Punisher: Dole je nahoře, černá je bílá

Punisher: Dole je nahoře, černá je bílá https://www.databazeknih.cz/img/books/81_/81312/bmid_punisher-dole-je-nahore-cerna-je-bi-V6O-81312.jpg 4 68 10

Punisher série

< 8. díl >

Punisher MAX série

4. díl

Každý z nás má nějaké slabé místo. Takže ho musí mít i Punisher. Gangster Cavella si myslí, že ho našel a že se teď Punisherovi dostane na kobylku. Jenže ho hlavně naštve - a New Yorkem se prožene děsivá vlna násilí a chaosu, díky němuž vylézají z děr i další dravci. Punisher je ten typ člověka, za kterým zůstávají hromady mrtvol a vystřílených nábojnic, i když má naprosto obyčejný pracovní den. Co asi nastane, když někdo schválně hanebně znesvětí hrob jeho rodiny, jen aby ho ještě víc vytočil? Pokud hádáte, že apokalyptické krveprolití, hádáte správně.... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Punisher: Up Is Down and Black Is White , 2005


více info...

Přidat komentář

Luigi1
14.05.2023 5 z 5

Hektolitry krve,mnoho mrtvol,vystřílený nábojnice a boj mezi mafianskými bossy

Norri
10.09.2022 4 z 5

Punisher je zpátky z dovolené v Rusku a mafián Clavella se ho rozhodl vyprovokovat. A rozpoutá se peklo... Nová zápletka, stejný průběh i konec. Krev je všude a čtenář je spokojen. Nepřináší to nic nového, je to stále to samé dokola, ale já jsem se bavil. A to je asi to hlavní. Jsem rád, že se vrátila O'Brienová. Já jsem věděl, že ta ženská má potenciál.


dexterman
27.11.2018 3 z 5

Pořád má Punisher se mnou nějáký problém nebo já s ním . I když tohle bylo lepší než předešlý díl , tak stále nemohu dát plný počet . vždy narazím na nějákou tu vadu na kráse Tenhle příběh nebyl špatný . Však stále čekám na něco beroucího dech . Což u mne zatím v průběhu této série zatím nenastalo . Ale čtení je to dobrý

Voliarty
25.11.2018 3 z 5

Po dlhom čase som sa vrátil k tejto sérií a musím povedať, že to moc nadšený návrat nebol. Príbeh je taký priemerný, samozrejme že od Punishera nečakám ťažko filozofické dielo o existencií, ale i tak sa mi predchádzajúci diel Matička Rus zdal lepší. Punisher je tu, dá sa povedať, odsunutý na vedľajšiu koľaj, viac priestoru je venované záporákovi Nickovi Cavellovi, ktorý bol zo začiatku zaujímavý, ale ku koncu ma prestával baviť. Zatienili ho Rawlins a Tereza. Čo ma ešte sklamalo, tak že to zhanobenie hrobu nebolo nejako moc využité. Dostali sme Punishera masakrujúci gangstrov vo väčšom (áno, naznačoval to už popis knihy, ale ja som si pod pojmom ,,apokalyptické krveprolití,, predstavoval väčšie jatky než tie, ktoré nám boli naservírované). Nie je to zlé, ale čakal som viac.

Hadati
22.08.2017 4 z 5

V tomto díle se setkáme s mnoha postavami z předchozích dílů jako jsou agenti O´Brienová a její parťák nebo Rawlins, mafián Nickolas Castello a skupina anonymních generálů, kteří si to chtějí vyříkat s Punisherem za jeho zásah do jejich plánů. Zejména flashbacky do minulosti Castella jsou zajímavé, kdy Ennis opět přichází na další křivárny, které mohou mít zločinci na svědomí. Také se tu po delší době objevuje spolupráce mezi Punisherem a další osobou, kdy je jasné, že Frank na svou práci nemusí být vždy sám.

Disease
23.06.2017 4 z 5

Slabší než předchozí díl. ale pořád solidní.

Lenka.Vílka
01.06.2017 5 z 5

Je pár věcí, na který se nesahá. Takže po prvních stranách bylo jasný, že tohle skončí masakrem. Ale velmi ladným, vkusným a sofistikovaným masakrem. Hodně prostoru si zabere Nicky, ale i to mě bavilo. A dekorace vánočního stromečku byla lahodná.

trudoš
14.03.2017 3 z 5

Jak mě předchozí Matička Rus nadchla, tak tohle bylo docela zklamání. V důsledku totiž nejde o nic než běžný punisherovský standard - brutální příběh o zkaženém světě gangsterů, postrádající však nápaditost zápletek, jakými hýřila Ennisova první alba. Je to sice drsné a syrové, ale jinak dětský kolotoč, ve kterém Frank Castle vystřílí hromady gaunerů, přičemž sám u toho utrží pár oděrek. No a jde se dál.
Má to rozhodně jeden z nejlepších rozjezdů, kdy padouši vydráždí Punishera k nepříčetnosti aneb Ministerstvo zdravotnictví varuje: Nemočte na hroby rodinných příslušníků všehoschopných psychopatů. Podobně oceňuji návrat některých vedlejších postav z předchozích alb, ale příběhové linii samotné chybí smysluplná logika. Lépe řečeno, padouch dost okatě přehlédl nedomyšlenost druhé části svého zlounského plánu a tak scénárista většinu jeho dalšího jednání šije horkou jehlou. Pak se není čemu divit, že Nicky Cavella skončí jako žrádlo pro veverky. Snad příští díly překvapí už něčím novým.

3DD!3
14.06.2016 5 z 5

Pekelně krvavé, skoro jako steak Derbuda Kirbyho. Pomočit kostry Castleovy rodiny byl hodně špatný nápad. Punisherova efektivita tak stoupla o 100%. Fernandezova nekompromisní kresba, černý Ennisův humor,... ach ty staré časy, kde jsou?

OldaB
09.10.2011 5 z 5

Mafiánská óda na smrt, sága pokračuje.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Punisher Marvel

Autoři knihy

Garth Ennis
irská, 1970

Kniha Punisher: Dole je nahoře, černá je bílá je v

Přečtených86x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce44x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x