Rande s tchyní

Rande s tchyní https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402793/bmid_rande-s-tchyni-C2f-402793.jpg 4 45 17

Alena Naďová, navzdory skvělým jazykovým schopnostem, začíná svoji kariéru za katedrou. A nestávkuje. Na první pohled ideální vztah s Dušanem Petrovičem má mnoho nedostatků, před kterými si zakrývá oči. Ten největší je, že ještě nikdy neviděla jeho rodinu. Dlouho očekávaná návštěva jeho rodičů se ale mění v lavinu útoků, obvinění a intrik. Právě první setkání rozehrává nepříjemnou hru – novodobý trojúhelník. Rande s tchyní je trpce směšný příběh, ve kterém nikdo nikoho nechce dostat do postele. Právě naopak. Alenin osud drží pevně v rukou její potencionální tchyně a tahá za nitky vedoucí k těm nejhorším zbraním. Vyvázne z trojúhelníku někdo bez újmy na zdravém rozumu?... celý text

Romány Pro ženy Literatura slovenská
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Rande se svokrou , 2016


více info...

Přidat komentář

1alena1
16.06.2023 4 z 5

Přečteno "na jeden zátah", červená knihovna dnešní doby na dovolenou, čtivé, místy vtipné.
Bezvadná kniha na odpočinek, nemusíte vůbec o ničem přemýšlet, jen si přečíst příběh o někom, kdo může žít nedaleko okolo vás a fandit mu, aby to dobře dopadlo.
Takové tchyně a závislí mazánci opravdu existují.

JancaMia
25.02.2023 4 z 5

Eva Hrášková na mě působí jako slovenská "verze" Aleny Jakoubkové. Příjemný společenský román ze života, bohužel to tak někdy chodí .


i.stefany
21.03.2022 3 z 5

Ani nevím, jak se mi podařilo číst hned po sobě dvě obdobné knihy. A to ještě tak, že jednu jsem četla cestou do Itálie a druhou cestou zpět. :-) I tento příběh vypráví o ženě, jež pro svou lásku hory přenáší, ale jaksi jí není přáno, nebo spíše opětováno. Tenhle příběh je chvílemi opravdu strašně přehnaný a nereálný, až mě to rozčilovalo, ale chcete prostě vědět, jak to dopadne. I když, to bylo také předem jasné... :-)

Jurajovamaka
04.02.2021 5 z 5

Taká reálna a pravdivá zo života. Mne sa páčila, výborné prepracovanie, napínavý dej, ku kávičke ☕ ako stvorená :-)
O D P O R Ú Č A M ;-)

jesterka.as
11.09.2020 3 z 5

Někteří lidé se hold nezmnění... Občas jde člověku z chování jiných lidí hlava kolem a když to mají být naši blízcí nebo ti nejbližší, tak tuplem... Ještěže Alena má rozum ;)
Kniha není nic u čeho byste si sedli na zadek, ale čte se poměrně rychle a snadno.

Veronica.Faye
30.07.2020 4 z 5

Čakala som vtipný príbeh s komickými zápletkami. Aj keď bolo občas niečo vtipné a úsmevné, najčastejšie sa u mňa opakoval pocit hnevu.
Napriek tomu išlo čítanie celkom rýchlo. Kniha nám ukazuje, ako to niekde reálne vyzerá. Zo všetkých najviac som si obľúbila postavu Ivany. Naopak Dušan a jeho mama Mária ma vytáčali permanentne. Nechcela by som niečo takéto zažiť. Napriek všetkému som si čítanie užila a aspoň som mala možnosť nahliadnúť ako to niekde môže byť a tak trochu viem, čomu sa vyhýbať

sabca
18.07.2020 4 z 5

Tak jsem zase objevila slovenskou spisovatelku, které se mi dobře čte. Hlavní hrdinka Alena je sice naivní, ale není to tak i v normálním životě. Ze svého okolí znám plno žen, které si myslí, že chlap se změní i když se to málokdy stane. Kniha se čte moc dobře a trillerech, které čtu je to příjemná změna. Doporučuji

mysterygirl
24.05.2020 5 z 5

Moc pěkne se to četlo. Za půl dne přečtené, ale teda naivita Aleny nezná mezi...

m.valova
23.02.2020 4 z 5

Nevím co bych k tomuto tématu napsala,snad jen to,že hlavní hrdinku jsem absolutně nechápala,ale toto se asi děje dnes a denně..zkušenosti jsou prostě nepřenosné.Konec byl tak nějak očekávaný,ale rozhodně si vyhledám i další knihy od této paní spisovatelky.

Lenoulinka
02.02.2020 2 z 5

Vzala jsem si jako oddychové čtení a prokousávala jsem se knihou nezvykle dlouho. Obálka hezká, ale obsah nic moc. Nenáročné čtení, které mě nebavilo.

RomanaK
10.08.2019 4 z 5

Pohodová kniha. Připomínala mi film příšerná tchýně. :) Každý člověk má své hranice ,jen záleží kde a kdy pristane ta pomyslna poslední kapka.

alnahu
08.06.2019 4 z 5

Ano přesně jako v životě "Rodinu si nevybíráš-ale budoucího manžela ano",ovšem samozřejmě se vším všudy i s "báječnou tchyní ."Oddechové počtení .

Milena1967
03.06.2019 5 z 5

Paráda, přečteno během jednoho dne. Panebože to byla megera!

zdehan
21.04.2019 5 z 5

Kniha se mi líbila taková nenáročná oddechovka ale pěkná.

nick nick 75
15.04.2019

Kniha byla pěkná a hezky se četla.

kiraa
06.04.2019 4 z 5

V žádným případě se nejedná o tchýni, ale o ježibábu, sedmihlavou saň a teroristu v jednom. Takové to výhodné balení 3 v 1. Alenky mi bylo líto jen pár stran. Děsně mě vytáčel ten neustále se opakující a usmiřovací rituál s mamánkem Dušánkem a doufání v lepší zítřky. Já bych tam jednoduše napasovala arzenik a bylo by po prdeli i oranžový barvě :)
Ale jinak chuťově je to poživatelná jednohubka, kterou zblajznete na první dobrou.

gargamelka
05.04.2019 5 z 5

Příběh životem inspirovaný. O tom, že konkurovat "partnerce"-matka, žádná z nás nedokáže a ta snaha, kterou vynakládáme je ztracená příležitost a hlavně energie, když jediný správný obraz života proudí z hlavy tchýně a ne partnera. Knížka je velmi čtivá.