Pro hrst amuletů

Pro hrst amuletů https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127536/bmid_pro-hrst-amuletu-gmb-127536.jpg 4 141 17

Rachel Morgan série

< 4. díl

Krutá noční stvoření, plížící se Cincinnati, čarodějku a lovkyni hlav Rachel Morganovou nenávidí. Zvěsti o její nové zálibě v temném umění poutají pozornost jak nemrtvých, tak i lidí. Všichni touží po jediném - Rachel ovládnout, dostat ji do postele a zabít. Nicméně ne nutně v tomto pořadí... Nečekaně se vrací i Rachelin lidský milenec, který ji opustil a jehož teď dostihly hříchy minulosti. A pronásledují ho kruté bestie, připravené zničit Díru i všechny v ní, když to bude nutné, které touží po tom, co má Nick ve svém vlastnictví. Rachel ví, že se nesmí příliš vzpouzet, jinak jí hrozí věčné utrpení v rukou pomstychtivého démona. Přesto je nucena jednat. Poprvé za tisíciletí se totiž sbírá smečka odhodlaná pustošit a vládnout. A najednou je v ohrožení víc než jen Rachelina duše.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Fantasy

Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

A Fistful of Charms , 2006


více info...

Přidat komentář

Kyri
30.01.2023 2 z 5

Po delší době knížka, kterou jsem nedočetla. Ty románky, kdy hlavní hrdinky chodí s upírem a je to hrozně sexy, mě opravdu otravují. Je to celé na mě moc emocionální, všechno se točí kolem hlavní hrdinky, která je hrozně cool. Tohle je na mě moc.

666joxer
17.02.2022 3 z 5

Dobrá série, osobne pro mě byl nejlepší díl třetí, aneb jak vychcat s démonem Alem... Koukám, že autorka už napsala 17!!! dílů. Kruci já chci pokračování v češtině...


havrmoni
10.10.2021 2 z 5

Tak co dodat. Snad jen konečně to mám za sebou.

renefer
30.03.2018 2 z 5

Ani jedna z hlavních postav mi k srdci nepřirostla. Slaboduchá čarodějka, věčně naštvaná upírka nebo samolibý švihák Kisten. O vyčuraném démonském služebníku Nickovi nemluvě. Jediný, kdo za něco stál, byl Jenks a ten se připravoval na smrt. Takže nakonec jsem ráda, že tohle byl poslední díl v češtině. Další bych už stejně nedala.

sixi
26.03.2018 4 z 5

podľa mňa je toto zatiaľ najslabší diel.

Ale vyjadrím sa k sérii asi takto, zapáčila sa mi natoľko, že pokračujem aj nepreloženými dielami a FAKT NEĽUTUJEM. Pre tých čo vedia anglicky - hurá na ďalšie diely nebudete ľutovať.

Postavy niesu ploché, postupne sa mnohé vysvetľuje (pre dobro veci a kvalitu). Autorka a jej písanie jednoznačne diel od dielu vyzrieva.

Mr.JaroCZ
19.11.2017 3 z 5

Tak jsem dočetl (zatím) poslední díl. No... Určitě jsem četl díla lepší, ale kupodivu i horší.
Podle názvů čtyř dílů knih jsem - jako příznivec Clinta Eastwooda a jeho westernů - čekal rozhodně víc :-)

Mark.
20.08.2017 4 z 5

Mám pocit, že když spravil obal knihy, zhoršil se děj. Stále to bylo místy napínavé a čtivé. Nic hlubokého ale pro zapamatování jsem zde nenašla. Již přesně nevím, o čem kniha byla.

Raven11
19.07.2016 4 z 5

Jsem ráda, že Rachel konečně pochopila, jaký je Nick zmetek a hlavně, že máme zpátky Jenkse a jeho hlášky. Vypadá to, že ohledně Rachel a Ivy to bude zamotanější, než jsem si myslela a doufám, že se na to autorka nezaměří. Díl byl pro mě mnohem chytlavější, než předchozí a budu se těšit, s čím mě autorka překvapí příště.

Zelený_Drak
01.08.2015 3 z 5

Tak mně 4. díl přišel asi nejlepší co do čtivosti, i když zápletka byla lepší u prvních dvou dílů. Od třetího dílu na mě zápletky působí nastavovaně (uvidíme, co bude dál). Ale bavilo mě to víc. Rachel je čím dál tím praštěnější, ale nejsem si jistá, jestli jí to jako čtenáři můžeme vyčítat. Komu by z těch věčných patálií trochu nešplouchalo na maják? Vztahy v této knížce se mi náhodou zamlouvají. Není to to klasické "a žili šťastně až na věky". Naopak. První chlap, který nám byl vedle hlavní hrdinky ukázán, se vybarvil jako pěkný ptáček, což myslím připomíná realitu nejedné ženy. Jenks u mě ale jednoznačně vede a dokud tam bude, je mi úplně jedno, jestli Rachel tancuje nahá na hlavě, nebo co dělá...

Časem do tohoto komentáře přidám i komentáře k nepřeloženým dílům série.

Slípa
12.05.2014 2 z 5

Po skvělých prvních třech dílech mě tenhle opravdu hodně zklamal a měla jsem vůbec problém ho dočíst :(.

Bee
16.01.2014 5 z 5

Po první třech dílech, který pro mě byly hodně slabý, bylo tohle špičkový čtení. Postavy mi připadají víc reálný, děj měl šťávu a je to zatím ten nejlepší díl. Co mě trochu nebere, jsou upíří vztahy, ale ty mi tak nějak nesedí nikde, takže je zbytečný to rozpitvávat. Hrdinou knihy je pro mě Jenks, kterýho jsem si hodně oblíbila a jeho hlášky mě prostě baví :)

Alena_S
04.09.2013 5 z 5

Výborná kniha, jako ty předtím - nemá to lehký, holka! :)

Marcia
23.05.2013 2 z 5

Z předchozích dílů jsem byla nadšená, tak jsem se pustila do dalšího. Půlku knížky jsem přečetla rychle, ale jak jsem se dostala do vztahových problémů s Rachel a Ivy. Tak to pro mě bylo moc. Byla odhodlaná a ujasněná se vztahem s Ivy a najednou bum... a bylo to tak a všechno jinak. Najednou si uvědomovala bůh ví co. Prostě jsem nemohla a knihu odložila. Mám v plánu jí dočíst, ale musím na ní mít náladu a hlavně připravena na Rachel a její citovou a vztahovou houpačku.

lenča30
11.04.2013 5 z 5

Série Rachel Morganová mě nadchla,jen se rozjíždí zvolna,takže zatím mi tento poslední díl připadá nejlepší... :-)

lanusinka
22.01.2013 4 z 5

Není to špatná kniha, ale oproti předchozím dílům pokulhává ve svižnosti děje...

sisulisa
04.01.2013 2 z 5

Aj mne sa zdá, že je to zatiaľ najslabší diel. A pomaly už otravuje správanie sa hlavnej hrdinky.

N10Tikky
11.08.2012 3 z 5

Nemůžu si pomoc, ale zatím nejslabší díl série. Zápletka je docela dobrá, ale přijde mi, že hraje až druhý housle.

Hrdinka se v týhle knize furt šťourá ve vztazích. Vztah k bývalému. Vztah k současnému. Vztah ke spolubydlící...

Pro samý vztahy se hrdinka chová jak pubertální husička. :(

Škoda, škoda...