Léto na zabití

Léto na zabití https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/177543/bmid_leto-na-zabiti-177543.jpg 5 75 9

Pupíky série

< 6. díl >

Očekávaný nový díl Pupíků je tady! Léto je v plném proudu a Karin si užívá svou novou lásku, protože to vypadá, že Albín je ten pravý. Na Dana už si sotva vzpomene. Nebo ne? V tomhle komiksu také zjistíte, jak moc se vyplatí mít ošklivější kamarádku, jaké má Vicky trauma z letních táborů a kdo je tím záhadným vraždícím psychopatem, který touží „udělat svět lepší“. Jste zvědaví? Bojíte se? Bojte se!... celý text

Přidat komentář

Knihotyna
03.08.2023 5 z 5

Když jsem Pupíky začala číst, vůbec jsem netušila, že v nich je i děj! Myslela jsem si, že si přečtu pár stránek o "kamarádství" třech holek, která jsou každá jiná a tím to skončí. Ale ne! Tohle dílo je dějem přímo nabité! Čím dál více textu i nové postavy! Stále více poznáváme zázemí i povahy hlavních postav a začínáme poznávat, že nic není na první pohled takové, jaké se zdá.

Doporučuji! :)

Atlantis
10.02.2021 5 z 5

Jak mě tohle může tak hrozně bavit? Já to prostě nechápu. Jsem muž přes třicet, takže asi ten pravý opak cílové skupiny pro Pupíky, ale tohle je prostě skvělý komiks. Léto na zabití nás zase posunulo o kus dál, uzavřela se tady jedna velmi důležitá linka (a jak!) a hlavně - došlo k dalším prohlubování postav. Ústřední pipinky byly v původních dílech nesnesitelné, ale tady... tady prostě dospěly.


Mercatino
13.05.2018 5 z 5

Jak je to krásný pocit, když tě něco dokáže příjemně překvapit, dá se říct téměř až šokovat :) Tento díl je můj první, a určitě né poslední, protože je to něco, co daleko přesáhlo mé očekávání :)

J_D
22.09.2017 5 z 5

V tomhle díle se dočkáme nejen pořádného kopce srandy, což už u pupíků člověk čeká, ale i akce, zvratů a napětí. Čekal jsem hodně, dostal ještě víc. Netrpělivě čekám na sedmý díl.

Samira
23.03.2017 5 z 5

Říkám to pokaždé, ale je to prostě tak - lepší a lepší. Šestý díl nastavil laťku pořádně vysoko, ale doufám a věřím, že sedmý ji zdolá. Úžasné stále lepší ilustrace a především mnoho dějů, které skládají skvěle promyšlený celek. Počáteční díly pracovaly spíše s jednotlivými vtipnými skeči a to téměř bez děje, tady se ho čtenáři dostane vrchovatě.
Všechny linie stály za to, ale Vicky vévodí.
Výborné, doporučuji.

borknagar
17.11.2016 5 z 5

Pupíky jsou díl od dílu lepší a lepší. Vývoj postav je až neuvěřitelný, drama v závěru překvapivé, Jenny jako vždy prďácky hloupoučká a těch pozitiv je tolik, že si musí každý tímto příběhem projít, aby zjistil, že Pupíky jsou prostě super......

gaspoda
15.10.2016 5 z 5

Pupiky a jejich šokujuci odklon k dramatu v zaveru.
Hodne dobre

orangerose
20.02.2016 5 z 5

dobré pokračování, bavila mně :)

martinstefko
20.11.2015 5 z 5

Dubuc a Delaf si neskutečně sedli a tohle jejich spojenectví se přetavilo v sérii, které jsem u první knihy ani na chvíli nevěřil. Koho bude zajímat komiks s namyšlenými holkami? Jenže tady se mi naplno potvrdilo, že nikdy nesmím soudit knihu podle obalu. Nebojím se říct, že v šestém díle téhle kanadské série, jsem objevil jeden z nejlepších komiksů, které u nás v roce 2013 vyšly. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/12/402-pupiky-6-leto-na-zabiti-100.html