Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva

Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41253/radiator-recyklator-nic-mensiho-nez-zachrana-lidstva-dil-41253.jpg 3 17 5

Po nezdařeném pokusu o přerušení plánu výstavby dálnice se dva nerozluční přátelé Radiator a Recyklator ocitnou v hloubi pustého lesa. Náhodou proniknou do rozsáhlého podzemního komplexu, kde je šílený vědec Deviator postupně zasvěcuje do tajů svých výzkumů a experimentů. Brzy oba hrdiny vyšle na důležitou, nebezpečnou misi kamsi do vzdáleného vesmíru...... celý text

Přidat komentář

evickakyticka
24.11.2019 2 z 5

Přečteno na jeden zátah a upřímně nevím, jestli má smysl číst na pokračování. Přišlo mi to jako školní práce studenta prvního ročníku. O ničem a navíc bez konce. Škoda. Ale název se mi líbil (první hvězda), za snahu i druhá hvězda.

memphisz
02.08.2015 2 z 5

Velice naivní a jednostranná agitka. Scénář i kresba jsou na komiksovou knihu slabé. Nápad na děj je jediné pozitivum knihy. Celkově jde o jakýsi výkřik v hávu sci-fi povídky. Vážně škoda slabého zpracování načrtnuté hluboké myšlenky.


Kapis
18.06.2014 1 z 5

Mňooo.....tak já žádné nadšení s kolegy tu pode mnou nesdílím. Čekal jsem nějakou naivně ekologickou hipisáckou agitku, kterou tu s chutí rozcupuju, ale dostalo se mi akorát unuděné cesty busem do práce. Bylo tam pár zajímavých nápadů a dokonce i životní světonázorové moudro, to jo, ale jinak to byl špatně kreslený otřes s nelogickými pseudovědeckými megakotouly, nesmyslnými dějovými veletoči a nesympatickými postavami potácejícími se odnikud nikam....kdyby to vydal někdo na základce nebo v prvních ročnících průmky, tak snad by se ještě dalo přivřít oko, ale takhle.... Ne ne, tohle se mi opravdu nelíbilo.

Ikkju
01.07.2012 4 z 5

Záložka vypadala výborně, obsah už byl slabší. Každopádně jsem rád, že došlo i na druhý díl. Jdu objednávat!

spdb
30.11.-0001 3 z 5

Musím říct že jsem čekal mnohem víc. Podle stripů s Radiatorem a Recyklatorem na které jsem zvyklý z časopisů, jsem doufal v břitký humor reflektující palčivá témata společnosti, místo toho se mi dostalo sci-fi povídky, byť s přesahem, v postpubertálním hávu.

Štítky knihy

ekologie komiksy české komiksy

Autorovy další knížky

Petr Korunka
česká, 1980
2010  60%Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva
2012  76%Radiator & Recyklator 2: Restart lidstva
2021  20%Radiator & Recyklator: komiksová trilogie

Kniha Radiator & Recyklator: Nic menšího než záchrana lidstva je v

Přečtených23x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce7x
Chystám se číst6x