Radost z mála

Radost z mála https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362105/bmid_radost-z-mala-xXs-362105.jpg 4 20 5

Mít méně věcí je klíčem ke štěstí. Cítili jste někdy pocit zaplavení věcmi namísto radosti z veškerého toho majetku? Přejete si tajně, aby přišla vichřice a všechno harampádí z vašeho domu odnesla? Pokud ano, je čas zjednodušit si život! Nenechte se zahlcovat věcmi, osvoboďte se od nich! Kniha Radost z mála je zábavný, veselý průvodce minimalistickým způsobem života. V první části najdete inspirativní povzbuzující text o radosti a odměně plynoucí ze zmenšování množství věcí. Druhá část nabízí metody zefektivnění: deset jednoduchých kroků, jak zbavit váš dům přebytečných věcí. Třetí část jde místnost po místnosti a popisuje konkrétní způsoby, jak se s každou vypořádat. A čtvrtá část vám pomůže zredukovat seznam úkolů, získat tak více volného času a vysvětlí, jak můžeme úsporou místa chránit planetu. Vykročte do spokojenějšího života bez zbytečné zátěže. Jste připraveni zbavit se nepotřebných věcí? Stačí otevřít tuto knihu a objevíte jednodušší a efektivnější cestu pro váš klidnější život.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Anag
Originální název:

The joy of less , 2010


více info...

Olous1
Olous1
12.01.2024 2 z 5

Tak jsem myslela, že že mě bude minimalista. Zapůjčila jsem si pár knih z knihovny :-):-)a výsledek..asi nebude. Pár myšlenek z knihy jsem si vzala...je pravda, některé věci opravdu vyhodím, takové ty zbytečné krámy na které se chytá prach,ale třeba knihy to né. Já jsem spíš bordelář než minimalista:-):-).45%.

roso.mak
roso.mak
10.03.2022 2 z 5

Úvod docela jde, ale jinak mě kniha přišla jako další z mnoha na toto téma. Zvlášť (ta větší) část knihy, kde se probírá pokoj po pokoji jak ho uklidit, mi přijde úplně zbytečná. Je to pořád dokolečka: všechno vyházet roztřídit, většinu vyhodit, naskladnit zpátky.

Mám pocit, že každý, kdo si dokázal doma vyházet všechen bordel, má pocit, že má na to patent a musí napsat knihu.


claudiavas89
claudiavas89
06.11.2021 2 z 5

Cekala jsem neco jine

Mr.Diktator
Mr.Diktator
29.08.2021 3 z 5

Jednoduché obecně známé rady, jsou i lepší knížky na tohle téma, ale pár dobrých myšlenek.

Daveson
Daveson
07.02.2020 4 z 5

Jednoduchá, základná príručka ako sa stať minimalistom. Kniha ponúka aj praktické typy na upratovanie všetkých miestností v dome či byte. S touto knihou sa dokážete ľahko vysporiadať s neporiadkom a stať sa minimalistom. Odporúčam či už pre tých, ktorí chcú získať rýchly a efektívny spôsob upratovania, alebo sa chcú stať minimalistami.