Ráj smyslnosti

Ráj smyslnosti https://www.databazeknih.cz/img/books/59_/59183/raj-smyslnosti-59183.jpg 4 31 5

Ráj smyslnosti je šokující, vzrušující, úchvatný, jedinečný román, s dějem plným násilí, vášně i bezmezné ctižádostivosti a její krvavé daně. Odhalení tajemné vraždy z minulosti vtáhne čtenáře do děje a seznámí ho s hlavními hrdiny: Harmon Kurth, uznávaný, ctěný a obávaný mocný magnát, zvrhlý sadista; Annie Havillandová, nadějná mladá herečka; Eric Shain, také herec, světlovlasý symbol sexu; Damon Rhys, skvělý, ale nestálý scénárista, a Christine, svůdná blonďatá prostitutka, která si se smyslnou dovedností podmaňuje své milence, manipuluje jimi a odírá je o peníze, ti všichni spolu rozehrávají příběh rodchnutým sexem, citovostí i romantikou. Zajímavé čtení - rozkoš, bolest, vraždy z lásky i nenávisti - a závěr je stejně překvapivý jako šokující.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Erotika

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

A Glimpse of Stocking , 1988


více info...

Přidat komentář

Leona333
24.06.2022 5 z 5

Na tuhle knihu jsem narazila kdysi úplně náhodou v Madridu, na jednom bleším trhu, u jedné z mnoha bran do parku El Retiro. Respektive mi s ní před nosem, zamávala kamarádka. ,,Prý to je kniha přímo pro mě..." No, tak to nevím. Rozhodně to nebyla láska na první pohled. Přebal, jak je zde již zmiňováno..., nepůsobí dojmem kvalitní literatury a to zcela bez urážky... Každopádně jsem si knížku, za opravdu pár drobných koupila a po nějaké době, jí začala číst. Překvapení se dostavilo už v první třetině knihy.
Příběh je plný emocí, které tryskají jako ,,proudy vody z fontány" ven, na všechny strany, aby jejich voda - vášně, zrady, nevraživosti, ambice, pletichy, zasáhli každého kolemjdoucího, čtenáře a on musel hltat stránku za stránkou, až do samotného, výtečného závěru...
Tato kniha, je dodnes mým oblíbeným ,,suvenýrem" z cest.

georginaa
30.09.2020 5 z 5

Obálka nic moc, málo přiláká čtenáře, a však příběh je protkán opravdu vším. Vraždou, vášní, rozkoší, bolestí, nenávistí , vším co si člověk ani nedovede představit. A ten konec je tak šokující, že jsem několik dní nemohla vzít jinou knihu do ruky. Stále jsem na tuto knihu musela myslet.


intelektuálka
24.04.2020 4 z 5

Tak si ke mně našla cestu i tato kniha autorky, kterou neznám ....

A název mi moc neseděl - tato kniha odekrývá více - význam dětství pro život, životní výhry i prohry - prostředí amerických filmových ateliérů ....

A touha mladé Annie po úspěchu .... ovšem úspěch se těžko odpouští .... je tu závist ....

Intriky, zneužívání, násilí i dávka erotiky - vše je zajímavě sestavené do příběhu, jehož konec trochu překvapí ....

A doplním o citát Prousta :

" každý člověk se skládá z tisíců malých vlastních já ... a každé z nich ožívá v úseku života, který je nějak důležitý .... "

Lidé jsou skládánky dobra i zla - a to tady sedí ....

caracol
04.11.2017 5 z 5

Trvalo mi delší dobu, než jsem se do knihy pustila... A byla to chyba..) kniha mne zcela pohltila. S Annie i Christine jsem plně prožívala jejich příběh, soucítila s nimi, fandila jim a přála šťastný konec.... (víc již psát nemohu, abych něco neprozradila :)

Kniha je plná napětí, lásky i zlosti. Pohltí vás a myslím, že ještě dlouho budu u rozuzlení přemýšlet.

edith79
27.01.2014 5 z 5

Zajímavá kniha se zajímavou pointou. Kdysi jsem ji přečetla jedním dechem. Harmon Kurth by neskutečný hajzl a kontrast mezi Annie a Christine byl velmi zajímavý. Rozuzlení se mnou dost zamávalo a kniha mi dlouho ležela v hlavě, opravdu působivé čtení.

Autorovy další knížky

Elizabeth Gage
americká, 1947
1997  78%Ráj smyslnosti
1999  67%Bez masky: Láska ve tříčtvrtečním rytmu / Tapisérie
1995  89%Tabu
1999  91%Intriky a důvěrnosti

Kniha Ráj smyslnosti je v

Právě čtených1x
Přečtených39x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce25x
Chystám se číst12x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x