hrdina byla skvěle vymyšlená postava, která neměla slitování v některých momentech. Bohužel pro mne zklamáním. Snad pan Hunter má ve Své sbírce lepší tituly než je tenhle.

baghira
20.11.2014 4 z 5

Zatím jsem jen v první čtvrtině, ale... je to náhoda, že nekompetentní nebezpečný hlupák na vysokém postu, Oboba, má podobné jméno jako jiný nekompetentní nebezpečný hlupák na vysokém postu, Obama?

lynx
11.09.2014 2 z 5

Po přečtení Černého světla a Pekla v bažinách jsem očekával daleko víc.

Štítky knihy

detektivní a krimi romány napětí

Autorovy další knížky

Stephen Hunter
americká, 1946
2002  90%Peklo v bažinách
2002  88%Černé světlo
2011  89%Přehlídka
2006  76%Elitní odstřelovač
2001  91%Grázlové

Kniha Snadný terč je v

Právě čtených1x
Přečtených31x
Knihotéce48x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x