Punisher: Barracuda

Punisher: Barracuda https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138638/bmid_punisher-barracuda-VO8-138638.jpg 4 62 8

Punisher série

< 10. díl >

Punisher MAX série

6. díl

Frank Castle vyráží na jih, do Miami. Pokud si ale myslíte, že přibalil plavky a opalovací krém, asi ho dost neznáte. Frank jde po partě chlápků, kteří si spletli podnikatelskou dravost s dravostí žraloka. Firma Dynaco Corporation slaví úspěchy, ale její majitelé si maličko vykládají zákony po svém a k tomu, aby pohádkově zbohatli, hodlají fůru lidí připravit nejen o peníze, ale i o životy. Punisher jim to chce zarazit – jenže netuší, že v močálech Everglades na něj číhá cosi, s čím nepočítal: a to cosi měří dva metry deset, váží půl druhého metráku a má dost vražedný smysl pro humor. S někým, jako je Barracuda, jste se rozhodně ještě nesetkali. Zato když se s ním setkáte, už nikdy na to nezapomenete.... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Punisher: Barracuda , 2006


více info...

Přidat komentář

Luigi1
13.05.2023 5 z 5

Tak to jsem se nasmál,hezké čtení

Norri
12.09.2022 4 z 5

Další povedený díl. Ne tak jako třeba Otrokáři, ale povedený. Rozjezd byl sice pomalejší, ale potom to nabralo grády a děj se příjemně zkomplikoval. Jenom se teda divím, že tentokrát se Punisher nevyhýbal civilním obětem. A nebylo jich málo. Překročil určitou hranici, která ho dělila od těch špatných. Zatím těžko říct, jestli se to nějak projeví v dalších dílech, anebo jestli se to jenom přejde mlčením.
Výtvarné stránky se ujal jiný tým, ale je to pořád dobré.


Kverulant
29.08.2019 5 z 5

Určitě jeden z nejzábavnějších příběhů v sérii. Skvělý humor, vtipné masakry se skvělým finále a postavy se Ennisovi zase jednou povedly. Barracuda je miláček, bral bych nějakou minisérii o něm; hlavní ženská postava je taky charakter jak ze zlata.

dexterman
26.12.2018 5 z 5

Docela dost super . Hodně jsem se i nasmál . Jsem opravdu zvědav na zbytek dílů . Moc mne to už nebavilo . Zatím to ale vypadá že tenhle díl jsem potřeboval

Hadati
08.09.2017 3 z 5

Z celé série ten nejslabší díl. Hlavní záporák je prakticky určitou obdobou psychopatického Rusáka, jen nemá jeho kouzlo ani originalitu. Punisher si tentokrát vyřizuje účty s mocnou obchodní korporací jako tomu bylo v prvních dvou sešitech u jeho napodobovatele Mr. Paybacka. O to je to horší, že to, za co vlastně Mr. Paybacka v minulosti zabil, teď dělá ve velkém - jde proti svému přesvědčení a tentokrát se vůbec nestará, zda to neodnesou i nevinní lidé.

Disease
11.07.2017 4 z 5

Trochu mi neseděla kresba, ale korporátní intriky, Barracudovy hlášky a vtipné postřehy o žralocích super.

Lenka.Vílka
03.06.2017 5 z 5

Aha, takže hned na první stránce info, že teda tohle končí masakrem a vysmatým Frankem. Jako kdybych čekala něco jinýho. Tenhle díl mě bavil, protože byl jinej. Jo, působilo to na mě jako potřeba zaplnit pár čísel (vzhledem k tomu, kam se vrátí další díl), ale Barracuda je inteligentně napsaná a dobře nakreslená, takže za to u mě sbírá plusové body. Styl: pojdme to odlehčit a udělejme si ze všeho srandu je super, ale já raději Ennise vážného, krvavého a jestli se směju jako bonus všemu.

3DD!3
09.04.2014 5 z 5

Asi nejodlehčenější díl ze série MAX. Spousta dobrých vtípků a Barracudova veselá povaha se promítá i do scénáře. Frank jde netradičně po kravaťácích z podezřelé korporace Dynaco, která má za sebou pár pěkných sviňáren, ale nakonec ho čeká asi nejtvrdší konfrontace vůbec. Souboj s Barracudou patří k nejikoničtějším pěstním mlátičkám co jsem měl tu čest vidět. Vedlejší (i když tady spíš hlavní) linka s nadrženou Alicí a snaživým Dermontem je Ennisovou variací na středověké mocenské boje královské rodiny. Finále na moři je velice uspokojivé.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Punisher Marvel

Autoři knihy

Garth Ennis
irská, 1970
Goran Parlov
chorvatská, 1967

Kniha Punisher: Barracuda je v

Přečtených74x
Doporučených5x
Knihotéce37x
Chystám se číst6x
Chci si koupit6x