Rande natruc
Existuje milion důvodů, proč bych neměla chodit s Fletcherem Huxleym. Je to zamračená, tvrdohlavá legenda amerického fotbalu, kterou znají po celém světě a která se po nepovedeném angažmá v zámoří snaží znovu nastartovat skomírající kariéru v Americe. Možná má stehna jako hrom, přitažlivá tetování a zadek jako z oceli, ale taky je na prvním místě mého seznamu nepřátel kvůli tomu, co se událo, když jsme se poprvé setkali. A k tomu je jeho knírek stejně příšerný jako důvod, proč si k randění vybral zrovna mě. Ale ten jeho nápad má jedno obrovské plus – je novým spoluhráčem mého bratra. A už teď se nesnášejí. A můj bratr si poslední dobou zvykl míchat se mi do milostného života. Jenže to neměl dělat. Takže jít naschvál na rande s Fletcherem, abych vytočila bráchu?... celý text
Originální název: Until It Was Love, 2024
Komentáře knihy Rande natruc
Nesnáším knírky! Zamilovala jsem si Princeznu.
Jednoduchá nenáročná kniha, která pobaví.
Teda půlku příběhu mě štval Fletcherův knírek, pak už jsem si zvykla.
Příběh rychle plyne, není to nic objevného. Pobavíte se, odpočinete. I takové knihy jsou třeba.
Já mám autorčiny knihy moc ráda. Jsou odlehčené, vtipné, zamilované, přesně to, co občas potřebuju.
Ačkoliv je podle mě stále nejlepší Poslední svobodný miliardář, i Rande natruc jsem si užila. Goldie je fakt frajerka a Fletcher se svými úzkostmi a strachy fajn citlivý hrdina. Díky tomu, jak se ti dva spolu škádlili a jak se na sebe usmívali, jsem úplně cítila, jak se do sebe postupně zamilovávají. Super zahřátí na podzimní deštivé dny.
Rande natruc je feel-good romanca, ktorá vám zlepší náladu. Ideálna, keď chcete uniknúť od reality a len sa dobre zabaviť.
Obálka mi připomněla Bensona Boona, tak jsem do toho šla :-). Jednoduchý a přitom příjemný příběh životní koučky Goldie, která dlouho toužila po stáži v Londýně. Ve chvíli, kdy začne odpočítávat dny do odletu, se seznámí s Fletcherem Huxleym. Fletcher je novým spoluhráčem jejího bratra v ragbyovém týmu. Setkali se už před lety, ale dojem na ni neudělal, spíš naopak. Jenže když je příležitost utahovat si z bratra a trochu se mu pomstít, proč ne? Její bratr se snaží odradit všechny muže v jejím okolí, Fletchera už stejně nesnáší, ideální partner na falešné randění. On získá díky Goldie publicitu pro tým, ona pozlobí bratra. Vždyť je to jen hra a za pár dní odjíždí, že? :-)
Já nevím,ale tahle autorka asi nebude moje oblíbená.Ne,že by psala špatně,ale je to takové bez zvláštního vzrušení, obyčejné.Asi nejlepší byla Princezna a epilog
Naozaj to nebolo zlé, ale príjemný pocit z príbehu mi kazili tie chyby v texte, chvíľami človek nevedel o kom číta.
Příběh samotný je příjemnou romantikou se sympatickými postavami. Děj plyne bez větších zádrhelů, a i když nejde o nic převratného, čtenář si přijde na své. Princezna je láska a tři nejlepší kamarádky hrdinky dodávají skvělý nadhled.
Co mě však přimělo napsat tento komentář, je nepřesnost v anotaci – Fletcher Huxley rozhodně není legenda amerického fotbalu, jak je uvedeno, ale hvězda světového rugby. Jeho cílem je tento sport více zviditelnit v USA, což je klíčovým motivem jeho příběhu.
Nechci býti kverulantem, ale množství gramatických chyb, překlepů, nesmyslně poskládaných vět a špatného skloňování mi čtení značně znepříjemnilo. Bohužel se s tímto nešvarem setkávám u novějších titulů čím dál častěji. Pro úplnost dodávám, že jsem toto dílko přečetla ve formátu epub, tištěná podoba je na tom možná lépe.

87 %
64 %
47 %

Ohledně množství chyb naprosto souhlasím s komentářem Katka.74. Opravdu to kazí požitek ze čtení a zde jich bylo velké množství. Dále mi moc nesedí obálka, protože dle popisu Fletchera Huxleyho a jeho "příšerného kníru" si vizualizuji naprosto jinou osobu. Jen Princezna si je podobná. :)
Lehce vyhořelá hvězda rugby Fletcher Huckleberry pozná sestru svého spoluhráče Silase, a to Goldie Collinsovou, životní koučku, která s ním má již jednu nechvalnou zkušenost ze šampionátu v Londýně. Vše se však rychle vysvětlí a záměna ubuleného děcka je objasněna. Příběh celkem rychle plynul a postavy se mi s ubíhajícím dějem více líbily. Hlavně jaký byl ve výsledku Fletcher a jak komunikoval s Princeznou a kamarádky Goldie s jejich nekrology za své ex a nejen za ně. Epilog a bonusový epilog tento příběh sympaticky uzavírají.