Raquel: Víc než výstřih

Raquel: Víc než výstřih https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/197847/raquel-vic-nez-vystrih-197847.jpg 4 6 2

Kniha je výrazem životní moudrosti,k níž se Raquel propracovala na základě vlastních zkušeností. Raquel uvažuje o své neobyčejné životní cestě a bez zábran hovoří o tématech jako je láska, sex, moda, zdraví, péče o tělo, profese, rodina, odpuštění, stárnutí a osobní zrání...K diskutovaným problémům patří například menopauza,pocit osamění,když matce vyletí děti z rodinného hnízda, nebo i vztahy s mladšími muži....... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura faktu , Biografie a memoáry

Vydáno: , Čintámani
Originální název:

Beyond the Cleavage , 2010


více info...

Přidat komentář

KikiBookSpirit
08.12.2023 4 z 5

Jako když si povídáte s mamkou, kamarádkou, tetičkou, setrou nebo babičkou o ženských věcech, které se týkají všeho možného, od duševních záležitostí až třeba po vychytávky na téma ' jak být stále hezká a mít šmrnc '. Je to taková intimní ženská zpověď a já jsem z toho cítila upřímnost.

Hanina61
26.01.2016 4 z 5

Knížky o slavných hollywoodských osobnostech většinou nečtu, nicméně tato mne opravdu zaujala. Když ji autorka napsala, bylo jí 72 let, a její vzpomínky z osobního i pracovního života už byly opravdu přebohaté. Snad nejvíc mne zaujalo líčené jejího dětství a mládí, život v rodině s despotickým otcem a milovanou matkou, počátky její herecké kariéry. Některé kapitoly jsem přeskočila (například tu o líčení, protože mi to nic neříká), jiné jsem zase doslova "hltala". Celkově se mi knížka jako již starší čtenářce a především matce (vztahu Raquel a jejích dětí je zde věnováno dost prostoru) opravdu líbila víc, než jsem čekala. Upřímná a otevřená. Tu paní si zkrátka zamilujete. :-)


Štítky knihy

herečky

Autorovy další knížky

Jo Raquel Tejada
americká, 1940 - 2023
1992  96%Raquel: program celkové krásy a tělesné zdatnosti Raquel Welchové
2012  87%Raquel: Víc než výstřih

Kniha Raquel: Víc než výstřih je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě2x
Knihotéce5x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x