Punisher: Irská kuchyně

Punisher: Irská kuchyně https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/55283/bmid_punisher-max-irska-kuchyne-lEI-55283.jpg 4 75 12

Punisher série

< 6. díl >

Punisher MAX série

2. díl

Když vybuchne v baru v Hell’s Kitchen bomba a zabije několik nevinných lidí, vyráží Frank Castle do boje hned proti několika soupeřícím gangům. Frank Castle není žádná měkota… ale momentálně proti němu stojí mnohem větší psychopati, experti na mučení, experti na bomby a ten nejdrsnější černoch z Dublinu. Každý proti každému a nikdo si nebere servítky. Garth Ennis (Preacher, Hitman) nás opět bere na výlet do temných hlubin lidské duše, do světa gaunerů, úchylů, zrůd a šílenců… a o všem vypráví s humorem tak černým, že vedle něj vypadá asfalt jako holubička míru. Tenhle komiks opravdu není pro slabé povahy!... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , BB art , Crew
Originální název:

Punisher: Kitchen Irish , 2005


více info...

Přidat komentář

Luigi1
14.05.2023 5 z 5

Kdo se ukáže jako potencionální dědic,ty miliony chce každý

Norri
04.09.2022 4 z 5

Parádní nářez! Příběh pro Punishera nemusí být silný, ale musí být dobře napsaný. A to Irská kuchyně je. Vyprávění má správné tempo a zážitek je tak téměř filmový. Kresba Leandra Fernandeze je skvělá.


wullcann38
12.03.2021 5 z 5

No, 1.část byla celkem slabá a víc se to rozjelo v 2. Části knihy.
Kniha by se ani nemusela jmenovat Punisher jako spíš ,,Válka gangů:Irové".
Celkem bych řekl že je to dobrý začátek (pro mě) do Punisher MAX.

Kverulant
17.08.2019 3 z 5

Trochu průměr se zastaralou linkou z tématu IRA a jejího boje o nezávislost Severního Irska. Punisher mě baví jako nezávislý mstitel a likvidátor zločinu, ne jako týpek, co pomáhá známým z armád. Zábavu tady občas generují vulgární slovní výměny konkurenčních partiček a pyrotechnik bez obličeje a závěr pobaví, nicméně už je to trochu z jiného světa.

dexterman
11.11.2018 4 z 5

Pokud jsem měl k prvnímu dílu nějaké výhrady , Tak tady už skoro žádné nejsou . Asi ten styl psaní je trošku odlišný než u všeho ostatního co zatím znám Ale zvykl jsem si . Zady se to už pořádně rozjíždí . Je to mega super . Takového Punishera prostě chcete . Je to násilný , vulgární a prostě nic pro děti což je dobře . Tenhle styl tady prostě sedí . Už se nemohu dočkat až pojedu dál v tomto čtení

3DD!3
22.09.2017 5 z 5

Punisher je malinko v pozadí, ale Irové Ennisovi jdou. Příběh mě chytl ve chvíli, kdy po sobě děda nechal závěť. Hlavně finále je parádní rubanice.

Hadati
22.08.2017 5 z 5

Garth Ennis si i nadále snaží udržet kvalitu příběhů, i když s tak vysokou laťkou, kterou si nastavil prvními čtyři díly Punishera, je to těžké. Tady se mu to ale celkem povedlo, kdy se opět strefuje i do příslušníků IRA, do jejich fanatismu, přetvářky a hlouposti. To však nebylo dost, takže skupinu nepřátel pak doplňuje irskými gangy, které se perou mezi sebou v americkém velkoměstě. Každý z gangů má nějakou zajímavou zvláštnost, kdy závěr příběhu dost pobaví.

Disease
19.06.2017 4 z 5

Na Punishera si zkrátka a dobře nikdo nepřijde. Sice jsem se avizovaného černého humoru nedočkal, ale u Franka ho nečekám, to je prostě "jenom" masakrální jízda.

Lenka.Vílka
23.05.2017 5 z 5

Čuměla jsem! Masakr hned od začátku. Máme tady pár hajzlů, co si myslí, že dostanou co chtějí, přestože je Punisher ve městě. Už jenom kvůli tomu si zaslouží zavřít. Do cvokhausu, protože to jsou fakt blázni nejhorší kategorie. Nebo prostě jednom vystřílet. To Frank umí dobře a ještě je u toho sranda. Jenom tady mi to nepřijde takové ha ha, smějme se a přitom za břicho popadajme. Tohle je mnohem lepší a drsnější humor a víc se sem hodí.

valleyhills
11.01.2016 5 z 5

asi nejlepší díl ze série

RaptoR
31.01.2013 4 z 5

Pro Punishera mám slabost. Z velké části za to může scénáristické eso G. Ennis, který dostal do komiksu věci, jaké se nenajdou ani ve většině hororů a trillerů. I když je řada MAX určená pro dospělé čtenáře, nechává si Ennis místo pro ironii a nadsázku (stačí pohled na jednoho z hlavních záporáků). Příběh se točí okolo irů žijících v New Yorku a jedné závěti.
I když tento book působí dosti komorně, přestřelek a všeho kolem si užijete více než dost. Realistická kresba L. Fernandeze se k sérii MAX hodí víc než jednoduchá práce S. Dillona. Je zbytečné si dál plácat játra o tom, jak je komiks vynikající. Prostě si ho kupte a uvidíte sami :)

OldaB
09.10.2011 5 z 5

Skvěle zvládnutá kniha z hlediska postav, tentokrát se Ennis doslova překonává. Kdo získá dědictví 10 milionů dolarů? A co na to Punisher? To ví snad jen Jan Tleskač.

Štítky knihy

komiksy superhrdinové Punisher Marvel

Autoři knihy

Garth Ennis
irská, 1970

Kniha Punisher: Irská kuchyně je v

Přečtených95x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce47x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x