Řád žen

Řád žen https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/135728/rad-zen-135728.jpg 3 11 3

David Clerc je mladý bankéř se slibnou kariérou, jeho osobní život je ale v troskách. Žena se s ním rozvedla a odvedla si sebou jejich dvě dcery. Když David potká Marii Sophii, je přesvědčen, že konečně našel ženu svého života. Marie Sophie ale zmizí. David nechápe, co se stalo, a je odhodlán zjistit proč. Při pátrání narazí na informaci, která změní jeho život. Dozví se, že již staletí existuje celosvětový Řád žen, jehož členky se vtírají k významným mužům, a snaží se jejich prostřednictvím ovládnout svět.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Motto , Motto
Originální název:

L´ordre des femmes


více info...

Přidat komentář

miuk
02.07.2019 3 z 5

Lehce volnočasové, jinak velmi vyčerpávající pasáže o psychologii (mě nevadily). Dalo se, ale nečekejte nějakou skandální bombu.

čef
03.03.2019 4 z 5

Thrillerem nazvat tuto knihu je opravdu odvážné. Blíže snad má k učebnici psychologie a biologie se zaměřením na střetávání mužského a ženského principu a život párů. Takže potkáme teorie koho jiného než Freuda, Junga, ale i Darwina a dalších nejmenovaných vědců. Dozvíme se co je limerence, HLA, oxytocin, serotonin, teorie her a podobné pojmy vhodné spíše do školy. Příběh je prajednoduchý a točí se v kruzích, až nás to přinutí těšit se na konec, co z toho vlastně vyleze. Překvapen jsem nebyl, spíše utrápen zdlouhavostí a žvanivostí textu. Možná, kdyby se to nějak zkrátilo… Snad tomu někdo, kdo je v partnerských nesnázích, přijde na chuť.


Jity-Lovies
22.02.2016

Začátek knihy mě vůbec nebavil, střed byl celkem fajn, ale ke konci zase nic moc. Knihu jsem dočetla, ale měla jsem s ní už docela velké problémy.

Autorovy knížky

Daniel Cordonier
švýcarská, 1959
2012  58%Řád žen

Kniha Řád žen je v

Přečtených22x
Doporučených1x
Knihotéce18x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x