Půlnoční hodina

Půlnoční hodina https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414890/bmid_pulnocni-hodina-6hp-414890.jpg 4 29 5

Emilyina výstřední matka se zálibou v punku a její nenápadný a zamlklý otec zmizeli. Dívka brzy přijde na to, že uvízli v podivném nočním světě, ve kterém se čas zastavil o půlnoci a obývají ho příšery a strašidla všeho druhu. A všechny jsou jí v patách. Vyzbrojena jen pořádně proříznutou pusou a oschlým obědem v krabičce se přesto vrhá do hledání pravdy. Co má její rodina společného s Půlnoční hodinou? Dokáže zabránit tomu, aby náš svět ovládla věčná noc? A stihne to dřív, než sní svůj jediný sendvič?!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Midnight Hour , 2019


více info...

Přidat komentář

KnihoMolka-_-
11.08.2023

Knihu nemohu hodnotit hvězdičkami, protože jsem ji nedočetla. Po rozečtení jsem se k ní zkusila s docela dlouhými pauzami vrátit asi třikrát, ale ani jednou se mi nepodařilo dojít do cíle. Podle toho, co jsem zvládla přečíst mi přišla taková dětská, to mnohdy nevadí, pokud zrovna netoužíte po bojovné fantasy akci.

Astridka
28.05.2022 3 z 5

Od knihy jsem čekala mnohem víc :(, ale i přesto nádherný a promyšlený příběh.


syslomil
20.04.2020 5 z 5

Parádní příběh. Originální, napínavý, promyšlený, vtipný. Autoři vytvořili úžasný svět, který je pro nás deňáky strašidelný, ale přesto fascinující. Svět, ve kterém je stále půlnoc a žijí v něm všechny možné příšery, které si dovedete i nedovedete představit. Svět, ve kterém jen ti nejstatečnější mohou pracovat na poště. Její vedoucí je sice pěkně vzteklý seschlý stařík, který nesnáší dívky v kalhotách, ale má dobré srdce. Má ho ve sklenici na stole. Dozvíte se (mimo jiné), jaký je rozdíl mezi ghúlem a ghůlem. Ghúlové jedí mrtvoly a jsou velice vážení. Ghůlové pojídají mnohem horší věci...

ju01
01.01.2020 5 z 5

Originální knížka, která určitě stojí za přečtení. Doporučuji všem, kteří si chtějí přečíst něco neobvyklého, ale zároveň napínavého. Krásně zpracovaný, originální příběh.

Veruu95
14.10.2019 5 z 5

Skvělá knížka. Napětí od začátku do konce, vůbec bych nečekala, že mě až tak chytne. Moc se mi líbil svět a tvorové v něm - byl to originální nápad a velmi dobře zpracován.
Pokud váháte, neváhejte! Pusťte se s chutí do čtení :)

Štítky knihy

pro děti od 10 let

Autoři knihy

Benjamin Read
anglická
Laura Trinder
anglická

Kniha Půlnoční hodina je v

Přečtených33x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených3x
Knihotéce29x
Chystám se číst11x
Chci si koupit3x
dalších seznamech2x