Rande nanečisto

Lily Gold

HLEDÁM: Tři falešné přítele. Musí být vysocí, urostlí a ochotní naučit mě líbat. Jmenuju se Layla, je mi osmadvacet a nikdy jsem neměla přítele. Naštěstí mám tři přehnaně starostlivé nejlepší kamarády, kteří mi chtějí pomoct. Zack, hráč rugby s drzým úsměvem a ohromnými bicepsy. Josh, typ kluka odvedle s vyrýsovanou čelistí a vychytralým pohledem. A Luke, stříbrovlasý rozvedený muž… který je shodou okolností můj bývalý učitel. Po jednom obzvlášť nevydařeném rande jsou odhodlaní najít mi chlapa a přijdou s celou škálou cvičných rande a lekcí flirtování. Na oplátku musím jednou týdně vystoupit v jejich podcastu o vztazích. Pohoda.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2024 , Ikar (CZ)
Originální název: Faking with Benefits, 2021

Komentáře knihy Rande nanečisto

Yorika
10.03.2026

Je pro ni těžké svěřit své tělo někomu cizímu a proto spí hned se třemi borci najednou. Ve škole ji šikanovali a říkali jí, že se chová jako rajda, proto si to celou knihu rozdává se všemi třemi.Natahované bezduché porno bez dobrého příběhu a fantazie. Nesympatická hlavní hrdinka a ani ti kluci nejsou žádný zázrak. Asi nejsem cílová skupina.

Bustedka
10.03.2026

Pojďme si říct, že ta poslední kapitola a závěr je už trochu zbytečný a přes čáru, ale jinak je to dobré oddechové čtení, trochu spicy, trochu romantiky, postavy řeší svou minulost, na víkend dobré čtivé

Sonne
22.02.2026

Kniha mě bavila, i když byla místy dost rozvleklá. Byla to moje třetí kniha od autorky a bohužel musím říct, že její příběhy jsou jak přes kopírák.

Magdyla.8
03.02.2026

První kniha od autorky mě tedy moc nezaujala, ano věděla jsem do čeho jdu, ale tohle jsem nečekala. Začátek se pomalu rozjížděl, hlavní hrdinka byla celkem naivní, ale potom konec už mě vyloženě vytočil a klasický happyend taktéž. Doufala jsem, že si Layla vybere některého ze svých třech nápadníků.

hana.v
02.02.2026

Přečteno za dva dny. Pokud pomineme všechny erotické scény, oceňuji čtivost, humor i příběh (i když Sousedská výpomoc měla příběh jednoznačně zajímavější). Je to prostě oddechovka, kterou člověk jednou za čas potřebuje.

Ála1968
26.01.2026

Nemůžu knize upříst čtivost,ale nesmím v tom hledat jakoukoliv logiku, protože jedna holka a tři chlapi,no chudák holka, myslím,co se sexu týče.To by určitě dlouho nevydržela. Začátek byl dobrý,ale postupně se moje nadšení vytrácelo.Prostě mě to neuchvátilo

PetraLin
15.01.2026

Rande nanečisto rozhodně nepatří mezi knihy, které by se rozkoukávaly pomalu. Spicy scény tu startují v tempu, které jasně říká: žádné zahřívací kolečko, jdeme rovnou na věc. Přesně proto jsem po knize sáhla, jen jsem si jaksi neuvědomila, že jsem nastoupila do vlaku jménem polyamorie.
Jednotlivé postavy mě bavily, jejich minulosti i dynamika fungovaly, ale jakmile se spojily dohromady, moje hlava začala mít víc otázek než odpovědí. Jako zábava? Skvělé. Jako partnerský ideál? Tady jsem vystoupila o stanici dřív. Přesto musím uznat, že kniha je čtivá, odvážná a rozhodně se u ní nenudíte a minimálně obočí mi několikrát vystřelilo do výšin.

„Občas se musíš odchýlit od plánu a prostě jenom… žít. Je to zdravé.“

PetraKysova
09.01.2026

Áno, áno, áno !
Knihu som si vybrala ako oddychovku, u ktorej nemusím premýšľať a dej bude naozaj jednoduchý.
A to mi kniha splnila na 100% a dokonca to prekonala.
Táto autorka proste vie ako napísať knihu, ktorú prečítate na jeden záťah. Lebo má všetko!
Je to zábavné, je to hot (dosť hot, kde nájdem takých susedov prosím?), na moje počudovanie to má presah a donúti vás to (nie nutne) aj premýšľať a aj kričať nad nespravodlivosťou.
Obľúbila som si všetky 4 postavy, krásne sa dopĺňali a úplne si viem predstaviť, že by im to mohlo fungovať.
A ruku hore, kto bol tiež tajne zamilovaný do svojho profesora.
Absolútne milujem prepisy podcastu, a oceňujem komentáre k nemu, aj tie dobré aj tie zlé. dodávalo to tomu realistično.
A u zvratu na záver som kričala, kričala som na našich chlapov, Prečo? Prečo? Urobte s tým niečo!
Asi ma vypočuli a urobili. A to vo veľkom štýle.
A veľký plusová bod dávam za presah knihy. Pretože som sa zamýšľala nad šikanou v škole. A že niekedy ti nikto proste nepomôže. A čo dokážu sociálne média. To som mala až zimomriavky.
Odporúčam, hneď sa do knihy pustite a krásne si oddýchnete :)
IS: storytimewithpetra

NayaA
29.12.2025

Sousedská dohoda no, co k tomu dodat. Bylo to jiné než ostatní knihy, ale jedna kniha od autorky mi stačila.
Jedna holka je jako ‚školačka‘ ve škole s velkými uvozovkami a její sousedi ji učí, jak sbalit muže. Co k tomu dodat nooo

Lucinka423
30.11.2025

No takže, když jsem si knížku kupovala, byla jsem jako Joo to může být fakt dobrý příběh. Začátek jsem přečetla fakt rychle, ale pak to přišlo. 3/4 knihy je o sexu ve 3 nebo ve 4 a upřímně musím říct, že jsem nic víc nechutného nečetla. (A to, že jsem zvyklá na hodně.) Příběh samotný docela zajímavý, ale ta sexuální část… a samotný konec knihy? Upřímně nemám na to co říct asi ani…

Simba
25.11.2025

Byla to teda nálož...hlavně pro hlavní hrdinku :-)
Z téhle knihy mám trochu rozporuplné pocity. Nelze ji upřít čtivost navzdory všem výhradám. Zhltla jsem ji velmi rychle.
Moc mě však nezaujali hlavní hrdinové, nedokázala jsem se vžít ani do jedné z postav. Dějová linka byla dost divná, pro mě neuvěřitelná, povrchní a nějaká snaha o hlubší téma mi přišla otravná a zbytečná. Za mě knižní porno snažící se tuto skutečnost obalit příběhem, ale moc na něm nedrží a neustále někudy prosvítá, až to začne být frustrující. Autorka mě na další tvorbu příliš nenalákala. Zároveň však kniha skvěle funguje na vypnutí mozku a můžete třeba prozkoumat jaké emoce, či cokoliv jiného, kniha probudí ve Vás :-).
Knihu hodnotím trochu s odstupem, četla jsem ji hned po Troufalé vášni a tu bych určitě doporučila víc.

Petass
25.11.2025

Jediné plus byla čtivost. Má to tisíc stran a zvládla jsem ji za dva dny cestování jako nic... Hlavní hrdinka se chová strašně divně, z traumatizované dívky najednou tahle dračice. No nevěřím... Vadila mi i spousta bílých míst v prostředí, životě hrdinky. Nejvíc mi sedla Zackova linka. Pár Harémek už jsem četla, spicy scén byl mrak s ač mi to většinou nevadí, tady toho bylo nějak moc... Po přečtení mi přijde že se příběh celou dobu drobil jak sušenka, na závěr ho autorka na poslední chvíli slepila čokoládovou polevou. Snědla jsem ji, ale že bych si extra pochutnala?

DreamerX9
09.11.2025

Tak tohle ale bylo po sousedské dohodě zklamání. Štvaly mě postavy a nejvíc Layla. Nebavil mě děj a jediné plus byl konec.

Trana
30.10.2025

(SPOILER) UPOZORNĚNÍ: Pokud se vám kniha líbí, nečtěte dál!

Nevěřila bych, že si někdy řeknu "zlaté harlekýnky"! (facepalm)

Mám ráda knihy, na kterými chvíli přemýšlím a ke kterým se pak ráda vracím. Romantické knihy mám ráda, erotika v nich mi nevadí, pokud je je to "vhodný" doplněk příběhu. A i u takových knih potřebuji mít alespoň trochu pocit, že to je reálné.

Tahle kniha nesplňuje ani jedno. Co mi vadilo nejvíc je nereálnost celého příběhu. Hlavní linkou je sex, za mě poněkud vulgární a než se do mě někdo pustí, jsem přesvědčená, že i sex, i žhavý sex, lze popsat "hezky". Sprosté výrazy, detailní vulgární popis lidského těla i samotného aktu spadá do porna a ne do romantické literatury.
Za druhé dramatická linka. No, buď píšu dramatický příběh o drsné šikaně na střední prodchnutý romantikou nebo píšu porno. Dohromady to sedí asi jako sněhulák na slunci. Hned se rozteče a zbyde vám bahnitá kaluž.
Za třetí vztahy. Chápu, že všichni měli nějaké mindráky, ty má každý. Ale jediný, komu jsem tu zamilovanost uvěřila, byl Josh, ostatní se spíš vezli ve smyslu chycení se něčeho, co je zachrání od jejich mindráků. Každému, co jeho jest, ale jak tohle bude fungovat za pár let? A svatba čtyř lidí? Jako fakt?

Rastanik
30.10.2025

Dostala jsem knihu k narozeninám a to dva dny před a zhltla jsem ji ještě do narozenin. Je skvělá stejně jako autorka a mě opravdu baví číst. Rychle jsem se začetla a opět potvrzuji, že když se tam ještě opírají o nějaká vážnější témata, tak mě to baví víc.

Pain
02.10.2025

(SPOILER) Od autorky jsem četla Sousedskou výpomoc (hrdinové z této knihy jsou zde letmo zmíněni). Takže už dle anotace bylo jasné, jak vlaky jedou. Z tohoto důvodu mě vztah jedné ženy a tří mužů nijak nepřekvapil, natož aby pohoršil.
Bohužel zápletka se mi zdála slabší a špatně pojatá. Šikanu v žádném případě nezlehčuji. Jak události na svatbě a hlavně na srazu mi přišly zcela mimo.
Rozumím tomu, že Layla si v sobě nese zátěž v podobě zážitků s šikanou a nálepkou lehké děvy. Na druhou stranu přeci musí počítat, že drtivá většina si toto bude o ní myslet, protože má vztah se třemi muži najednou. To tak zkrátka je. Holt se to vymyká normálu. Už to tak je, že v sobě máme zakódováno, že muž s více ženami je "kaňour", tak žena s více muži je d...a.
Zkrátka do svatby to bylo fajn, pak už kniha byla slabší. Ani tolik chemie mezi hrdiny za mě tolik nefungovala.
Jde o erotický román, takže nehodnotím, jak moc je vše reálné (v okolí mám trojku 1 žena a 2 muži) včetně sexu. Nejde o literaturu faktu, memoáry apod. Je to fikce, kde jsou všichni sexy, mají výdrž větší než Rosenberg s viagrou. Klasika romantika, která není pro každého.
Určitě si přečtu další knížku.

standyb
26.08.2025

(SPOILER) Áno je to čtivé nepopieram stránky šli rýchlo ale keď šlo do tých spicy scén som nejako prižmurovala oči....myslím si, že knihám ako háremovky sa budem na míle vyhýbať
hlavná postava jedno rozprávala a druhé robila! ja som z jej konania úplne prekvapená na to čo sa jej stalo v minulosti a nemá problém fungovať hneď s tromi?....
face palm a to doslova ....a ten záver?.....neviem mne to príde ako podsúvanie normálnosti, že rodinu môžu tvoriť traja chlapi a jedna žena?... neviem som z toho úplne hmmm....

Njangu
23.07.2025

Nemůžu si pomoct, i přesto, že se to výborně četlo jsem měla celou dobu pocit, že to je strašně neuvěřitelné. Určitě tomu pomohla obálka, úplně nesnáším tyhle kreslené, pohádkové obálky u tohohle typu knih. Kdyby tam byla nějaká abstraktní verze, tak by to bylo mnohonásobně lepší.
A ano, je to neuvěřitelný příběh, ale to většina příběhů tohoto žánru a i tak jsem na to celou dobu myslela, že je to moc neuvěřitelné.
Na druhou stranu tahle knížka obsahuje spoustu spicy scén a podle obálky nečekané, co se pod obalem skrývá :-D Výborně se to četlo a byla to příjemná hot spicy oddychovka.

Gracinka
22.07.2025

Trošku mě zklamalo, že je to opět klasická šablona: hlavní hrdinka úspěšná podnikatelka, velmi sexy, ale úplně nezkušená a nakonec se z ní stane sexuální dračice.
Jinak se mi příběh moc líbil. Až na epilog tedy. To už bylo celkem přitažené za vlasy.

blebuska
21.07.2025

Na mě trochu divočina, ale proč ne... Je to moje první kniha autorky a byla mi vybraná podle obálky, takže úplný výstřel na slepo a nestačila jsem se divit :-) spicy letní čtení

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi