Ďábelský pár

Ďábelský pár https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107752/dabelsky-par-107752.jpg 4 97 11

Pupíky série

< 5. díl >

Originální názevJeden z nejprodávanějších francouzských komiksů posledních let a překvapení evropského trhu s komiksy vůbec líčí s nadsázkou příhody tří kamarádek. Jedna z nich je skoro jako princezna z pohádky s dobrým srdcem a nezáludnou povahou, zatímco druhé dvě se někdy chovají jako ty nejpodlejší čarodějnice. Pupíky číslo pět mají ďábelskou tvář a obsahem si s ní v ničem nezadají. Karin je jako vyměněná, jako by ji někdo přímo napumpoval sebevědomím. Ale je opravdu po boku Albína šťastná? Nechybí jí přece jen Dan? A kdo je vlastně Albín? Neskrývá nějaké kruté tajemství? A samozřejmě bez Jenny a Vicky by to nebyly Pupíky, hlavním cílem je zůstat nejkrásnější na škole a mít nějakou dobrou (rozuměj dostatečně naivní) duši, která jim bude posluhovat.... celý text

Žánr:
Komiksy , Pro děti a mládež , Dívčí romány

Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Un couple d'enfer , 2010


více info...

Přidat komentář

Knihotyna
18.07.2023 5 z 5

Nový styl, nové nápady, nové chování - změna ne jen vzhledu, ale i charakteru a přátel. To je nová Karin!
Ale kde vlastně stojí pravda a komu na kom záleží?
Karin si plně uvědomuje, že byla méněcenná jak doma, tak u svých kamarádek a Dan jí dostatečně nevěřil. Tato nová Karin si však nenechá nic líbit a ve všem ji podporuje její nová láska - Albín.
Navíc visí ve vzduchu něco tajemného, ale kdo za to může?

Parádní! Stále se bavím! A stále jsem zvědavá co bude dál! Humor je inteligentní - byť tento díl byl trošku vážnější. Musím se co nejdříve vypravit do knihovny pro další díly! :D

Atlantis
29.01.2021 5 z 5

Pátý díl je rozhodně top. Už v minulosti jsem říkal, že pro čtení Pupíků opravdu nejsem cílovka, ale tady jsem se bavil královsky. Možná je to tím, že jsem si dal od téhle série delší pauzu, ale vtipy mi přišly zábavné, postavy se vyvíjely, no a ten závěr... Po předchozím dílu jsem odcházel znechucený, teď se ale sakra těším na další.


Mercatino
30.05.2018 5 z 5

Tento komiks mění směr, přehodil výhybku. Což nic nemění na tom, že pořád jedeme ve stejném vlaku jménem PUPÍKY. Je to zážitek, který se rozhodně vyplatí zažít :)

J_D
22.09.2017 5 z 5

Prostě pecka. Spočátku byla knížka hlavně o naschválech a podlostech, ale s přibývajícími díly postupně začíná do popředí vystupovat příběh, což se mně osobně moc líbí. A naschvály i příběh jsou čím dál promyšlenější a končí tak, že Vás to donutí přečíst další díl. Nevím, proč se zrovna tenhle díl tak špatně shání, ale pokud na něj náhodou někde narazíte, tak neváhejte a kupte si ho, možná bude mít jednou sběratelskou cenu :-)

surynas
18.06.2017 2 z 5

Kniha mi nepřinesla extra velký požitek, jelikož jsem jí četla až teď v 15- nácti, ale to neznamená že bych se nezasmála, ale jelikož vždy hodnotím děj knihy tak dvě hvězdy.

Samira
21.03.2017 5 z 5

Pupíky se proměňují, rostou a co si budeme povídat, jsou prostě naprosto úžasné.
Hlavní charaktery odhalují všechny barvy a také hloubku a celkově baví, překvapují a stojí o veliký kus výše než každý díl předchozí.
Výborné, doporučuji!

borknagar
13.11.2016 5 z 5

Pupíky pořád baví a jsou stále lepší a lepší. Až neuvěřitelně propracované charaktery postav (na tak malém prostoru), zábavné části střídající se s těmi smutnými, parádní kresba (skvěle přehrávající, detailní a plná neuvěřitelných nápadů). To jsou Pupíky. A ač vypadají spíše na čtení pro holky a holčičky, pobaví se u toho kdejaký chlapák! Třeba jako já, žena občas nevěřícně kroutí hlavou, čemu že se to řechtám a dcerka se už pár večerů díky tomu nevyspala :D

JanaPol
31.12.2015 5 z 5

U třetího dílu jsem si říkala, že už mě to tak nějak nebaví číst, že je to furt dokola. Ale v tomto díle, jak se Karin změnila a v 6. jak se začaly řešit více i ty druhé postavy se začínám zase bavit. Líbí se mi, že jsou tam stále nějaké nové postavy a že holky už primárně furt "neryjou" jen do chudáka Karin. Jen tak dál.

martinstefko
20.11.2015 5 z 5

Co nelze komiksu stále vzít, to je skutečnost, že stále má v ději co přidat, stále je zde nějaký vývoj, setkáváme se s postavami, které se na první pohled zdají skvělé, ale postupně zjišťujeme, že v tom dánském království je skutečně cosi prohnilého. Jsme herci, hrajeme své role a nechceme prozradit svou totožnost. Více: http://www.comics-blog.cz/2013/10/337-pupiky-5-dabelsky-par-95.html

Terezk-a
12.06.2013 5 z 5

Skončilo to velmi pěkně !!
Jsem ráda že jsem tyto komiksy četla :-)

orangerose
07.05.2013 5 z 5

všechny díly jsou suprové, člověk se u nich dobře pobaví i odpočine :)

Kniha Ďábelský pár je v

Přečtených138x
Doporučených10x
Knihotéce32x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x