Všem na očích

Všem na očích https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/270689/bmid_vsem-na-ocich-mZ5-270689.jpg 4 43 9

Rarities Unlimited série

3. díl >

Lacey zdědila po dědečkovi několik obrazů, které znázorňují brutální výjevy. Začne pátrat po dědečkově minulosti a seznámí se s charismatickým Ianem, který jí pomáhá rozkrýt rodinná tajemství. Rázem se však oba stanou terčem řady útoků. Jako by se někdo snažil zabránit odhalení pravdy…

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Alpress
Originální název:

Die in Plain Sight , 2003


více info...

mariva
mariva
28.04.2020 4 z 5

Příběh byl zajímavý a napínavý, i když mi chvilku trvalo, než jsem se začetla a přestala se ztrácet ve jménech postav. Odhalit tajemství netrvalo ani tak dlouho a dalo se brzy vytušit, k jakému závěru vše spěje. Ale určitě se podívám i po dalších knihách autorky.

Laf
Laf
21.12.2018 4 z 5

Výborná kniha. Hned mne vtáhla do děje a nepustila do poslední stránky :)


havrmoni
havrmoni
05.07.2018 5 z 5

Opět jedna povedená krimi. Zpočátku se člověk musí trochu zorientovat ve jménech,ale pak už to jde. Sice jsem tušila,ale až do konce jsem byla napnutá jak to dopadne.

Litocha
Litocha
11.06.2017 3 z 5

Po některých méně povedených knihách této autorky mě tahle zase bavila (někdy jsem u ní na rozpacích z dialogů, které mi moc nedávají smysl - jako by se něco ztratilo v překladu - to se ovšem tady vyskytovalo minimálně). Mám ráda sérii s Donovany a Susa byla vítaným oživením. Knížka byla napsaná poutavě, ovšem hlavní zloduch i hlavní tajemství, to bylo dost průhledné a jasné skoro od začátku. I tak jsem se ale menšího překvapení dočkala a četbu jsem si docela užila.

moudivlacek
moudivlacek
23.03.2017 4 z 5

Velmi slušná detektivka s prvky romantiky. Navíc jsou tu staří známí Donovanovi, což se mi líbilo, protože jsem ty osoby znala a mohla jsem tušit jejich chování.
Jinak Ian a Lacey byla zlatíčka již od počátku. Patřili k sobě a jsem ráda, že autorka je nerozdělila.
Jinak zajímavý příběh a ještě děsivější konec, nevím, kdo mi byl víc odporný - vrah nebo malíř.
Každopádně až na pár prvních stránek jsem se nenudila.
Chce to vydržet první stránky do setkání hrdinů na výstavě s dražbou a pak už to má až do konce spád.

cukrovka
cukrovka
20.03.2017 4 z 5

Příjemný příběh, kdy je propojena romantika s detektivní zápletkou. Jen jsem se zpočátku nemohla zorientovat v propletenci rodiny Savoy - Forrestových.

alzbeta4340
alzbeta4340
11.12.2016 4 z 5

Příjemné čtení k odpočinku. Ze začátku jsem se musela zorientovat v množství postav, ale potom se příběh Lacey a Iana krásně a čtivě rozeběhl. Je to styl detektivky s romantickou linkou, sympaticky uměřenou a nerušící. Nevím, jestli si budu děj do detailu pamatovat třebas i za rok, ale pro tu chvíli čtení to bylo príma.

sabca
sabca
16.06.2016 4 z 5

Zase jeden zajímavý případ s kriminální zápletkou, které mám od této spisovatelky ráda, protože je tam i trochu romantiky. Doporučuji

biki
biki
03.12.2015 4 z 5

Zase jeden pěkný příběh, tak jak to mám ráda: romantika na pozadí kriminální zápletky (nebo obráceně, jak je komu libo), stará rodinná tajemství jdou tentokrát poměrně hodně do minulosti, sympatičtí hrdinové. Po dlouhé době se objevuje člen rodiny Donovanových, který v minulých knihách z oné série byl zmíněn spíše jen okrajově. Zpočátku jsem měla trochu zmatek ve jménech a vztazích v klíčovém rodinném klanu, ale rychle jsem si to dala dohromady. Nedávám plných 5 hvězdiček proto, že jsem vytušila řešení už zhruba v poslední třetině knihy. Ale stejně velmi příjemné odpočinkové čtení.